Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Mappper: personal poster's trip producer


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   timeline

timeline

    iPH newbie

  • 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/04/2009 - 04:40

Posted Image


Το Mappper αναπτύχθηκε από την H-art (μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στην Ιταλία ), σε συνεργασία με intoscana.it και πρόκειται για ένα νέο application στο AppStore το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε interactive ταξιδιωτικά ημερολόγια.

Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις και φωτογραφίες, interactive με τους χάρτες , να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή όλο το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε και να μοιραστείτε τα πάντα στο mappper.com, στο blog σας ή και στο  Facebook.

Κάθε χάρτης είναι διαθέσιμος ή απ 'ευθείας από το iPhone ή προς εξαγωγή για το web ώστε να μοιραστεί στους φίλους σας.


Κάθε χάρτης-διαδρομή μπορεί να δημιουργηθεί σταδιακά και διαιρείται σε υπο-περιοχές οι οποίες μπορούν να γίνουν Geo-referenced με το περιεχόμενο που θέλετε. Οι χάρτες που δημιουργήθηκαν μπορούν να ληφθούν γρήγορα με την τυπική απεικόνιση στο iPhone ή άμεσα με τους κόμβους που δημιουργήθηκαν στον χάρτη. Κάθε περιεχόμενο μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Αν το update  του χάρτη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα www.mappper.com είναι σταθερo κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, οι φίλοι σας θα μπορουνε να βλέπουνε σε πραγματικό χρόνο τη θέση σας και τα επόμενα σημεία που πρόκειται να επισκεφθείτε.

[More info: mappper.com]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες