Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

4,1 διόρθωσε τελικά τα προβλήματα η έβγαλε καινούρια?

• Please log in to reply
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/09/2010 - 16:06

εβαλα την 4,1 αποτέλεσμα παταω το hans free να ξεκινήσει καποιο κομμάτι ξεκινάει και σταματάει στο καπάκι 3 φορες μου το κάνει και μετα παίρνει μπρος χαχαχαχ μανιβελατο. ολα τα αλλα δουλεύουν σωστά εχει κανείς κανα συμβάν οτιδήποτε? διόρθωση η πρόβλημα απο την 4,1? για το iphone 4 μιλάω βασικά :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 09/09/2010 - 18:33.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sawyer

sawyer

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 16:11

εγω ειδα μεγαλες βελτιωσεις απο το σημα μεχρι το WiFi,περιττο να πω για το Game Center τα σπαει και το HDR στην καμερα ολα τα λεφτα

#3   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 09/09/2010 - 16:23

Ας σβήσει κάποιος τα άσχετα μηνύματα αν είναι εύκολο γιατί με ενδιαφέρει η ουσία του θέματος.

Όντως το κινητό σην 4.1 συμπεριφέρεται καλύτερα. Το wifi είναι πιο δυνατό και στο σήμα είδα βελτίωση. Σε σπίτι φιλικό, όπου με το 3GS είχα μια γραμμή σήματος, τώρα έχω 3.

Η φωτογραφίες με hdr είναι πολύ πιο ξεκάθαρες στην γενική απεικόνιση μιας φωτογραφίας.

Η μπαταρια σίγουρα παει καλύτερα απο ότι είδα μέχρι στιγμής και αυτό θα το ξέρω καλύτερα σε 2-3 ημέρες.

#4   MiracleGr

MiracleGr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 16:52

εγω ειδα μεγαλες βελτιωσεις απο το σημα μεχρι το WiFi,περιττο να πω για το Game Center τα σπαει και το HDR στην καμερα ολα τα λεφτα

Φιλε απο οτι βλεπω στο προφιλ σου εχεις 3GS. Το "HDR στην καμερα" πως το λειτουργεις με το 3GS αφου ακομα JB δεν υπαρχει :unsure:

#5   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,872 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 17:33

Λοιπον...με μια πρωτη επαφη με τη 4.1 βλεπω να εχει διορθωθει το προβλημα με το 3G δηλαδη το οτι αργουσε αρκετα να μπει σε 3G οταν το επελεγες(το λιγοτερο ηταν 20 δευτερ και το μεγαλυτερο μεχρι και 3 λεπτα)ενω τωρα δεν καθυστερει καθολου.
Σιγα σιγα ελπιζω να βρω και αλλα θετικα σε αυτη την εκδοση αν και η αισθηση που μου αφηνει ειναι σαφως καλυτερη απο οτι η προηγουμενη.Αυτα με τις φωτο κλπ δεν τα κρινω γιατι ειναι εντελως υποκειμενικα.

#6   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1,116 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 18:40

Τα off topic. Σχόλια σβήστηκαν. Παρακαλώ μείνετε on topic. Επειδή είναι ευαίσθητο το θέμα παρακαλώ από όλους αυτοσυγκράτηση.

darkside τα ανορθόγραφα σχόλια απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Δεν υπάρχει δικαιολογία αφού υπάρχουν διορθωτές για όλους τους browsers. Σε παρακαλώ συμμορφώσου και πέρνα τα σχόλια σου από ορθογράφο. Αλλιώς είναι δυσανάγνωστα και προκαλούν τα ειρωνικά σχόλια ορισμένων. Σε παρακαλώ προσπάθησε το

#7   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 09/09/2010 - 18:41

Καλά, άσχετο βέβαια (για να μείνουμε και εντός θέματος!), αλλά δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε από το να κατακρίνετε κάποιους για την ορθογραφίας τους!

Εγώ θα συμφωνήσω με το μέλος @tryf, και θα προσθέσω άλλους τόσους λόγους (αλληγορικά μιλώντας) κατά τους οποίους κάποιο άτομο δεν μπόρεσε να παρακολούθηση την 'κλασική' (η βασική εκπαιδεύσει αν προτιμάτε) που προσφέρει η χωρά μας.

Για το θέμα αυτόματου διορθωτή (ορθόγραφου) θα με βρείτε σύμφωνο μαζί σας, και πολύ θα ήθελα αν θέλει βέβαια (δεν είναι υποχρεωμένος) το μέλος @darkside να μου εξηγήσει τον λόγο άρνησης αυτής της εφαρμογής/λύσης. (αυτόματος ορθόγραφος)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 09/09/2010 - 18:42.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#8   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 18:53

Any way Όποιος εχει πρόβλημα μετα την αναβάθμιση σε 4.1 ,εχει iPhone 4 και ειναι πεπεισμένος οτι ειναι πρόβλημα κ οχι κακη χρήση παει για σέρβις.

Απο τις λιγες εκδόσεις που μονο έφτιαξε φτου φτου.

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 09/09/2010 - 18:54.

#9   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1,116 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 18:54

Αφού τα σχόλια σβήστηκαν δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε. On topic please.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση

#10   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 21:43

λιπών θέλω να ζητήσω συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιων τελικά βρήκα και έμαθα πως λειτουργό των ορθογράφο συγχωρείστε με αλλά έχω φάει πολύ κράξιμο για την ορθογραφία μου .
iLuxus εσύ έχεις δει και άλλα ποστ μου και καταλαβαίνεις αλλά το ότι είμαι ανορθόγραφος δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. πάντως ειλικρινά ένα μεγάλο συγνώμη προς όλους . και στο θάμα μας με την 4,1 όλα καλά αλλά στην μουσική μόλις πατάς να παίξει κάποιο κομμάτι τραβάει ζόρια στην αρχή, κωλύματα και καμιά διακοπή 2-3 φορές μέχρι να πάρει μπρος αυτό έχω δει + ότι μου καθηστερη να ανοίξει το IPOD 1δευτερο με μαύρη οθόνη αυτό το έκανε και πριν αλά με κλάσματα. Ελπίζω να διαβάζομαι ποιο εύκολα τώρα . :rolleyes:

#11   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 21:55

και στο θάμα μας με την 4,1 όλα καλά αλλά στην μουσική μόλις πατάς να παίξει κάποιο κομμάτι τραβάει ζόρια στην αρχή, κωλύματα και καμιά διακοπή 2-3 φορές μέχρι να πάρει μπρος αυτό έχω δει + ότι μου καθυστερεί να ανοίξει το IPOD 1δευτερο με μαύρη οθόνη αυτό το έκανε και πριν αλά με κλάσματα.

Λέτε να το πάω για service με αυτό το πρόβλημα που μου έβγαλε?, η να κάνω κάτι άλλο πρώτα?.Κάνα restore/ new device.

Τελευταία επεξεργασία από: darkside, 09/09/2010 - 21:57.

#12   angmar

angmar

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:11

Κάνε restore και setup as new για αρχή και αν δε στρώσει πήγαινέ το για service.

#13   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2010 - 22:27

Κάνε restore και setup as new για αρχή και αν δε στρώσει πήγαινέ το για service.

Ευχαριστώ

#14   blade80

blade80

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 17:44

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ενα πρόβλημα με το iphone 4.
Μόλις έβαλα την 4.1 από 4.0.1, δεν μπόρεσα να βρω το facetime.
Μέσα στις ρυθμίσεις -> τηλέφωνο
Κάτω από το facetime, γράφει "Σε αναμονή για ενεργοποίηση", αλλά δεν μου το δείχνει στις κλήσεις.

Καμία βοήθεια;

Φιλικά Νίκος.

#15   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 18:41

Καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορω να κατεβάσω την έκδοση 4.1 για το iphone4. Έχω προσπαθήσει πάνω απο 8 φορές και πάντα μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Ther was a problem dowloading the software for the iphone. The network connection timed out. Make sure your network settings are correct and your network connection is active, or try again later.Η σύνδεση μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και αυτό γιατί κατέβασα την έκδοση για το 3Gs και έγιναν όλα κανονικά. Έπίσης την έχω κατεβάσει και ασύρματα και με καλώδιο για τυχον απώλιες αλλά τιποτα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι και να με βοηθήσει;; Α και αφού το κατεβάσει κάνει processing file και βγάζει zero KB of 589,9 MB - stopped (err = -3259).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες