Nέα διαφήμιση της Sony στοχεύει το iPhone
Δημοσίευση 17/08/2010 - 14:43
Το όλο style του παιδιού είναι για γέλια...
Θα μπορούσαν να δείξουν με πολύ καλύτερο τρόπο ότι το psp είναι καλύτερη παιχνιδομηχανή από το iphone.
Με τις συγκεκριμένες διαφημισεις φαίνεται ότι προσπαθούν "too much" να στοχεύσουν στην "καμμένη" νεολαία που θεοποιεί τους ραπερ, το gansta υφάκι και το lifestyle των μαύρων της Αμερικής με τα σακουλιασμένα παντελόνια και τη δολοφονία της αγγλικής γλώσσας (slang/ebonics)...
Ad
Δημοσίευση 17/08/2010 - 15:59
+1 ακριβως αυτο σκεφτομουν και εγωΠροσωπικά αυτές οι διαφημίσεις τις sony με τον Marcus μου σπάνε τα νεύρα και μου προκαλούν αηδία...
Το όλο style του παιδιού είναι για γέλια...
Θα μπορούσαν να δείξουν με πολύ καλύτερο τρόπο ότι το psp είναι καλύτερη παιχνιδομηχανή από το iphone.
Με τις συγκεκριμένες διαφημισεις φαίνεται ότι προσπαθούν "too much" να στοχεύσουν στην "καμμένη" νεολαία που θεοποιεί τους ραπερ, το gansta υφάκι και το lifestyle των μαύρων της Αμερικής με τα σακουλιασμένα παντελόνια και τη δολοφονία της αγγλικής γλώσσας (slang/ebonics)...
Δημοσίευση 17/08/2010 - 21:19
Δημοσίευση 18/08/2010 - 19:52
Δημοσίευση 13/09/2010 - 02:09
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι μόνο εναντίον του Microsoft kinect αλλά και των smartphone όπως το Iphone που χρησιμοποιείτε σαν παιχνιδομιχανη χωρίς κουμπιά
Τελευταία επεξεργασία από: Noshiz, 13/09/2010 - 02:09.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες