Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2491   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.551 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 05/04/2011 - 20:22

Τα 7 ευρω δεν χανονται ;). Αν κανεις βλακια απλα το ξανακατεβαζεις. Δεν ειναι κατι παρανομο αυτο που εγραψε ο απο πανω :/

μα δεν ειπα πως εγραψε κατι παρανομο, και τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
δεν ήξερα οτι αν το πληρώσεις μπορείς να το κατεβάσεις όσες φορές θες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2492   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 05/04/2011 - 20:29

μα δεν ειπα πως εγραψε κατι παρανομο, και τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
δεν ήξερα οτι αν το πληρώσεις μπορείς να το κατεβάσεις όσες φορές θες!

οχι οσες θες, υπαρχει ενα οριο αναλογα την εφαρμογη. :)

#2493   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.551 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 05/04/2011 - 20:53

Πρέπει να πληρώσω εκτος απο τα 7 για το celeste αλλα 3 ευρω για το BTStack keyboard? :(

#2494   Koukis

Koukis

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 20:56

Παιδιά έχει βγει σπασμένο το celeste απο insanelyi και sinfuliphonerepo....εχει δοκιμασει κανεις κατι?
εγω ψηνομαι να το βαλω στην 4.2.1 που εχω γιατι ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να βαλω την 4.3.1 να την δω τωρα που βγηκε το jailbreak της...δεν ξερω αν εχω χρονο να το κανω σημερα...αλλα θα προσπαθησω να το δοκιμασω και στις 2 εκδοσεις το σπασμενο και βλεπουμε...

παντως αν εχει κανει καποιος ηδη δοκιμη ας το πει να μην μπαινω στον κοπο....

#2495   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/04/2011 - 22:18

Παιδιά έχω αγορασμένο το Celeste αλλά από τότε που το έβαλα νομίζω μου τρώει την μπαταρία ακόμα και κλειστό!...Δεν είμαι βέβαια 100% σίγουρος!
Δηλαδή είμαι με WiFi ανοιχτό και εργασία στο Cydia και χάνω 1% της μπαταρίας ανά 3-4 λεπτά μπορεί και λιγότερο!
Αν όντως φταίει το Celeste μπορώ να το απεγκαταστήσω και μόλις βγει update που να διορθώνει αυτά τα μικροπροβλήματα να το ξανά βάλω;
Τέλος έχει ξανά αναφερθεί κάποια περίπτωση σαν την δική μου;

#2496   profion

profion

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/04/2011 - 23:20

Παιδια εδω κ δυο μερες δουλευω το celeste σπασμενο απο πολυ γνωστο repo ,(προχθες το ανεβασανε) κ δουλευει αψογα.Εχω δουλεψει με 6 διαφορετικα μοντελα κινητων κ το pc μου κ λαμβανω κ στελνω μια χαρα.Θα δειξει αν παρουσιασει κατι ενημερωνω

#2497   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 23:26

Παιδιά έχει βγει σπασμένο το celeste απο insanelyi και sinfuliphonerepo....εχει δοκιμασει κανεις κατι?
εγω ψηνομαι να το βαλω στην 4.2.1 που εχω γιατι ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να βαλω την 4.3.1 να την δω τωρα που βγηκε το jailbreak της...δεν ξερω αν εχω χρονο να το κανω σημερα...αλλα θα προσπαθησω να το δοκιμασω και στις 2 εκδοσεις το σπασμενο και βλεπουμε...

παντως αν εχει κανει καποιος ηδη δοκιμη ας το πει να μην μπαινω στον κοπο....

Φίλε εγώ επιβαιβεωνω το έχω βάλει cracked στην 4.2.1 και όλα δουλεύουν ρολόι!! Πραγματικά κανένα πρόβλημα τώρα δεν ξέρω τι αλλο να σου πω ελπίζω να σε καλυψα! Βέβαια ομολογώ πως μόλις πάτησε το κουμπί install έκανα τον σταυρο μου και λέω για θάνατο αλλά τελικά όλα οκ!

#2498   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 05/04/2011 - 23:28

Παιδια εδω κ δυο μερες δουλευω το celeste σπασμενο απο πολυ γνωστο repo ,(προχθες το ανεβασανε) κ δουλευει αψογα.Εχω δουλεψει με 6 διαφορετικα μοντελα κινητων κ το pc μου κ λαμβανω κ στελνω μια χαρα.Θα δειξει αν παρουσιασει κατι ενημερωνω

Είσαι ο πρώτος που το αναφέρει...για ενημέρωσέ μας! Βεβαίως αναφέρεσαι στην 4.2.1 διότι στην 4.3.1 δεν δουλεύει προς το παρόν!

Φίλε εγώ επιβαιβεωνω το έχω βάλει cracked στην 4.2.1 και όλα δουλεύουν ρολόι!! Πραγματικά κανένα πρόβλημα τώρα δεν ξέρω τι αλλο να σου πω ελπίζω να σε καλυψα! Βέβαια ομολογώ πως μόλις πάτησε το κουμπί install έκανα τον σταυρο μου και λέω για θάνατο αλλά τελικά όλα οκ!

Σου δουλεύει σωστά ? Το έχεις δοκιμάσει με αρκετές συσκευές έτσι ώστε να έχεις ένα ασφαλές συμπέρασμα βγάλει ?

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 05/04/2011 - 23:30

#2499   profion

profion

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 23:30

Απλα κ εγω δεν ειχα ασχοληθει καθολου με το να κατεβασω απο τοτε που βγηκε , διοτι περιμενα να βγει σπασμενο απο αξιοπιστο repo.Αρχικα αυτα που ειχαν βγει ηταν αποτυχια!

#2500   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 05/04/2011 - 23:36

Απλα κ εγω δεν ειχα ασχοληθει καθολου με το να κατεβασω απο τοτε που βγηκε , διοτι περιμενα να βγει σπασμενο απο αξιοπιστο repo.Αρχικα αυτα που ειχαν βγει ηταν αποτυχια!

Σωστά, και μάλιστα δοκιμασμένα κιόλας. Τώρα εννοείς ότι βγήκαν από αξιόπιστα repos και παίζουν ορθά ?

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 05/04/2011 - 23:37

#2501   argonaytis

argonaytis

Member

• 899 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2011 - 00:00

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!
αλλά επειδή είμαι και ψυλο άσχετος....θα περιμένω να βγει κανονικά...
μην κάνω καμια βλακεία και πανε τζάμπα τα 7 ευρω :P

Σωστά όλα αυτά που αναφέρει ο hercules πιο πάνω από ispazio αλλά υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για όσους δεν γνωρίζουν ΕΔΩ

#2502   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1.582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 06/04/2011 - 00:06

Σωστά όλα αυτά που αναφέρει ο hercules πιο πάνω από ispazio αλλά υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για όσους δεν γνωρίζουν ΕΔΩ

οκ φίλε μου πάντα αξιόπιστος σε όλα

#2503   argonaytis

argonaytis

Member

• 899 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2011 - 00:21

οκ φίλε μου πάντα αξιόπιστος σε όλα

Σε ευχαριστώ να είσαι καλά

#2504   profion

profion

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2011 - 00:48

Ναι φιλε αυτο εννοω,οτι εχει βγει σπασπενο απο αξιοπιστα repoς.Εγω εχω την 4.2.1 πανω

Τελευταία επεξεργασία από: profion, 06/04/2011 - 00:49

#2505   DPLAG

DPLAG

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/04/2011 - 01:28

Είσαι ο πρώτος που το αναφέρει...για ενημέρωσέ μας! Βεβαίως αναφέρεσαι στην 4.2.1 διότι στην 4.3.1 δεν δουλεύει προς το παρόν!

Σου δουλεύει σωστά ? Το έχεις δοκιμάσει με αρκετές συσκευές έτσι ώστε να έχεις ένα ασφαλές συμπέρασμα βγάλει ?

την καταβασα σπασμενη εχω 4.3.1 και μεχρι τωρα στελνει μονο στο ν8 και στα 2pc δεν λαμβανει . Η αγορασμενη που εχω δεν κατεβαινει ακομα διοτι εχω 4.3.1 με τον κλασικο τροπο.περιμενω και δεν κανω μεσω SSH

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες