Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

4,1 διόρθωσε τελικά τα προβλήματα η έβγαλε καινούρια?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Notis7

Δημοσίευση 10/09/2010 - 18:47

Από τότε που πήρα το 4αρι έχω πρόβλημα με τις τοποθεσίες των πόλεων που έχω στον καιρό. όταν βάζω Ελευσίνα μου βγάζει Σαλαμίς κ όταν βάζω Κορυδαλλό μου βγάζει Πειραιά. Νόμιζα ότι ήταν κόλλημα της 4.0.1 αλλά κ με την 4.1 το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Έχει καμία ιδέα κάνεις σας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   chripthon

chripthon

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 10:35

Καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορω να κατεβάσω την έκδοση 4.1 για το iphone4. Έχω προσπαθήσει πάνω απο 8 φορές και πάντα μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Ther was a problem dowloading the software for the iphone. The network connection timed out. Make sure your network settings are correct and your network connection is active, or try again later.Η σύνδεση μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και αυτό γιατί κατέβασα την έκδοση για το 3Gs και έγιναν όλα κανονικά. Έπίσης την έχω κατεβάσει και ασύρματα και με καλώδιο για τυχον απώλιες αλλά τιποτα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι και να με βοηθήσει;; Α και αφού το κατεβάσει κάνει processing file και βγάζει zero KB of 589,9 MB - stopped (err = -3259).

Μήπως στο παρελθόν είχες αλλάξει το αρχείο hosts στον υπολογιστή σου ή χρησιμοποίησες το tiny umbrella? Αν ναι σβήσε την ip που πρόσθεσες κάνε και μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε θα δουλέψει.

Τελευταία επεξεργασία από: chripthon, 23/09/2010 - 10:36

#18   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 23/09/2010 - 10:50

Από τότε που πήρα το 4αρι έχω πρόβλημα με τις τοποθεσίες των πόλεων που έχω στον καιρό. όταν βάζω Ελευσίνα μου βγάζει Σαλαμίς κ όταν βάζω Κορυδαλλό μου βγάζει Πειραιά. Νόμιζα ότι ήταν κόλλημα της 4.0.1 αλλά κ με την 4.1 το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Έχει καμία ιδέα κάνεις σας

Και σε μένα αλλάζει τις τοποθεσίες με τον καιρό , άλλα προβλήματα δέν μοιάζουν να υπάρχουν....Αν κανείς ξέρει γιατί το κάνει ας μας πεί ...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες