Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Με την άδειά σας.. (Δωράκι)

• Please log in to reply
180 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/07/2010 - 21:42

Λοιπον για να τελειωσουμε με τα ζωοδη ταλεντα σας..
την Δευτερα υπαρχει συναντηση με εμενα εναν --Admin-- (IPH: με ποιον admin εχεις συναντηση; Αυτό που γράφεις δεν ισχύει! Εκτός κι αν αναφερεσαι σε κάποιον moderator...) κ τον user kawaii.
σε καθε περιπτωση θα υπαρχουν ολα τα αποδεικτικα(τι εστειλε κ τι ελαβε) κλπ στην διαθεση μας.
απο εκει και περα οποιος θελει να με γνωρισει μπορει να το κανει και εκτος ραντεβου μιας και ουτε γιατρος ουτε δικηγορος ουτε κωμμοτρια ειμαι απλα π.μ στελνεις. ξεκαθαρο.εχω Reputation 22 (σιγα τα ωα) κ ολοι σχεδον στο προφιλ μου ειναι κ φιλοι μου μιας κ με εχουν γνωρισει απο κοντα.ρωτηστε τους.ενδεικτικα λεω user maverick συναντηθηκαμε στο φιξ και αγορασε μια αναβαθμηση μου.ειμαι εδω πανω απο ενα χρονο και εκανα κ συγκεκριμενη καταγγελια για φενομενα οπως αυτο ..
Δεν νοιωθω οτι χρωσταω εξηγησεις σε κανεναν spiderman superman αστυνομο Σαινη. πρεπει ομως να ξερουν οι 5 !!!!!! απο τα 1000κατι join που με εμπιστευτικαν κ θελησαν να βοηθησουν.οσοι σκεφτονται καπος μετα απο αυτο ας ψαξουν τον εαυτο τους γιατι μαλλον ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2,681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 10/07/2010 - 21:53

με ποιον admin εχεις συναντηση; Αυτό που γράφεις δεν ισχύει! Εκτός κι αν αναφερεσαι σε κάποιον moderator...

Good things come to those who wait...

#78   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 21:57

με ποιον admin εχεις συναντηση; Αυτό που γράφεις δεν ισχύει! Εκτός κι αν αναφερεσαι σε κάποιον moderator...

Σωστα moderator ειναι κ αφου θελει κ εκεινος να ξερετε ειναι ο Παρης που μονο αυτος δειχνει να εμπιστευετε κ να καταλαβαινει τους ανθρωπους απο αυτα που γραφουν.
Ισως επειδη εχει την υπομονη κ τα διαβαζει ολα.

#79   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 10/07/2010 - 22:02

Χμμμμμ

#80   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 22:10

Χμμμμμ

Σκετακι καπνιζεις κ εσυ ? κ εγω κ εχω το ιδιο προβλημα. :D :blink:

#81   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 10/07/2010 - 22:19

Σκετακι καπνιζεις κ εσυ ? κ εγω κ εχω το ιδιο προβλημα. :D :blink:

Οχι bro δεν καπνιζω.. Και δεν ξέρω τι είναι το "σκετακι"

Αλλά το φρουτάκι μου του έριξα μια γερή! Μπάλα κανείς;

Τελικά ρε θα το κανείς αυτό με τα φράγκα για τον αρνητικό τυπα ή περιμένουμε πόρισμα απο συνάντηση;;

#82   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 22:23

Οχι bro δεν καπνιζω.. Και δεν ξέρω τι είναι το "σκετακι"

Αλλά το φρουτάκι μου του έριξα μια γερή! Μπάλα κανείς;

Τελικά ρε θα το κανείς αυτό με τα φράγκα για τον αρνητικό τυπα ή περιμένουμε πόρισμα απο συνάντηση;;

Θα το κανω.οταν ειμαι οικονομικα λιγο καλυτερα θα το κανω μονος μου πλεον, αξιζει τον κοπο.και κατι πρεπει να βγει ως θετικο αποτελεσμα απο αυτο το μπαχαλο.

#83   satriani

satriani

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:14

Εγώ πάλι νομίζω οτι "you're busted my friend". Είναι εξαιρετικά σπάνιο να έτυχε εσύ και άλλος ένας χρήστης να γράφετε με κεφαλαία στην αρχή των λέξεων. Και με τη συχνότητα που γράφετε τα ανορθόγραφα κείμενά σας. Και ειδικά όταν τα πόστς των φαινομενικά δύο χρηστών σχετίζονται μεταξύ τους (ο ένας θέλει να βοηθήσει τον άλλο οικονομικά γιατί τον άλλον τον κλέψανε).
Όποιος διαθέτει μια στοιχειώδη λογική αλλά και εμπειρία σε fora και πως γίνονται τσακωτοί σε αυτά κατά καιρούς πάμπολλοι χρήστες (όπως και γηραιά μέλη που ξεφτιλίζονται όχι μόνο για χρήμα αλλά και για λόγους προσωπικής προβολής) μπορεί να το καταλάβει αυτό. Και μόνο η δικαιολογία σου ότι το κάνεις για να τονίσεις τις λέξεις μου αρκεί. Έχω διαβάσει κι άλλα πόστς σου και αυτό που βλέπω είναι ότι αυτός είναι γενικά ο τρόπος που γράφεις και εσύ και ο kawaii..Άσε που ως δια μαγείας σταμάτησες να γράφεις με κεφαλαία μόλις σε αυτά τα τελευταία πόστ σου!! Τι έγινε ξαφνικά?Κάτι άλλαξε?

Όλα τα άλλα τα μελοδραματικά του τέστιν "θα προσπαθήσω μόνος μου όταν θα είμαι οικονομικά έτοιμος" κτλ λες και πρόκειται για ανέγερση εκκλησίας δεν πείθουν. Τουλάχιστον εμένα( όχι, γιατί τα έχω πάρει να βλέπω ότι συνεχίζεις να ποστάρεις σχετικά με αυτή την ιστορία τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τίποτα και κανείς αρμόδιος δεν έχει επιληφθεί.

Και για να ξεκαθαριστεί το παρακάτω για τους πιο αθώους. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδειχθεί τίποτα από μια "συνάντηση". Κανείς δεν μπορεί να μου αποδείξει εμένα οτι ο kawaii είναι ο τάδε ακόμη και αν μου συστήσει κάποιο πρόσωπο ότι είναι εκείνος. Μπορεί κάποιος διαχειριστής να τσεκάρει αν υπάρχουν πολύ κοντινά -χρονικά- πόστς του insidergr και kawaii (ακόμη και χθεσινά και προχθεσινά υπάρχουν σε database) και να συνδυάσει ip? Αν όχι, άδικα το κουβεντιάζουμε. Πέταξε το πουλάκι.

Over and out! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα επι του θέματος παρά μόνο όταν δωθούν στοιχεία απο τη Database του foroum.

#84   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:21

Μπορει με καποιο τροπο να αποδειχθει αν οντως υπαρχει 'πλεκτανη' εδω ή οχι?

Μιλαμε εχω ξενερωσει απιστευτα με την ολη φαση.Ηταν και δικη μου η ιδεα (τρομαρα μου).

#85   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:21

Εγώ πάλι νομίζω οτι "you're busted my friend". Είναι εξαιρετικά σπάνιο να έτυχε εσύ και άλλος ένας χρήστης να γράφετε με κεφαλαία στην αρχή των λέξεων. Και με τη συχνότητα που γράφετε τα ανορθόγραφα κείμενά σας. Και ειδικά όταν τα πόστς των φαινομενικά δύο χρηστών σχετίζονται μεταξύ τους (ο ένας θέλει να βοηθήσει τον άλλο οικονομικά γιατί τον άλλον τον κλέψανε).
Όποιος διαθέτει μια στοιχειώδη λογική αλλά και εμπειρία σε fora και πως γίνονται τσακωτοί σε αυτά κατά καιρούς πάμπολλοι χρήστες (όπως και γηραιά μέλη που ξεφτιλίζονται όχι μόνο για χρήμα αλλά και για λόγους προσωπικής προβολής) μπορεί να το καταλάβει αυτό. Και μόνο η δικαιολογία σου ότι το κάνεις για να τονίσεις τις λέξεις μου αρκεί. Έχω διαβάσει κι άλλα πόστς σου και αυτό που βλέπω είναι ότι αυτός είναι γενικά ο τρόπος που γράφεις και εσύ και ο kawaii..Άσε που ως δια μαγείας σταμάτησες να γράφεις με κεφαλαία μόλις σε αυτά τα τελευταία πόστ σου!! Τι έγινε ξαφνικά?Κάτι άλλαξε?

Όλα τα άλλα τα μελοδραματικά του τέστιν "θα προσπαθήσω μόνος μου όταν θα είμαι οικονομικά έτοιμος" κτλ λες και πρόκειται για ανέγερση εκκλησίας δεν πείθουν. Τουλάχιστον εμένα( όχι, γιατί τα έχω πάρει να βλέπω ότι συνεχίζεις να ποστάρεις σχετικά με αυτή την ιστορία τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τίποτα και κανείς αρμόδιος δεν έχει επιληφθεί.

Και για να ξεκαθαριστεί το παρακάτω για τους πιο αθώους. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδειχθεί τίποτα από μια "συνάντηση". Κανείς δεν μπορεί να μου αποδείξει εμένα οτι ο kawaii είναι ο τάδε ακόμη και αν μου συστήσει κάποιο πρόσωπο ότι είναι εκείνος. Μπορεί κάποιος διαχειριστής να τσεκάρει αν υπάρχουν πολύ κοντινά -χρονικά- πόστς του insidergr και kawaii (ακόμη και χθεσινά και προχθεσινά υπάρχουν σε database) και να συνδυάσει ip? Αν όχι, άδικα το κουβεντιάζουμε. Πέταξε το πουλάκι.

Over and out! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα επι του θέματος παρά μόνο όταν δωθούν στοιχεία απο τη Database του foroum.

Δικαιομα σου φιλε μου.Εγω θα κρατησω την αλλη σου "Μερια" κ οταν θα εξηγηθουν ολα σου Υποσχομαι οτι θα ντραπεις ! πολυ ομως κ εγω δεν θα χαρω γι'αυτο θα στεναχωρεθω.αν εσυ ολα τα βλεπεις μελοδραματικα κ στατιστικα τοτε μπορει να εχεις και δικιο αν εισαι κ λιγο εγωιστης τοτε σιγουρα εχεις δικιο αλλα για εσενα.Εδω που ζουμε ειμαστε γεματοι απο αυτη την πλευρα σου.την αλλη χρειαζομαστε την ανεκτιμητη.

#86   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:24

Μπορει με καποιο τροπο να αποδειχθει αν οντως υπαρχει 'πλεκτανη' εδω ή οχι?

Μιλαμε εχω ξενερωσει απιστευτα με την ολη φαση.Ηταν και δικη μου η ιδεα (τρομαρα μου).

Υπαρχει κ το υποσχομαι . 2 μερουλες ειναι κ τοτε δεν θα εχετε καμμια αμφιβολια μα καμμια.
Απανταω δε γιατι εισαστε 2 απο αυτους που με εμπιστευτικαν αν ηταν αλλος δεν θα εδινα καμμια απαντηση.
εχω χρεος κ θα το παω εγω μεχρι τελους τωρα.κ δεν εχει σημασια που δεν εγινε καμμια καταθεση.για μενα εχει γινει.

Τελευταία επεξεργασία από: insidergr, 10/07/2010 - 23:25.

#87   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:24

Απαντησε μας εσυ λοιπον insidergr πως εγινε και γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο με το μελος kwaii και κανετε και τα ιδια ορθογραφικα λαθη.

Εγω προσωπικα νιωθω ηλιθιος που ειχα αυτη την ιδεα και αν αποδειχθει μουφα θα επαιρνα και αλλους στο λαιμο μου.

#88   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:35

Επειδή έχω μπερδευτεί πιστεύετε ότι ο kwaii και ο insidergr είναι το ίδιο άτομο;

#89   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:35

Απαντησε μας εσυ λοιπον insidergr πως εγινε και γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο με το μελος kwaii και κανετε και τα ιδια ορθογραφικα λαθη.

Εγω προσωπικα νιωθω ηλιθιος που ειχα αυτη την ιδεα και αν αποδειχθει μουφα θα επαιρνα και αλλους στο λαιμο μου.

Εγω δεν λεω οτι αυτη ειναι η απαντηση αλλα ρωταω κατι .φτιαχνω ενα σεναριο.αν ειχες εναν φιλο εδω μεσα που εχετε κοινη πορεια που τον ξερεις χρονια που νιωθεις οτι εχεις ευθηνη εστω κ μικρη σε αυτο που επαθε.που εσυ τον εβαλες εδω.που σε εμπιστευετε . που ξερεις ποσο εψαξε να βρει αυτο το τηλεφωνο.κ τον κλεβανε τον εβλεπες μπροστα σου την στιγμη που ανοιγε το κουτι με τα σκουπιδια.κ οτι απο μονος σου δεν μπορεις να τον κανεις να χαρει. τι θα εκανες ? ? το τονιζω ισως να μην ειναι αυτο αλλα σας δειχνω μια αλλη ΟΠΤΙΚΗ για να δειτε οτι υπαχουν και αλλες. και αλλες.

#90   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 23:38

Δεν απαντας ομως...Try again.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1