Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Gmail και Φωτογραφιες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   preskos7

preskos7

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/08/2010 - 19:02

Καλησπερα σε ολους ,

Επειτα απο restore και περασμα της νεας εκδοσης και φυσικα το jailbreak ολα πηγαν καλα. Εγω ομως 2 θεματα που με απασχολουν και θα ηθελα την βοηθεια σας.

1) Πριν γινει restore ειχα παρει τις φωτογραφιες απο το κντ. Δεν εχω windows γιατι δεν τα παω καλα με το θειο bill αλλα τα πηγαινω πολυ καλυτερα με το ubuntu. Δημιουργηθηκε λοιπον ενας φακελος στον υπολογιστη με ονομα "φωτογραφιες" και μπηκαν ολες εκει. Επειτα απο την αναβαθμιση προσπαθησα να περασω τις φωτογραφιες στο φακελο του iphone dcim αλλα οταν ανοιγω απο το κντ τις φωτογραφιες μου δεν υπαρχει τιποτα. Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

2) Πατησα στο εικονιδιο "mail" για να βαλω τον λογαριασμο που εχω στο google , ολα πηγαν καλα αλλα θελω να φτιαξω και ενα exchange αλλα δεν γνωριζω πως να γυριζω στις επιλογες οταν πατας για πρωτη φορα το εικονιδιο "mail".

Ευχαριστω για το χρονο σας
Κωστας :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2010 - 20:41

οι photos δεν μπορουννα περαστουν ετσι.. οπως προσπαθησες.. δοκιμασε να κατεβασεις το sharepod.. (google it) μηπως και τα καταφερεις.. λογαριασμο exchange εχεις δικαιωμα για εναν .. εαν δεν κανω λαθος.. δεν μπορεις παραπανω.. :)

#3   preskos7

preskos7

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2010 - 21:10

οι photos δεν μπορουννα περαστουν ετσι.. οπως προσπαθησες.. δοκιμασε να κατεβασεις το sharepod.. (google it) μηπως και τα καταφερεις.. λογαριασμο exchange εχεις δικαιωμα για εναν .. εαν δεν κανω λαθος.. δεν μπορεις παραπανω.. :)

Για τις φωτογραφιες δεν καιγομαι , το θεμα που με απασχολει ειναι οτι βαζοντας τον λογαριασμο μου ( gmail ) στο κντ δεν μπορω να γυρισω στις αρχικες επιλογες για να επιλεξω να φτιαξω ενα exchange. Εαν θυμαμαι καλα οι επιλογες που ειχα οταν πατουσα το "mail" ηταν exchange , mobileme , gmail ktl. Θελω να γυρισω σε αυτες τις επιλογες αλλα δεν μπορω παραμενει στον λογαριασμο μου.....

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2010 - 21:24

σου το ανεφερα παραπανω ισως δεν το ειπα σωστα.. εναν τετοιο λογαριασμο εχεις δικαιωμα.. ή gmail, ή microsoft exchange, ή Αοl κλπ..

#5   preskos7

preskos7

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2010 - 21:26

σου το ανεφερα παραπανω ισως δεν το ειπα σωστα.. εναν τετοιο λογαριασμο εχεις δικαιωμα.. ή gmail, ή microsoft exchange, ή Αοl κλπ..

Α μαλιστα , τωρα το καταλαβα και εγω , σε περιπτωση που θελω να τον διαγραψω???

#6   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2010 - 21:38

ποια εκδοση λειτουργικου εχεις.. γιατι στην 4.0.1 .. σε αφηνει να εχεις παραπανω.. sorry για την λαθος πληροφορηση.. μολις τωρα το ειδα.. :(

για διαγραφη πηγαινεις ρυθμισεις, mail, επαφες, ημερολογια.. επιλεγεις το account που θελεις να διαγραψεις και κατω κατω λεει διαγραφη λογαριασμου..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 04/08/2010 - 21:42

#7   preskos7

preskos7

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2010 - 21:44

ποια εκδοση λειτουργικου εχεις.. γιατι στην 4.0.1 .. σε αφηνει να εχεις παραπανω.. sorry για την λαθος πληροφορηση.. μολις τωρα το ειδα.. :(

για διαγραφη πηγαινεις ρυθμισεις, mail, επαφες, ημερολογια.. επιλεγεις το account που θελεις να διαγραψεις και κατω κατω λεει διαγραφη λογαριασμου..

Ναι εχω περασει την 4.0.1. Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω σε λιγο.

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου :)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες