Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

προβλημα με update και restore σε ipod touch 3g 8gb

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
27 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2010 - 00:23

παιδια καλησπερα..εχω ενα ipod touch 3g 8gb και οταν παω να του κανω update απο το itunes για να του βαλω το ios 4.1 κολλαει στο τελευταιο δευτερολεπτο και μου λεει οτι εχει προβλημα η συνδεση και να προσπαθησω να την διορθωσω αλλιως να δοκιμασω αργοτερα...το εχω κανει ηδη 5 φορες και παλι τα ιδια..κατεβασα και απο το site σας το λινκ που εχετε και οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει οτι το λογισμικο δεν ειναι συμβατο και δεν μπορω να κανω restore..τι μπορω να κανω?? :( αν μπορει να βοηθησει καποιος θα με σωσει..ξεχασα να αναφερω οτι δεν εχω κανει ουτε jailbreak ουτε τιποτα..!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sz4ever

sz4ever

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • GameCenter:God1Metal

Δημοσίευση 10/09/2010 - 09:08

συνδεσε το ipod στο pc οταν ανοιξει το itunes κλείσε το και πατα το home button μαζι με το power button μεχρι να ακουσεις εναν ηχο. με το που τον ακουσεις αφησε το power button αλλα συνεχισε να πατας το home button μεχρι να ακουσεις αλλον ενα ηχο. μετα ανοιξε το itunes και θα σου εναγνωρισει το ipod σε recovery mode πατα το shift + restore και επελεξε το λογισμικο που κατεβασες απο το site λογικα θα γινει ετσι. κατεβασε και την τελευται εκδοση του itunes αν δεν την εχεις την 10 και να ανοιξεις δυνατα τα ηχεια για να ακουσεις τους ηχους

Τελευταία επεξεργασία από: sz4ever, 10/09/2010 - 09:09

#3   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 13:33

φιλε μου το εκανα αυτο και μου ειπε οτι δεν μπορει να γινει restore γιατι το λογισμικο δεν ειναι συμβατο..και τωρα μετα απο αυτην την διαδικασια δεν μου ανοιγει το ipod...τι να κανω??? :(

#4   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 21:10

τελικα καταφερα να το ανοιξω αλλα η μπαταρια παραμενει στο 20% οση ωρα και αν φορτιζει...μα ειναι δυνατον να μην μπορω να κανω αναβαθμιση?? :blink: ..λεω να κατεβασω την ios 4.1 για ipod touch 2g μπας και γινει τιποτα...εχω απελπιστει τελειως παντως..!!

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 21:57

θα πρεπει ναεχεις καταβασει το τελευταιο itunes 10.. κατεβασε απο εδω http://www.iphonehel...are-ipsw-files/

το firmware που ειναι καταλληλο για την συσκευη σου.. και με shift+restore.. περασε το στην συσκευη σου..

#6   mobpros

mobpros

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:16

τελικα καταφερα να το ανοιξω αλλα η μπαταρια παραμενει στο 20% οση ωρα και αν φορτιζει...μα ειναι δυνατον να μην μπορω να κανω αναβαθμιση?? :blink: ..λεω να κατεβασω την ios 4.1 για ipod touch 2g μπας και γινει τιποτα...εχω απελπιστει τελειως παντως..!!

Η εκδοση των 8gb ειναι 2η γενια και οχι 3η;)

#7   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:23

Η εκδοση των 8gb ειναι 2η γενια και οχι 3η;)

φιλε μου τωρα μολις αυτο ανακαλυψα...κατεβασα επιτηδες την αναβαθμιση για το 2g και δουλεψε...και γιατι τοτε αφου ειναι 2g το πουλανε σαν 3g...?? ???

#8   mobpros

mobpros

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:28

φιλε μου τωρα μολις αυτο ανακαλυψα...κατεβασα επιτηδες την αναβαθμιση για το 2g και δουλεψε...και γιατι τοτε αφου ειναι 2g το πουλανε σαν 3g...?? ???

Δεν ξερω κανεναν να το πουλαει ως 3g

#9   kostasss

kostasss

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:30

ΜΗπως εννοει 3rf generation.....γιατι τετοια υπαρχουν αν δε κανω λαθος

#10   mobpros

mobpros

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:32

ΜΗπως εννοει 3rf generation.....γιατι τετοια υπαρχουν αν δε κανω λαθος

3g 3rd generation σημαινει και ναι υπαρχουν αλλα σε 32 και 64 gb

#11   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:41

3g 3rd generation σημαινει και ναι υπαρχουν αλλα σε 32 και 64 gb

ναι παιδια χιλια συγγνωμη...3rd generation εννοουσα...η συσκευη μου ειναι ipod touch 3rd generation 8g....!!

#12   mobpros

mobpros

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:44

ναι παιδια χιλια συγγνωμη...3rd generation εννοουσα...η συσκευη μου ειναι ipod touch 3rd generation 8g....!!

Βρε σου ειπα η εκδοση των 8gb ειναι 2nd generation

#13   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:47

Βρε σου ειπα η εκδοση των 8gb ειναι 2nd generation

http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30817 το μαγαζι που το αγορασα ελεγε ακριβως το ιδιο με αυτο εδω το μαγαζι...για τσεκαρε το σε παρακαλω λιγο... ??? το μαγαζι που το αγορασα ειναι το electroland.gr αλλα δεν το εχει πια...πριν 3 βδομαδες το αγορασα.... :mellow:

#14   mobpros

mobpros

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:51

http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30817 το μαγαζι που το αγορασα ελεγε ακριβως το ιδιο με αυτο εδω το μαγαζι...για τσεκαρε το σε παρακαλω λιγο... ??? το μαγαζι που το αγορασα ειναι το electroland.gr αλλα δεν το εχει πια...πριν 3 βδομαδες το αγορασα.... :mellow:

Δες κι εδω http://www.apple.com...re-ipod-models/

#15   geotfi

geotfi

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 22:55

Δες κι εδω http://www.apple.com...re-ipod-models/

δεν λεει πουθενα για τα generation απλα μονο τα ξεχωριζει...δηλαδη με λιγα λογια μαπα το καρπουζι εε?? :P ...αν το ψαξεις στο skroutz το εχουν οπως στο λεω...και δεν το αλλαζουν να μην μπερδευουν τον κοσμο...!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες