Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τελικά υπάρχει πρόβλημα ή όχι στο σήμα του 4?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
402 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Τελικά υπάρχει πρόβλημα στο σήμα στο 4?

Σαν ιδιοκτήτες iPhone 4 αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το σήμα?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#1   Agnwristos

Agnwristos

    iPH Contributor

  • 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 31/08/2010 - 13:05

Λοιπόν.. Ακούσα πολλούς:
άλλοι λένε "Πρόβλημα, ποιό πρόβλημα?" ,
άλλοι "Πέφτει όντως με το deathgrip αλλα ολα ok"
άλλοι "Τί είναι αυτά, μας κοροιδεύουν .. 3 γραμμές max"


Και θα ήθελα να δώ άν ισχύει, έιναι μεμονωμένο φαιμόμενο (πχ ελατωματικά κομμάτια) ή ισχύει μόνο στην Vodafone etc..


Παρακαλώ με την ψήφο σας να κάνετε reply και να αναφέρετε τον πάροχο σας..

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 15/09/2010 - 16:57


Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Leonidas25

Leonidas25

    iPH Contributor

  • 1248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 13:11

Οταν το πιανω απο το death grip κατεβαινουν οι μπαρες αλλα μεχρι 1 μπαρα !! Οteshop !!

#3   Agnwristos

Agnwristos

    iPH Contributor

  • 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:06

Οταν το πιανω απο το death grip κατεβαινουν οι μπαρες αλλα μεχρι 1 μπαρα !! Οteshop !!


Thx.. Και αλλοι??...

#4   Antong

Antong

    iPH User

  • 181 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:15

Ναι υπάρχει!!! Vodafone το φτάνω μέχρι 1 μπάρα.. δεν χάνεται ποτέ όμως!

#5   fou

fou

    iPH newbie

  • 50 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Fou

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:20

Οσο και να το πιανω δεν πεφτει καθολου... ακομη πρωτη μερα ειναι , θα κανω και αλλες δοκιμες

#6   inikolas

inikolas

    iPH newbie

  • 52 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:inikolas

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:20

Ναι υπάρχει!!! Vodafone το φτάνω μέχρι 1 μπάρα.. δεν χάνεται ποτέ όμως!


vodafone πεφτουν 3-4 μπαρες αλλα δεν κλεινει.
cosmote 1-2 μπαρες αλλα δεν κλεινει.
Η ειμαι διπλα σε κεραια cosmote η εχει καλύτερο σημα.

#7   molecularmac

molecularmac

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:22

Οταν το πιανω στο death grip στις περισσοτερες περιπτωσεις το σημα πεφτει μια με δυο μπαρες. Μονο μια φορα μου επεσε κατα 4. Ωστοσο μεχρι στιγμης δν μου εχει βγει ποτε no service. Ενω στις περιπτωσεις που μου επεσε το σημα ακομα και σε εκεινη τη φορα που επεσε κατα 4 μπαρες η ποιοτητα συνομιλιας παρεμεινε ιδια. Μεχρι στιγμης δν εχω drop call. Ο πάροχος μου ειναι η Vodafone. Επισης, υπηρξαν φορες που πιανοντας το στο death grip το σημα ανεβηκε κατα μια μπαρα ( ελπιζω να μην σας μπερδεψα). εγω παντως εχοντας το απο την παρασκευη το πρωι αποφασισα να μην ασχοληθω αλλο. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αν δν ειχε γινει τοσος ντορος γυρω απο το σημα δν θα το χα προσεξει.

#8   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:23

+1 και από μένα!

Χάνει 1 με 2 μπάρες αλλά εκεί που είχα 1 μπάρα με το 3G, 1 έχω και με το 4

#9   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:24

...Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αν δν ειχε γινει τοσος ντορος γυρω απο το σημα δν θα το χα προσεξει.


+1000

Τελευταία επεξεργασία από: gk002, 31/08/2010 - 14:24


#10   vicmpen

vicmpen

    iPH newbie

  • 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:vicmpen18

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:36

Πεφτει οταν ακουμπαω το σημειο εκεινο,αλλα προβλημα δεν δημιουργει.
Επιπλεον σε 2 συνεχοεμενες μετρησεις με το speedtest η αποκλιση ηταν στα νορμαλ πλαισια για το δικτυο της cosmote.Νομιζω οτι το upload ανεβηκε κιολας!

#11   god21

god21

    iPH Contributor

  • 1019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:40

Δεν πέφτει με τίποτα, με τίποτα λέω (έχω voda όχι cosmote)...

#12   Peris

Peris

    iPH Enthousiast

  • 580 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:42

Το μεγαλοποίησαν το θέμα. Με vodafone και σε cosmote δεν έχω πρόβλημα. Χάνει 1-2 μπαρες που και που (αν το κρατω σφιχτά) και αυτό είναι κάτι που δεν επηρεάζει σε τιποτα τις κλήσεις μου ή τα δεδομένα για να πάρω email πχ.

Χαίρομαι το κινητό και ας λένε ότι θέλουν :-)

#13   iliasr21

iliasr21

    iPH newbie

  • 44 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:47

'Ολα είναι στα πλαίσια της διαφήμησης το 4αρι είναι τούμπανο μην ακούτε κανέναν.
Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει καλύτερο smartphone από το Iphone τέλος!!

#14   Alex0077

Alex0077

    iPH Master

  • 5731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:33

Σε εσάς που δεν πέφτει το σήμα ποια εβδομάδα παραγωγής είναι? Καλό είναι εκτός από τον πάροχο να αναφέρετε και αυτό.. ::)

#15   techteam

techteam

    iPH User

  • 136 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:NickGar

Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:59

2 γνωστοί μου που πήραν το iPhone 4 με Cosmote χάνουν το πολύ μία γραμμή όταν το "χουφτώσουν" σφιχτά.
Αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι το πρόβλημα είναι έντονο μόνο στην Αμερική και μάλλον μόνο με την AT&T. Ίσως συνδυασμός λήψης του iPhone 4 με προβληματική κάλυψη;
Θα είναι σαν να έχει κάποιος το iPhone 4 στην Ελλάδα με τη WIND (της οποίας η κάλυψη είναι ελεεινή και τρισάθλια). Αμφιβάλλω αν θα μπορεί να κάνει κλήση πουθενά.

Τελευταία επεξεργασία από: techteam, 31/08/2010 - 17:00





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες