Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 06/04/2011 - 01:32
Ad
Δημοσίευση 06/04/2011 - 01:51
μονο στελνει η ρημαδα περιμενω και για την αγορασμενη με το up της αλλοιως θα κλαιω τα 7δολτην καταβασα σπασμενη εχω 4.3.1 και μεχρι τωρα στελνει μονο στο ν8 και στα 2pc δεν λαμβανει . Η αγορασμενη που εχω δεν κατεβαινει ακομα διοτι εχω 4.3.1 με τον κλασικο τροπο.περιμενω και δεν κανω μεσω SSH
Δημοσίευση 06/04/2011 - 01:53
Δημοσίευση 06/04/2011 - 02:01
Δημοσίευση 06/04/2011 - 06:49
Οδηγός: Εγκατάσταση του Celeste στην iOS 4.3.1
Με την κυκλοφορία του iOS 4.3.1 είδαμε ότι το Celeste δεν δουελεύει εξαιτίας της ασυμβατότητας με το Action Menu, όλα όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα αναβαθμιστεί σύντομα. Ο αναγνώστης TheCyber του iSpazio μας βοηθά να κάνουμε εγκατάσταση το Celeste μέχρι να κυκλοφορήσει το update με τις παρακάτω οδηγίες.
1. Αρχικά κάνουμε εγκατάσταση το BTStack Keyboard από το Cydia. Μαζί με αυτό θα γίνουν εγκατάσταση όλα αυτά που χρειάζονται για να δουλέψει το Celeste.
2. Εγκατάσταση το MobileTerminal από το Cydia
3. Κατεβάζουμε το ActionMenu 1.1.1 από εδώ και το αντιγράφουμε στο /var/mobile/
4. Ανοίγουμε το MobileTerminal γράφουμε “su root” και γράφουμε το password (το αρχικό είναι “alpine”)
5. Τώρα θα πρέπει να γράψουμε τα παρακάτω με μεγάλη προσοχή στα κενά:
dpkg-i – ignore-depends = firmware-actionmenu_1.1.1_iphoneos arm.deb
6. Κάνουμε respring κλείνουμε το MobileTerminal.
7. Κατεβάζουμε το Celeste.deb
8. Ανοίγουμε το MobileTerminal γράφουμε “su root” και password, και μετά δίνουμε την εντολή:
dpkg-i – ignore-depends = firmware celeste.deb
9. Κάνουμε Respring ή καλύτερα επανεκκίνηση της συσκευής.
εχω προβληματικη δεν μου τα τρεχει 10 φορες οπωως τα γραφεις τα περναω σιγα σιγα και τπτ
δοκιμασα και με το winsp το terminal του και παλι μου βγαζει unknonw που τα κανα copy paste
Δημοσίευση 06/04/2011 - 06:54
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 06/04/2011 - 06:59
το εβαλε κανεις? ειναι οκ?
Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:05
Αλλά θέλει προσοχή...
Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:20
Σάκη κάποια παιδιά το έβαλαν και τους δουλεύει είπαν....
Αλλά θέλει προσοχή...
προσοχη...!!! γιατι κωστα? εχεις περισσοτερες πληροφοριες να διαβασω?
α! ξεχασα, την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου στο forum
Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:23
Εγκαταστάθηκε σωστά αλλά δεν δουλεύει σωστά...μέσα απο το sbsettings το ανοίγω αλλά κλείνει με το που κλείσω το sbsettings...έχω δοκιμάσει να στείλω φώτο και βγάζει κανονικά το μενού που λέει "send via bluettoth" αλλα μετά στο discovery δεν βγάζει καμία συσκευή...μάλιστα επιτηδες είχα βάλει πριν λιγο 4 κινητά συναδέλφων γύρω γύρω μπας και πιάσει κανένα...το έχω δοκιμάσει και με ανοιχτό το κανονικό bluetooth και κλειστό...έχει κανείς οδηγίες για το πως θα στείλω

και το χειρότερο?δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω τώρα...μου λέει να κάνω manual fix....μάλλον θα κάνω μια μετάβαση προς 4.3.1...
Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:26
προσοχη...!!! γιατι κωστα? εχεις περισσοτερες πληροφοριες να διαβασω?α! ξεχασα, την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου στο forum
Γιατί αγοραστό έχει προβλήματα.Εμένα μου κράσαρε και μια φορά το μηλόφωνο πριν το βγάλω...
Καλημέρα σε όλους!!!Εγώ έβαλα το celeste cracked στην 4.2.1Εγκαταστάθηκε σωστά αλλά δεν δουλεύει σωστά...μέσα απο το sbsettings το ανοίγω αλλά κλείνει με το που κλείσω το sbsettings...έχω δοκιμάσει να στείλω φώτο και βγάζει κανονικά το μενού που λέει "send via bluettoth" αλλα μετά στο discovery δεν βγάζει καμία συσκευή...μάλιστα επιτηδες είχα βάλει πριν λιγο 4 κινητά συναδέλφων γύρω γύρω μπας και πιάσει κανένα...το έχω δοκιμάσει και με ανοιχτό το κανονικό bluetooth και κλειστό...έχει κανείς οδηγίες για το πως θα στείλω
μήπως κάνω κανένα λάθος και δεν το έχω παρει χαμπάρι...και το χειρότερο?δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω τώρα...μου λέει να κάνω manual fix....μάλλον θα κάνω μια μετάβαση προς 4.3.1...
Προσοχή μεγάλη με τα κρακ δες και ποιο πάνω στον Σάκη τι έγραψα..
Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:28

Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:30
Δημοσίευση 06/04/2011 - 07:55
Είσαι ο πρώτος που το αναφέρει...για ενημέρωσέ μας! Βεβαίως αναφέρεσαι στην 4.2.1 διότι στην 4.3.1 δεν δουλεύει προς το παρόν!
Σου δουλεύει σωστά ? Το έχεις δοκιμάσει με αρκετές συσκευές έτσι ώστε να έχεις ένα ασφαλές συμπέρασμα βγάλει ?
Την καλημερα μου!! Αναφερομαι παντα σην 4.2.1 cracked και ναι δουλευει κανονικα την εχω δοκιμασει με 4 διαφορετικες μαρκες κινητων και δουλευει αψογα και στελνω και μου στελνουν! Επισης δεν μου εχει crashαρει ουτε μια φορα και ολα δουλευουν ρολοι!
Δημοσίευση 06/04/2011 - 08:28
Την καλημερα μου!! Αναφερομαι παντα σην 4.2.1 cracked και ναι δουλευει κανονικα την εχω δοκιμασει με 4 διαφορετικες μαρκες κινητων και δουλευει αψογα και στελνω και μου στελνουν! Επισης δεν μου εχει crashαρει ουτε μια φορα και ολα δουλευουν ρολοι!
Απο πιο repo την έχεις περάσει φίλε ??
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες