Καλισπέρα, εχω ακούσει οτι ύπαρχει ένα application το οποίο σου επιτρέπει με χρήση ενός πρόσθετου "μηχανήματος" να έχεις GPS σε iPod touch δεύτερης γενιάς. Απ' οσο ξέρω μόνο του δεν υποστηρίζει GPS apps. Ξέρει κανενας κάτι για αυτό;
iPod Touch 2nd Generation GPS?
Από
ThanosIM
, 22/06/2010 00:04
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:04
Ad
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:23
Λίγο παράξενο αυτό φίλε μου..δεν είναι εφικτό GPS σε iPod Touch μιας και το iPhone που έχει GPS δεν χρησιμοποιεί δέκτη αλλά το σήμα του παρόχου για την εμφάνιση της τοποθεσίας σου..Αυτό το διαπιστώνεις όταν βάλεις το iPhone σε Flight mode,που ο καθορισμος της τοποθεσίας δεν λειτουργεί πια.Οπότε αφου το iPod Touch δεν παίρνει Sim είναι αδύνατο..δυστυχώς..
Τελευταία επεξεργασία από: hector, 22/06/2010 - 00:23
Δημοσίευση 22/06/2010 - 14:49
@ hector δεν τα λες καλά 
Λοιπόν μπορείς να συνδέσεις κάποια εξωτερική κεραία gps συμβατή με ipod/iphone και να έχεις κανονικά gps στο ipod σου. Τώρα όσον αφορά το iphone αυτό που ανέφερε ο hector είναι κατά το ήμισυ αλήθεια αλλά δεν είναι και πλήρως σωστό. Το iphone έχει aGPS κάτι που σημαίνει οτι λειτουργεί και με δορυφόρο αλλά και χρησιμοποιεί και τριγωνισμό μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας για να γίνεται καλύτερος εντοπισμός.
Λοιπόν μπορείς να συνδέσεις κάποια εξωτερική κεραία gps συμβατή με ipod/iphone και να έχεις κανονικά gps στο ipod σου. Τώρα όσον αφορά το iphone αυτό που ανέφερε ο hector είναι κατά το ήμισυ αλήθεια αλλά δεν είναι και πλήρως σωστό. Το iphone έχει aGPS κάτι που σημαίνει οτι λειτουργεί και με δορυφόρο αλλά και χρησιμοποιεί και τριγωνισμό μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας για να γίνεται καλύτερος εντοπισμός.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες