Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Με την άδειά σας.. (Δωράκι)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
180 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:24

topics που δεν εχουν υβριστικο χαρακτηρα.. δεν διαγραφονται.. αλλα ετσι οπως παει καποια στιγμη θα γινει locked! ( οχι απο μενα )

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   gameway

gameway

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iVasilis

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:25

Απαντησε μας εσυ λοιπον insidergr πως εγινε και γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο με το μελος kwaii και κανετε και τα ιδια ορθογραφικα λαθη.

Μάλλον θα είχαν τον ίδιο φιλόλογο........

#108   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:28

Χαχαχα,με εκανες και γελασα.

Η σιωπη του προς απαντηση μας.Αλλη μια φορα μπραβο στον satriani,και +1 απο μενα, που παρεπιπτοντως ειδα οτι ειναι και πατριωτης.Μπραβο μωρε κοπελι.

#109   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:38

Η ιδιες αξιες.
Νομιζω οτι εδωσα ολες τις απαντησεις ισως και καποιες παραπανω για αποψε.
θα παραδωθουν και οι αποδειξεις στο μελος του Forum την Δευτερα.
Και αν θελει θα σας Ενημερωσει.
Εξαλου εχουμε θεαματικοτητα κανουμε νουμερα που λενε απο χτες.
Αυτα φιλαρακια.
Καληνυχτα.

#110   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:44

Η ιδιες αξιες.
Νομιζω οτι εδωσα ολες τις απαντησεις ισως και καποιες παραπανω για αποψε.

Α,ωραια,τωρα μας καλυψες πληρως με τις απαντησεις σου και συγνωμη που σε κατηγορησαμε...ρε πλακα μας κανεις?

#111   satriani

satriani

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:46

Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θέλω τίποτα να σταλεί προσωπικά σε εμένα. Οι αποδείξεις να είναι προσβάσιμες σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

#112   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.191 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 11/07/2010 - 00:56

Ουφ βαρέθηκα να διαβάζω, έχω όμως τις έξεις ερωτήσεις

α) Και εάν είναι το ίδιο παλικάρι, πιο το κέρδος του ; ή θα πάρει τα λεφτά από έναν μέσο αγγελίας ή θα τα πάρει από όλους μαζί, εμείς απλά θα χάσουμε το εικοσάρικο αυτός τα ίδια θα βγάλει

β) Το ένα account έχει 1 μοναδικό φίλο ο οποιος είναι φίλος και στο δεύτερο account (δεν θυμάμαι τα names insidegr και kwaii κάπως έτσι) τυχαίο ; δεν νομίζω !

γ) Το ότι θα δεις έναν συντονιστή από κοντά δεν αποδεικνύεις τίποτα, δεν ξέρουμε ποιος είναι ο kwaii οποτε πως θα ξέρουμε εάν είσαι ο ίδιος ;

δ) Καληνύχτα :P

#113   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:01

Ποιο το κερδος του?Μα φιλε μου εμεις θα αγοραζαμε το κινητο που πουλαει ο insidergr 500 ευρω για να το δωσουμε στον kwaii.

Αρα θα διναμε 500 ζεστα ευρω στον insidergr-kwaii για να δωσει το κινητο του στον kwaii-insidergr.

Τι μενει λοιπον στον φιλο insidergr-kwaii?Και 500 ευρω και κινητο που θα ξαναπουλησει 500 ευρω.

#114   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.191 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:06

Ποιο το κερδος του?Μα φιλε μου εμεις θα αγοραζαμε το κινητο που πουλαει ο insidergr 500 ευρω για να το δωσουμε στον kwaii.

Αρα θα διναμε 500 ζεστα ευρω στον insidergr-kwaii για να δωσει το κινητο του στον kwaii-insidergr.

Τι μενει λοιπον στον φιλο insidergr-kwaii?Και 500 ευρω και κινητο που θα ξαναπουλησει 500 ευρω.

Δεν είπε ότι θα τον δώσει στον kwaii είπε ότι το κάνει δώρο εσείς του προτείνατε να το κάνει δώρο στο παιδί το οποιο εξαπατήθηκε.

#115   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:09

Δεν είπε ότι θα τον δώσει στον kwaii είπε ότι το κάνει δώρο εσείς του προτείνατε να το κάνει δώρο στο παιδί το οποιο εξαπατήθηκε.

Που τα ειδες αυτα γραμμενα.Και εμεις γιατι μαζευαμε λεφτα?Για τους γιατρους χωρις συνορα?

Οπως σου τα εγραψα παραπανω εγιναν τα πραγματα.Ή τα λεφτα που θα μαζευαμε θα επερνε (οσα μαζευαμε)ή το κινητο που θα διναμε στον kwaii

Τελευταία επεξεργασία από: dkaralis, 11/07/2010 - 01:17

#116   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.191 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:14

Που τα ειδες αυτα γραμμενα.Και εμεις γιατι μαζευαμε λεφτα?Για τους γιατρους χωρις συνορα?

Οπως σου τα εγραψα παραπανω εγιναν τα πραγματα.

Εάν είναι έτσι τότε πάω πάσο και μου το είπε η μάνα μου μην ποιείς βότκα βαράει ! :P
Συγγνώμη φιλε ! :)

#117   bacadef

bacadef

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:16

Θα το κανω.οταν ειμαι οικονομικα λιγο καλυτερα θα το κανω μονος μου πλεον, αξιζει τον κοπο.και κατι πρεπει να βγει ως θετικο αποτελεσμα απο αυτο το μπαχαλο.

Δεν αμφισβητώ/ασχολούμαι οτι/αν είναι το ίδιο άτομο kawaii και insidergr απλά δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω για ποιόν λόγο θα έκανε κάποιος κατι τέτοιο?δλδ θα αγοράσεις φίλε insidergr απο μόνος σου κινητό στο παιδί?δλδ θα δώσεις 600euro για κάποιον που δεν ξέρεις τπτ???Αυτό φίλε με εκπλήσει!Μακάρι να μην είναι όλη η ιστορία μια κομπίνα (δεν σε αμφισβητώ και εύχομαι να αποδείξεις οτι δεν υπάρχει τπτ κακό πίσω απο την όλη ιστορία)

#118   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:21

Στην καλυτερη να χαναμε 350 ευρω αν αγοραζαμε καποιο αλλο κ οχι το δικο του,γιατι μαλλον το δικο του θα αγοραζαμε,ετσι που εκαναν προσφορες τα παιδια,να του περναμε ενα της κουτας.Ετσι θα επερνε τα 500 και το κινητο.

Μακαρι να μην ισχυει τιποτα απ'ολα αυτα.

#119   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:21

Και ξανά-λέω .. Οι ΙΡ δεν λένε τπτ αν τις δουν απο διαφορετικές για το καθε άτομο. Αν είναι ο ίδιος καθε'αυτος τότε μπορει να χησιμοποιει κάποιον public ή anonymous ή private proxy/forwarder/socks και δεν θα ξέρουμε αν είναι απο το ίδιο άτομο ενώ θα είναι!

Γι'αυτο σοιχεια δεν θα είναι πιθανόν οι ΙΡ αλλά τα υπόλοιπα· χρόνοι ομοιότητες κλπ.

Φιλικά πάντα γιατί έχω συντονίσει και αλλού και ξέρω μαγκιες που κάνουν χρόνια τωρα μερικοί..

#120   satriani

satriani

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/07/2010 - 01:42

Ναι αλλά ένας αδαής που δεν παρατηρεί τις ομοιότητες που μπορεί να έχουν τα γραφόμενά του ανάμεσα στα δυο nicknames του και πιστεύει οτι έτσι απλά μπορεί να κοροϊδεύει τον κοσμάκη χωρίς να τον καταλάβουμε μου φαίνεται απόλυτα λογικό να την πατήσει και με τις ip. Σε αυτά που λες έχεις δίκιο εάν δεν ταυτοποιηθούν τελικά οι ip. Γιαυτό είπα οτι το πουλάκι πέταξε. Αν όμως ταυτοποιηθούν τότε δεν χωράει καμία μα καμία αμφισβήτηση φίλε μου. Και τότε θα γίνει το έλα να δείς και φύγε χωρίς να πάρεις γιατί υπάρχουν πολύ ωραία εργαλειάκια στα χέρια των admins για περαιτέρω κράξιμο. Μπορεί να γίνει και αυτόματη ταυτοποίηση των δύο nick names ως ένα και να παρακολουθήσουμε στιγμές απείρου κάλους με κείμενο του insidergr που πάνω πάνω δεν θα γράφει πλέον insider αλλά...kawaii ή iceman2...και vice versa.

Τελευταία επεξεργασία από: satriani, 11/07/2010 - 01:49

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1