Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone4 από Vodafone με 4.0.2 ΟΤΒ

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1.402 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/09/2010 - 22:56

Καταρχήν και εγώ μέλος είμαι, δεν είμαι admin, οπότε μπορείς να με γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια.

Δεύτερον με ενόχλησε διότι σημαίνει πως δεν έχεις διαβάσει ούτε τους κανόνες του forum.

Τρίτον άσε το κλαψιάρικο ύψος, δεν είναι τιμητικό, ούτε θα με κάνεις να πέσω στα μάτια κάποιου.

Το iPhoneHellas από την κυκλοφορία του iPhone 4, έχει 200 νέα thread, των οποίων η θεματολογία είναι στην πραγματικότητα 4 ΜΟΝΟ threads. Όλοι ποστάρουν τα ίδια και τα ίδια.

α. iPhone 4 από Αγγλία

β. iPhone 4, 4.01/4.02 και jailbreak.

g. Πρόβλημα με κολλημένο shutter στο Camera.app του iPHone 4.

δ. Πωλείται iPhone 3G/ 3GS

95% αυτή είναι η θεματολογία, οπότε ναι φιλαράκι, κάτσε και διάβασε λίγο, πριν ποστάρεις. Είσαι ένας από τους 100 νέους που ρωτούν όλα τα ίδια και τα ίδια. Απαντήθηκαν 1,2,3,4,5,6,7,8...νισάφι πια!

ps :είσαι άτυχος, αλλά η ζωή έτσι είναι. It happens, ξεπέρασέ το. Να λες ευτυχώς που έτυχε σε σένα και δεν έτυχε σε κανένα φίλο σου, να τον λυπάσαι μετά...

Το να αγνοείς κάτι στην Ελλάδα είναι πλέον σα να είσαι συμμέτοχος στο έγκλημα. Ό,τι αρνητικό βλέπεις με τη μία ξεμπρόστιασμα και δημόσια αναφορά. Έτσι για να μην είμαστε φλου και light άλλο. Φτάνει. Από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.

Talk about rudeness.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   johnpsom

johnpsom

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2010 - 23:08

Ααααα, και μια και το είδα τώρα, φίλε Researcher πριν μιλήσεις και εσύ, έλεγχε ποιος είναι νέος και ποιος παλιός...

Καληνύχτα, οριστικά αυτή τη φορά....

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες