Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

This Is How I Feel About Buying Apps... Σας θυμίζει κάτι;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   geopapai

geopapai

    iPH newbie

  • 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2010 - 11:31

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι είμαστε λίγο θύματα... ΟΚ όλα κάπου στη μέση είναι, αλλά το ότι τρέχεις να πάρεις το νέο iPhone 4, 5, 6 κλπ από την Ζανζιβάρη πρίν έρθει στην Ελλάδα γιατί δεν κρατιέσαι, και από την άλλη να μην δίνεις 0,79€ για ένα application και περιμένεις να το βρείς σπασμένο είναι τουλάχιστον διαστροφή...

Θα συμφωνήσω, ακριβοί στα πίτουρα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Lefteris23

Lefteris23

    iPH Addict

  • 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/09/2010 - 11:58

Το σκετσάκι περιγράφει την πικρή αλήθεια.

Έχουμε δει πολλές φορές σχόλια στο φόρουμ για εφαρμογές οτι είναι πανάκριβες, εκτός πραγματικότητας οι τιμές, ότι δεν αξίζει η εφαρμογή τα 0.79 σεντς, κλπ...
Εδώ μέχρι και σχόλιο να την έβαζε πιο φθηνά την εφαρμογή (που κόστιζε 0.79) είδαμε...

Βέβαια τον καφέ μας (με το απαραίτητο πουρμπουάρ στο κοριτσάκι που σερβίρει) θα τον πιούμε και ας δώσουμε 5 ευρώ, αλλά σιγά μην δώσουμε 1 Ευρώ να αγοράσουμε εφαρμογή.
Άσε που τις βρίσκουμε και σπασμένες τζαμπέ...

#18   Agnwristos

Agnwristos

    iPH Contributor

  • 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 23/12/2010 - 05:57

Το σκετσάκι περιγράφει την πικρή αλήθεια.

Έχουμε δει πολλές φορές σχόλια στο φόρουμ για εφαρμογές οτι είναι πανάκριβες, εκτός πραγματικότητας οι τιμές, ότι δεν αξίζει η εφαρμογή τα 0.79 σεντς, κλπ...
Εδώ μέχρι και σχόλιο να την έβαζε πιο φθηνά την εφαρμογή (που κόστιζε 0.79) είδαμε...

Βέβαια τον καφέ μας (με το απαραίτητο πουρμπουάρ στο κοριτσάκι που σερβίρει) θα τον πιούμε και ας δώσουμε 5 ευρώ, αλλά σιγά μην δώσουμε 1 Ευρώ να αγοράσουμε εφαρμογή.
Άσε που τις βρίσκουμε και σπασμένες τζαμπέ...


Γενικά ισχύει η κατάσταση αλλα δίνεις λεφτά ανάλογα με το πόσο κοστολογείς το κάθε αγαθό επομένως και ακριβές θα βρούμε διάφορες apps και δέν θα τις πάρουμε για αυτό τον λόγο..

#19   apaes

apaes

    iPH newbie

  • 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/02/2011 - 12:07

Καταρχάς ο όρος "τοταλισμός" είναι αδόκιμος. Υποθέτω όμως ότι εννοείς πως παρουσιάζω την Ελληνική πραγματικότητα με ολοκληρωτικούς όρους. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά θα διαφωνίσω. Η άποψη μου για την πραγματικότητα είναι καθαρά πραγματιστική: ως χώρα έχουμε τεράστιο εξωτερικό χρέος, τεράστια ελλείματα, χαμηλότατη ανάπτυξη, μεγάλη ανεργία, έντονότατα διαρθρωτικά προβλήματα, τεράστια διαφθορά και ουσιαστικά ανύπαρκτη ανταγωνιστικότητα. Αυτά όσον αφορά την γενική οικονομική εικόνα της χώρας, μια εικόνα η οποία εξακολουθεί να υφίσταται (και συνεχώς χειροτερεύει) εδώ και 4-5 χρόνια. Όσο και να προσπαθείς να δείς τα πράγματα απο διαφορετική γωνία θέασης, όσο και να προσπαθείς να εκφράσεις μια διαφορετική γνώμη, όταν οι αριθμοί δεν βγαίνουν διαφορετικά, ε τότε δεν βγαίνουν διαφορετικά. Οι αριθμοί είναι αριθμοί, όχι ταχυδακτυλουργικά τρύκ, πως να το κάνουμε. Εδώ ακόμα και το KKE που κατεβάζει κόσμο στους δρόμους κάθε φορά που κάποια επιχείρηση απολύει κόσμο, δεν λέει κουβέντα εδώ και ένα μήνα με αυτά που γίνονται στην Τυποεκδοτική (εκδίδει τον Ριζοσπάστη). Απέλυσαν 20 τον Ιούλιο, και θα απολύονται άλλοι 20 κάθε μήνα μέχρι τον Οκτώβρη. Η πραγματικότητα των αριθμών είναι αμείλικτη, και ούτε καν το "κόμμα του λαού" δεν μπορεί να τους πάει κόντρα.



Ειπα και εγω να κοιταξω λιγο τα χιουμοριστικα, και τι να δω!!!!
Η αντικομμουνιστικη προπαγανδα που σπερνει ο jeffrey και το επιτελειο του με τραγικα, γελοια και γλειωδη επιχειρηματα εχει ποτισει ολους οσους ειναι αδυναμοι να επεξεργαστουν τη χλαπατσα που τους σερβιρουν και δυστυχως ειναι οι περισσοτεροι.
Εφτασε λοιπον και στο iphonehellas και μαλιστα στο section για τα χιουμοριστικα. Δεν θυμαμαι καλα, αλλα αν δεν κανω λαθος απαγορευοντουσαν οι πολιτικες και αθλητικες συζητησεις στο φορουμ, και μαλιστα ειχε σβηστει στο παρελθον σε δευτερολεπτα ποστ που ειχα κανει σε αλλη μια τετοια περιπτωση αντικομουνιστικης επιθεσης, ενω αυτο που αντεκρουσε παρεμενε στη θεση του για μερες.
Αυτο τωρα π0αραμενει για μηνες, οποτε να μην κανει παλι το ιδιο καποιος mod.

Λοιπον φιλε Tillter το ΚΚΕ εχει πει παρα πολλες κουβεντες πανω στο θεμα, εχει απαντησει αναλυτικοτατα και επανειλλημενως και ειμαι σε θεση να το γνωριζω πολυ καλυτερα αυτο, κατι που ειναι προφανες αφου δεν ενδιαφερθηκες οσο επρεπε για να μαθεις την απαντηση.
Η τυποεκδοτικη φιλε μου δεν εκδιδει απλα το Ριζοσπαστη, ειναι ιδιοκτησια του ΚΚΕ, ανηκει δηλαδη στο ΚΚΕ. Παρολα αυτα δεν επαψε ποτε να αποτελει επιχειρηση, παρολο που δεν εχει τον ωμο καπιταλιστικο χαρακτηρα.
Ειναι επιχειρηση η οποια θα επρεπε να χρηματοδοτει σε καποιο βαθμο τις εκδηλωσεις και τις ενεργειες του ΚΚΕ και οχι να χρηματοδοτειτε απο αυτες.
Οποτε οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να ειναι μια υγιης και βιωσιμη επιχειρηση για να το κανει αυτο.
Η τυποεκδοτικη τοσα χρονια ηταν μια χαρα, λειτουργουσε εκδιδοντας αρκετα περιοδικα και μπορουσε να ειναι βιωσιμη, αυτο που δεν σου ειπε κανενας ομως και δεν εκατσες να μαθεις ειναι οτι εδω και πολυ καιρο(κοντα στα 2-3 χρονια) αποσυρθηκαν συντονισμενα ολες οι εκδοσεις που ειχε μεχρι τωρα και πηγαν σε αλλα εκδοτηρια, και απο οσο γνωριζω και αν δεν εχει αλλαξει κατι τωρα κοντα πλεον εκδιδει μονο Ριζοσπαστη, ΚΟΜΕΠ, Οδηγητη, αφισες και φυλλαδια, και βιβλια της Συγχρονης εποχης.
Η τυποεκδοτικη λοιπον φιλοι μου κανονικα θα επρεπε να εχει κυρηξει πτωχευση παρολα αυτα δεν εγινε κατι τετοιο(αλλα αναγκαστικα υποχρεωθηκε να προβει σε απολυσεις), γιατι παρολο που ειναι μια επιχειρηση, δεν ειναι καθαρα καπιταλιστικη επιχειρηση, λειτουργει κυριως με μελη του κομματος, οι οποιοι πρωταρχικα εργαζονται για το κομμα, αλλα βεβαιως και αμοιβονται για την εργασια τους εφοσον αποτελει την κυρια απασχοληση τους η ενασχοληση τους με την τυποεκδοτικη.

Τις απολυσεις επομενως ενας λογικα σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα επρεπε να τις χρεωσει στην τυποεκδοτικη, γιατι παρολες τις απολυσεις απο την αντιμετωπιση που εχει, πλεον δινει μονο αρνητικους ισολογισμους, και αρα δεν εγιναν με γνωμονα το κερδος οπως γινεται στις αλλες καπιταλιστικες επιχειρησεις.
Οι απολυσεις αυτες χρεωνονται στο συντονισμενο σχεδιο αυτης και της προηγουμενης κυβερνησης να στησουν ευλαβικα ενα προγραμμα προπαγανδας εναντια στο ΚΚΕ που θα ειναι πειστικο για τον μεσο Ελληνα.


Τελος οσον αφορα στο κομικ για τα apps και εγω θεωρω πως δεν ειναι σε καμια περιπτωση απολυτα σωστο αλλα ειναι αρκετα κοντα στον τροπο σκεψης πολλων. Σιγουρα η καταναλωτικη δραστηριοτητα του μεσου Ελληνα οικογενειαρχη δεν ειναι αυτη που παρουσιαζει το κομικ, ισως κανας πιτσιρικας με πλουσιο μπαμπα να σκεφτοταν ετσι αλλα και παλι δεν νομιζω να ειχε προβλημα να πληρωσει για καποια apps.

Για μενα ο λογος που καποιος ειναι σκεπτικος οταν φτανει η ωρα να αγορασει καποια εφαρμογη, ειναι γιατι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι αχρηστες και μενουν στο τηλεφωνο μονο και μονο για να συμπληρωνουν το χωρο. Επομενως γιατι να καραμισεις αυτα τα 99cents αν ξερεις οτι σε ποσοστο 80% θα πανε για πεταμα? Φυσικα και θα το σκεφτεις.

Εγω αυτο που κανω ειναι οτι δοκιμαζω την free εκδοση μιας εφαρμογης, η την κατεβαζω απο installous και αν με ικανοποιει την αγοραζω για να εχω και τις αναβαθμισεις χωρις προβλημα. Σε λογικα πλαισια παντα, γιατι οταν κατι ειναι πολυ ακριβο προτιμας το free που εχεις με jβ εκτος και αν ειναι απαραιτητο να δουλευει 100% σωστα οπως καποιες ειδικες επαγγελματικες που εχω χρυσοπληρωσει.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες