Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ξαφνικό πρόβλημα με wi-fi σε iPhone 3g?


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   deejay

deejay

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/04/2009 - 06:11

Καλημερα σε ολη τη κοινοτητα! Ας μπω κατευθειαν στο θεμα. Εχω ενα iphone 3g 16gb 2.2.1 jailbroken και ενω ημουν στο wi-fi network του σπιτιου μου κανονικα κ κατι κοιταζα στο installous ξαφνικα χανει το wifi. Παω να ξανα μπω τιποτα, δεν αναγνωριζει κανενα δικτυο, ψαχνει 1-2 δευτερα κ απλα δν βγαζει τπτ. Εκανα τα παντα πραγματικα επανεκιννηση, reset network settings, dfu mode κ restore αλλα το προβλημα παραμενει. Απλα δεν βρισκει κανενα wi-fi δικτυο. Σιγουρα δεν ειναι προβλημα του δικτυου μιας κ ενα 2g που εχω διπλα αλλα κ ενα laptop βλεπουν κανονικοτατα τα δικτυα. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Πλεον τεινω να πιστευω πως ειναι hardware problem.

To κινητο το πηρα μεταχειρισμενο απο εδω αλλα ειναι ελληνικο vodafone με αποδειξη αγορας, οποτε στη χειροτερη το παω εκει για την εγγυηση. Ξερει κανεις τι συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις? Γινεται αμεση αλλαγη η παει το κινητο για service?

Ευχαριστω προκαταβολικα κ οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   hubman

hubman

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/05/2009 - 09:22

Λοιπον ειχα και εγω περιπου το ιδιο προβλημα και δεν ηξερα τι να κανω. Μεχρι που χθες αποφασισα να το ψαξω, και κατα τυχη ανοιξα στο safari τα αναδυομενα παραθυρα και απο τοτε μπαινει κανονικα.. Απο default ο safari κανει block τα αναδυομενα παραθυρα αλλα απο την στιγμη που το ξεμαρκαρα ολα πανε μια χαρα. Δεν ξερω αν ειναι καποιο bug του safari h jailbroken.
Δοκιμασε το και ισως εισαι τυχερος......

#3   billarasboy

billarasboy

    iPH newbie

  • 46 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:ikala

Δημοσίευση 31/05/2009 - 17:07

παιδια δεν πιστευω να ειναι αυτο γιατι εχω το ιδια προβλημα!ακριβως,, το ανεφερα και σε μια αλλη σελιδα του blog  αλλα ακομη δεν πηρα απαντηση! το εχω 3 μερες τωρα το προβλημα και δεν μπορω να βρω wifi ,, εχω ψαξει ολα τις  ασυρματες περιοχες! το εχω κανει και restore και παλι τιποτα! , και το σκεφτομαι σοβαρα απο αυριο να το στειλω γιατι εχω και εγω εγγυηση ! χωρισ wifi , πραγματικα δεν μπορεις να το δουλεψεις!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες