Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

ΜCleaner Review


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 12/04/2009 - 22:20

ΜCleaner Review by sepsis

To ΜCleaner είναι μια εφαρμογή της MCleaner Team η οποία φιλτράρει τις κλήσεις και τα SMS σας και μπλοκάρει αυτόματα τους αριθμούς που δεν θέλετε. Μπορείτε να το βρείτε έναντι $11.99 με 15 μέρες trial period από Cydia για κάθε Jailbroken iPhone και iPhone 3G.

Λειτουργίες

Aρχικά κατεβάστε το MCleaner από το Cydia και ανοίξτε την εφαρμογή. Θα δείτε το μήνυμα υποδοχής και μετά τις επιλογές Buy και Activate. Aν έχετε αγοράσει licence από την MCleaner πατήστε Activate για να το εισάγετε αλλιώς πατήστε Buy για αγορά μέσω Paypal. Με το cancel θα μπείτε στην trial περίοδο των 15 ημερών. Από το site της MCleaner Team μπορείτε να βρείτε το manual του MCleaner.

Η εφαρμογή μπορεί να δουλέψει σε διάφορα modes. Το Νοrmal mode είναι η απλή  εφαρμογή των λιστών whitelist (οι αριθμοί που θέλετε να δέχεστε) και blacklist (οι αριθμοί που θέλετε να μπλοκάρετε). Το Profile mode ενεργοποιεί τα profiles, ενώ στο Scheduler mode μπορείτε να δημιουργήσετε profiles τα οποία μπορείτε να καθορίσετε εσείς πότε και ποιές μέρες θα ισχύουν:

Posted Image Posted Image Posted Image


Στo Disable Mode το MCleaner απενεργοποιείται.

Για να μπλοκάρετε κάποιον αριθμό θα πατήσετε στο Blacklist και μετά στο '+' πάνω δεξιά. Mπορείτε να δώσετε custom name και να ρυθμίσετε για το αν το μπλοκάρισμα θα ισχύει για τις κλήσεις ή για τα SMS ή για τα δύο. Η επιλογή keyword είναι μόνο για μικρά SMS και ουσιαστικά αν κάποιο μήνυμα περιέχει μια λέξη που εσείς ορίσατε τότε θα μπλοκαριστεί αυτόματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και wildcards (*, ? ). O αστερίσκος υποδηλώνει οποιαδήποτε διάταξη αριθμών ή γραμμάτων ενώ το ερωτηματικό υποδηλώνει έναν οποιοδήποτε αριθμό ή γράμμα. Αναλυτικές εξηγήσεις θα βρείτε στο manual.

Posted Image Posted Image


Η εφαρμογή θα σας ρωτήσει μάλιστα αν θέλετε το ιστορικό των κλήσεων/SMS να μεταφερθεί στην εφαρμογή. Σε περίπτωση που το κάνετε, κάθε φορά που θα έχετε κλήση ή μήνυμα θα εμφανίζεται πάνω στην μπάρα το αντίστοιχο εικονίδιο ως ενημέρωση. Για να προβάλετε τα μηνύματα σας πρέπει να ανοίξετε το MCleaner και να πάτε στο Μy Logs. Aνοίγοντας το log μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό ή και να στείλετε SMS. Πατώντας το Tools πάνω αριστερά μπορείτε να στείλετε με e-mail όλα τα Logs.

Posted Image


Στα Settings τώρα έχετε πολλές επιλογές:

Βρήκα πολύ θετικό την επιλογή για να μπλοκάρουμε ή να δεχόμαστε (κλήσεις και SMS) private call ή unknown numbers. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε το πώς θέλετε να απορρίψετε αυτόν που σας καλεί (κλείσιμο, να αφήσει μήνυμα, mute ringer, accept and hangup, ignore). Ακόμα, στα SMS μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιο Auto-reply κείμενο κάθε φορά που σας στέλνει SMS ένας μπλοκαρισμένος αριθμός.
Οι υπόλοιπες επιλογές φαίνονται στα παρακάτω screenshots:

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image


Ευχρηστία

Η εφαρμογή λειτούργησε άψογα όσο την δοκίμαζα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το όλο θέμα των Modes ίσως δυσκολέψει μερικούς αλλά σίγουρα προσθέτει στην ευχρηστία του προγράμματος. Μπορείς κυριολεκτικά να ελέγξεις τα πάντα όπως θες.
Η επιλογή για μπλοκάρισμα αριθμών με απόκρυψη είναι σίγουρα θετικό ενώ πολύ καλή είναι και η επιλογή για προστασία με κωδικό της εφαρμογής κατά το άνοιγμα της. Η ευχρηστία πραγματικά είναι στα ύψη αφού μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα και το πώς θέλετε να ειδοποιήστε για νέα μηνύματα και για απενεργοποίηση του SMS Preview.

Overall

Κάποιο ισχυρό αρνητικό δεν βρήκα στην εφαρμογή αυτή. Αν χρειάζεστε εφαρμογή για φιλτράρισμα των κλήσεων σας το MCleaner μπορεί να τα κάνει όλα. Λίγο τσιμπημένη η τιμούλα του αλλά γι'αυτά που προσφέρει αξίζει.

Reviewed by iMod sepsis

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   mcleaner

mcleaner

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/04/2009 - 09:31

mcleaner is really a good app.
it can help you make better use of your iphone.

#3   skous

skous

    iPH Member

  • 216 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:skous

Δημοσίευση 30/05/2009 - 19:28

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά από το App.store??

#4   AlexisGon

AlexisGon

    iPH Contributor

  • 842 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/05/2009 - 19:48

Την εφαρμογή την χρησιμοποιώ και γω...
Είναι κορυφή!!!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες