Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Με την άδειά σας.. (Δωράκι)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
180 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/07/2010 - 07:33

Μα την Παναγια απορω ! Δεν πιστευω αυτα που διαβαζω πρωι-πρωι.
ειπα εγω πουθενα να αγοραστει το δικο μου κινητο ? η οτι απο την πωληση του θα δωθουν 20 ευρω ?
Στησατε λαικο δικαστηριο εδω αυτοι που Κυριος ΔΕΝ τους καικε καρφακι για το τι συμβαινει γυρω μας ?
Ειλικρινα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω.εχετε χαζεψει απο το πολυ Διαβασμα η το πολυ Gaming και δεν σκεφτοσαστε πια ?
εχετε δει κανεναν απατεωνα να ειναι εδω και να σας μιλαει ? καταλαβαινετε οτι ειστε εξω και περα απο καθε λογικη και εχετε στησει ολοι ενα σεναριο στο μυαλο σας με οτι τον καθενα βολευει ?
Δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι η δικη σας δοτικοτητα για εναν συνανθρωπο δεν θα εφτανε ποτε σε τετοιο σημειο.
και για να τελειωνουμε γιατι απλα !! εχω αηδιασει παρτε την ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια κ τωρα σας δινω εγω το δικαιωμα να με κρινετε..

Και ξεκιναω.για να τελειωσω κιολας μαζι σας.
Η kawaii γιατι κοπελα ειναι κ το ονομα της ειναι Ελενη Χ.. ειναι φιλη μου 10 χρονια ειναι γειτονοπουλο.
Εχουμε κοινη πορεια και ειναι ενα απιστευτο παιδι !
Δεν εχει παιξει ποτε κανενα γκομενικο μεταξυ μας γιατι πραγματκα ειναι "αδελφη μου."
Με παρακαλεσε λοιπον να της βρω ενα κινητο.Εγω την παρεπεμψα σε αυτο το Forum να το ψαχνει και αυτη συνχρονος.
Φτιαξαμε ενα λογαριασμο λοιπον μαζι (δεν μπαινει τακτικα εκεινη) για αυτο τον σκοπο και γενικοτερα να μαθαινει και 5 πραγματα
Μαζεψε τα χρηματα της δουλευοντας και δεν πηγε σε κανενα Μπαμπα - μαμα - γιαγια να τα ζητησει.
Ηταν να αγορασουμε λοιπον το τηλ.του ΚΥΡΙΟΥ κατα τ'αλλα drakakis ? αφου τα κανονισαμε ολα εστειλα τα χρηματα στην κρητη μιασ και ειναι Ηρακλειο σε εναν φιλο μου να το Αγορασει χερι χερι. εκεινος μας ειπε οτι το κινητο ειναι μιας φιλης του ολοκαινουριο (Υπαρχει ακομα η σχετικη Αγγελια αν ψαξετε)αλλα παρολα αυτα το πηρε στην παραλια μαζι του πριν το παραδωσει στον φιλο μου και του μπηκε αμμος.μας προτεινε δε να το παρουμε φτηνοτερα γιατι απο την Αμμο χαλασε το ακουστικο (του κινητου της φιλης του που το ειχε για πουλημα)2 πραγματα γινανε . η βρηκε καλυτερη τιμη απο αυτη που ΔΕΧΤΗΚΕ απο εμας,η μας ελεγε απο την Αρχη ψεματα και ηθελε απλα να σπρωξει χαλασμενη συσκευη ! (τωρα αρχιζεις να με καταλαβαινεις μηπως ?)Αφου τον ευχαριστησαμε για την ταλαιπωρια που μας εβαλε αρνηθηκαμε φυσικα.μας ξαναστελνουν λοιπον τα χρηαματα πισω απο την Κρητη την Λεβεντομανα !παζαρευουμε λοιπον ενα κινητο που το πουλαει ο κυριος iceman αυτη την φορα.Η ελενη τον βρηκε.(σκεφτητε τωρα την καψουρα της που θα ειχε κινητο την κυριακη και τωρα δεν εχει.)γι'αυτο τον λογο λοιπον η σκεψη μας το κρητιριο μας δεν ηταν και πολυ "σε φορμα"αφου μιλησε μαζι του και τον παζαρεψε γιατι ολα της τα χρηματα ηταν 350 και δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ ! να της βαλω εγω τα υπολοιπα. μου ειπε να κανω εγω μια τελευταια επαφη μαζι του και να παρω το τηλεφωνο.μιλαω λοιπον και εγω μαζι του με κοροιδευει και εμενα ισως απο το μεγαλο θελω μου να εχει η Ελενη το κινητο επιτελους που ονειρευετε,μαλιστα παω εγω στην Εθνικη τραπεζα και κανω την καταθεση γιατι εκεινη δουλευε.και το χαρτι καταθεσης ειναι διπλα μου ακομα και θα το δει ο Παρης,.
Την Επομενη μερα πριν παει στην δοθλεια της παμε στην Γενικη Ταχυδρομικη Γαλατσιου να παραλαβουμε το Κινητο !!!! επιτελους ! Αν βλεπατε το προσωπο της την ωρα που ανοιξε το κουτι παιδια θα τρελαινοσασταν!Φανανταστητε ενα χαμογελο να παγωνει να χανετε να μην θελει να το πιστεψει.
Την παω στην Δουλεια της (ρακος) πλεον και μπαινω ! με το nick name της για να βρω ολη την Αλληλογραφια που ειχε κανει με τον τυπο και για να καταγγειλω το γεγονος μην την πατησει και αλλος.Εκει μου γινετε προταση να βαλουμε ολοι χρηματα κ να μαζεψουμε αυτα που εχασε ! ΑΡΝΟΥΜΕ !! ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ !! (ναι εγω ειμαι ο τυπος με τα Κεφαλαια στις λεξεις που συμαινει Εμφαση)(Οχι μοδα)και το Ονομα μου ειναι κυριακος κ το γραφω στο ποστ της kawaii 7/7 (σημερα γιορταζω κιολας !!) Αφου περασαν ολες αυτες οι μερες και ειχε αρχισει να μαζευει χρηματα απο την αρχη και παλι δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ δεκαρα απο τριτους και αφου η προσφορα των παιδιων και η δικη μου μαζι Ισχυε να βοηθεισουμε ενα συνανθρωπο οπως θα το εκανα για τον καθενα σας ! σεκφτικα οτι αν ειχα ενα κινητο στα χερια μου θα την επειθα να το δεχτει (θα της ελεγα ενδεχομενος οτι ειναι Προσφορα του Foroum γιατι καταλαβαν οτι εχουν μια ευθηνη καποια μπουρδα τετοια θα ελεγα δεν το ειχα τελειωσει στην σκεψη μου.) και ανοιξα το ποστ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΥ.Ξεχασα να πω οτι η δοτικοτητα του drakakis και η επιμονη του σε αυτο με εκανε να αναθεωρησω την γνωμη μου για εκεινον..

Λοιπον μαγκες για να τελέιωνουμε δεν εχω να πω τιποτα αλλο. αν εχετε καποια ερωτηση ευχαριστος να την Απαντησω ειμαι περιφανος γι'αυτο που εκανα και θα το ξαναεκανα για καθε εναν απο εσας. Αν σας τα ειχα πει απο την αρχη ολα σωστα θα βγαζατε παλι τα ιδια λαθος συμπερασματα.
Λοιπον αποτι καταλαβατε εγω εχω την γνωμη μου για μενα. Αν δεν εχετε λιγο Ντραπει ως τωρα (μερικοι οχι ολοι) δεν προκειτε να ντραπητε ποτε στην ζωη σας. και καλο θα ειναι να μπαινετε λιγο στην θεση του αλλου με την ερωτηση "τι θα εκανα εγω" πριν πειτε το οτιδηποτε !! Αν δε τα οικονομικα μου το επετρεπαν δεν θα σας ενοχλουσα θα το αγοραζα εγω μονος μου και θα της το εδινα θα της εδινα το δικο μου αλλα το δικο μου ηταν 32 και το ηξερε γιαυτο γραφω το ανταλασω με 16 !!! στην αγγελια . αν καποιος νιωθει οτι ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ απο αυτη την Ιστορια να το πει και να πει ποσο Κοστζει κιολας.
και οποιος θελει να με Γνωρισει ειμαι και εδω και στην Real Life που μερικοι απο εσας εχετε ξεχασει πως ειναι.. το να ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 07:41

P.S παρακαλω να κλειδωσει το τοπικ κ ΝΑΙ να ΜΗΝ σβηστει ΠΟΤΕ γιατι οπως ειπε καποιος εχουμε να μαθουμε απο αυτο .
γι'αυτο προστατευστε το γιατι παλι θα το τσαλαπατησουν καποιοι καφροι.!

#123   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 07:59

P.S II dkaralis ειναι το σωστο.το γραφω λαθος στο ποστ drakakis.
Συνχωρεστε με για τα ορθογραφικα λαθη μου που χαλανε την Αισθητικη σας.

#124   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 08:00

ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα βαρεθηκα ολα τα νεα ποστς να γινονται για λογους ακυρους και οχι για θεμαμα με το iphone..δεν σας επιτηθομαι αλλα ειναι η αληθεια...απο προχθες εχω παψει να "ανημερωνομαι" και γενικα να διαβαζω νεα ποστς γιατι ολα ειναι ακυρα...

#125   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 08:03

ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα βαρεθηκα ολα τα νεα ποστς να γινονται για λογους ακυρους και οχι για θεμαμα με το iphone..δεν σας επιτηθομαι αλλα ειναι η αληθεια...απο προχθες εχω παψει να "ανημερωνομαι" και γενικα να διαβαζω νεα ποστς γιατι ολα ειναι ακυρα...

Διαβαζεις λαθος ενοτητα φιλε μου με ολο το συμπαθειο. εδω γραφει για Θεματα που αφορουν το Forum.

#126   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 11/07/2010 - 08:26

Ηταν να αγορασουμε λοιπον το τηλ.του ΚΥΡΙΟΥ κατα τ'αλλα drakakis ? αφου τα κανονισαμε ολα εστειλα τα χρηματα στην κρητη μιασ και ειναι Ηρακλειο σε εναν φιλο μου να το Αγορασει χερι χερι. εκεινος μας ειπε οτι το κινητο ειναι μιας φιλης του ολοκαινουριο (Υπαρχει ακομα η σχετικη Αγγελια αν ψαξετε)αλλα παρολα αυτα το πηρε στην παραλια μαζι του πριν το παραδωσει στον φιλο μου και του μπηκε αμμος.μας προτεινε δε να το παρουμε φτηνοτερα γιατι απο την Αμμο χαλασε το ακουστικο

Εγω φιλαρακο,επειδη ειμαι Κυριος,και οχι Κυρια,εφοσον μεταβληθηκε η κατασταση της συσκευης που τοτε πουλουσα οφειλα να στο πω.Μηπως σε παραπλανησα?Μηπως πηγα να στη σπρωξω υπουλα?Δεν ντρεπεσαι λιγο?Και δεν καταλαβαινω που κολλαει το κινητο που τοτε πουλουσα εγω με την ολη ιστορια που εκατσες και εστησες και εκτελεσες με αριστουργηματικο τροπο.
Τωρα τι προσπαθεις να κανεις?Να διασκεδασεις τις εντυπωσεις?

Κοροιδεψες ενα ολοκληρο forum και αντι να ζητησεις ενα ΣΥΓΝΩΜΗ εχεις νοοτροπια σχολιαροπαιδου.Ο πιο ηλιθιος εδω μεσα ειμαι εγω που το πιστεψα πρωτος ολο αυτο το παραμυθακι που εστησες.

Ξεπερασες τον Αισωπο.Παραμυθα,ε παραμυθα.
Ζητα δημοσια Συγνωμη και ισως ελαφρυνεις λιγο τη θεση σου.

#127   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 08:29

Σημερα θα κριθουμε ολοι.
Φυσικα και Ζηταω Συγνωμη γιατι δεν Υπηρετησα απο την Αρχη ! αυτο που εχω ως φωτο στο προφιλ μου. το THE TRUTH.

#128   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 08:36

Μηπως να αλλαζες φωτογραφια στο προφιλ σου?

Αναρτημένη εικόνα

Η υπομονη εχει και τα ορια της.Εγω δεν ξανασχολουμαι.

Τελευταία επεξεργασία από: dkaralis, 11/07/2010 - 08:37

#129   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 08:39

Μηπως να αλλαζες φωτογραφια στο προφιλ σου?

Αναρτημένη εικόνα

Το εχεις προχειρο βλεπω.τελος παντων μην καφριζεις το Τοπικ γιατι αλλοι θα καταλαβουν περισσοτερα.

#130   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:02

Μπορεί να γίνει και αυτόματη ταυτοποίηση των δύο nick names ως ένα και να παρακολουθήσουμε στιγμές απείρου κάλους με κείμενο του insidergr που πάνω πάνω δεν θα γράφει πλέον insider αλλά...kawaii ή iceman2...και vice versa.

Κοιτα μην ειναι και ο iceman2 καμια γειτονισσα σου γιατι μετα...

#131   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:27

Σορρυ...

Αλλά θα μπορούσε να γίνει ταινία..

Χωρίς να πάρω θέση.. Περιμένω που θα φτάσει αυτή η ιστορία!

#132   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:37

Σορρυ...

Αλλά θα μπορούσε να γίνει ταινία..

Χωρίς να πάρω θέση.. Περιμένω που θα φτάσει αυτή η ιστορία!

Μάλλον είναι τίτλοι τέλους αν κατάλαβα καλά.

#133   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:42

Κοιτα μην ειναι και ο iceman2 καμια γειτονισσα σου γιατι μετα...

Φιλε dkaralis εισαι καφρος!!!Πραγματικα.....
Εχω διαβασει αυτες τις μερες ολη την ιστορια....εχω φαει και εγω τα ποπ κορν μου μπροστα στην οθονη με αυτα που διαβαζω!!
Αλλα ρε φιλε εισαι καφρος γιατι το παιδι εδωσε πλεον μια εξηγηση εστω εκανε καλως η κακως αυτο αστο τωρα να το κρινουν τα παιδια που διαβαζουν ολα αυτα τα ποστ!
Εσενα τωρα ποιο το προβλημα σου και συνεχιζεις να τον λυθοβολεις???
Ακουσαμε την αποψη σου και την σεβομαστε αλλα φτανει ρε φιλε για ονομα του θεου!
Ας ψαξει οποιος θελει για το αν τελικα ειναι αληθεια το ολο θεμα και τελικα αν βγει αληθεια...θα ηταν ντροπη εστω να ξανα πατουσες iphonehellas στον broswer σου!Αν παλι βγει ψεμα τοτε μαγκια σου εισαι μεγαλος....αλλα ησυχασε, ψαξε το θεμα και μετα μιλα οσο θελεις!

Παντα φιλικα....οσο γινοταν δηλαδη...!!!

ps: Ειμαι καινουριος στο forum...στο λεω για να μην νομιζεις οτι ειμαι ο ιδιος παλι....Ελεος...!

#134   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:47

Επειδή γράφεις χωρίς τόνους μπορεί να στο πει..

#135   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:49

Επειδή γράφεις χωρίς τόνους μπορεί να στο πει..

χαχαχαχα οκ τοτε ζητω δημοσια συγνωμη για να μην προλαβει να το κανει!!! :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2