Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

H Google σχεδιάζει να ανταγωνιστεί το Game Center


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/07/2010 - 14:56

Σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ καθώς και από διάφορες άλλες πηγές στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες η Google βρίσκεται ήδη στο σχεδιασμό και ανάπτυξη ενός νέου κοινωνικού δικτύου βασισμένο στα παιχνίδια που θα ανταγωνιστεί ευθέως το Facebook.

H Google βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών όπως η Zynga (Farmville, Zynga Poker) και το παράρτημα της EA, PlayFish. O CEO της Google, Eric Schmidt, δήλωσε, ωστόσο, ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται μια αντιγραφή ενός πράγματος" απαντώντας σε ισχυρισμούς στο κατά πόσο το νέο δίκτυο της Google θα μοιάζει με αυτό του Facebook.

Αναρτημένη εικόνα

To επερχόμενο social gaming network έχει ήδη ονομαστεί Google Games, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και αν η ιστορία μας έχει διδάξει κάτι είναι ότι η Google αναπόφευκτα θα προωθήσει την υπηρεσία αυτή και στον χώρο των φορητών συσκευών μέσω της δικιάς της πλατφόρμας Android.

Με αυτή την κίνηση η Google θα ανταγωνίζεται πλέον ευθέως το νέο Game Center της Apple που έκανε το ντεμπούτο του στο iOS φέρνοντας τις δύο εταιρείες αντιμέτωπες για μια ακόμη φορά.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες