Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2446   garmice

garmice

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/04/2011 - 22:37

παιδια εγω αγορασα μολις την εφαρμογη κ ενω μου λεει πως την εχω αγορασει οταν παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει αυτο:Note:the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed. τι να κανω? εχω 3gs 4.3.1 old bootroom και σπασμενο με snowbreeze(δε ξερω αν παιζουν ρολο αυτα). οποις μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα γιατι με καιει το μπλε δοντι!! ευχαριστω εκ των προτερων

Τελευταία επεξεργασία από: garmice, 03/04/2011 - 22:38

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2447   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 03/04/2011 - 22:39

ισως το κανει επειδη το celeste δεν υποστηριζει ακομα την 4.3.1

#2448   garmice

garmice

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2011 - 23:27

ισως το κανει επειδη το celeste δεν υποστηριζει ακομα την 4.3.1

νομιζω πως το βρηκα αλλα δν ειμαι σιγουρος. πρεπει να το κανει γιατι δν εχω το action menu. περιμενω τωρα να το αναβαθμισουν για να υποστηριζει τη 4.3.1 και να ξαναδοκιμασω

#2449   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 03/04/2011 - 23:46

ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν.

#2450   inside

inside

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/04/2011 - 00:36

εγω το εβαλα cracked και γενικα ειχε μικροκολληματα και ελεγχε για licence καθε λιγο και λιγακι..το αγορασα γιατι ηταν σε προσφορα και οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω καποια στιγμη θα το χρειαστεις..η βασικα τωρα που το εχεις θα το χρησιμοποιεις.ποτε δεν εστελναμε με bluetooth αλλα το τελευταιο 10μερο εχω στειλει πανω απο 20 φωτογραφιες αντι για email απλα γιατι μπορω πλεον:P αχρηστο δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

Δεν εχω προβληματα και στελνω κανονικα αν εξαιρεσουμε οτι απο τοτε που το εβαλα καμια φορα το slide to unlock γινεται μεγαλο και δεν χωραει στην οθονη,επομενως θελει ενα respring η hard reset.
(αυτο δεν ξερω αμα ειναι προβλημα του celeste ή αλλων προγραμματων που βαζει μεσα.)
οποιοι δυσταζουν προτεινω να το αγορασουν γιατι απ'οτι φαινεται οι τυποι δεν ειναι medevil:P

Τελευταία επεξεργασία από: inside, 04/04/2011 - 00:38

#2451   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.686 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/04/2011 - 09:13

Επιβεβαιώνω ότι σε jb 4.3.1 δεν παίζει το celeste. Κάντε update γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, που σας δώσαμε 7 ευρώ το άτομο κιόλας...

#2452   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/04/2011 - 09:35

Επιβεβαιώνω ότι σε jb 4.3.1 δεν παίζει το celeste. Κάντε update γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, που σας δώσαμε 7 ευρώ το άτομο κιόλας...

Φίλε μου τους έστειλα μύνημα στο Twitter και εγώ αυτό λέω ότι άμα δεν βγει update θα τους αρχίσουν στα βρισίδια όλοι!
Απλά πρέπει να περιμένουμε να βγάλουν update!...Και είπαν πως θα βγάλουν!
Μόλις μου απαντήσουν για το αν θα βγάλουν update που θα υποστηρίζει την 4.3 θα σας ενημερώσω!

#2453   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/04/2011 - 09:38

Εγώ τους έστειλα μήνυμα πως μπορώ να το κάνω δώρο σε κάποιον μια και εμένα μου είναι παντελός άχρηστο χωρίς να αλλάξω τους κωδικούς μου και ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν μια εβδομάδα...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2454   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 04/04/2011 - 09:44

Εγώ τους έστειλα μήνυμα πως μπορώ να το κάνω δώρο σε κάποιον μια και εμένα μου είναι παντελός άχρηστο χωρίς να αλλάξω τους κωδικούς μου και ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν μια εβδομάδα...

Κωστα κανε υπομονη σε 400 χρονια θα φτιαξει ???

#2455   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/04/2011 - 09:46

:lol: Μπα και ούτε ....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2456   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:11

εγω το εβαλα cracked και γενικα ειχε μικροκολληματα και ελεγχε για licence καθε λιγο και λιγακι..το αγορασα γιατι ηταν σε προσφορα και οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω καποια στιγμη θα το χρειαστεις..η βασικα τωρα που το εχεις θα το χρησιμοποιεις.ποτε δεν εστελναμε με bluetooth αλλα το τελευταιο 10μερο εχω στειλει πανω απο 20 φωτογραφιες αντι για email απλα γιατι μπορω πλεον:P αχρηστο δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

Δεν εχω προβληματα και στελνω κανονικα αν εξαιρεσουμε οτι απο τοτε που το εβαλα καμια φορα το slide to unlock γινεται μεγαλο και δεν χωραει στην οθονη,επομενως θελει ενα respring η hard reset.
(αυτο δεν ξερω αμα ειναι προβλημα του celeste ή αλλων προγραμματων που βαζει μεσα.)
οποιοι δυσταζουν προτεινω να το αγορασουν γιατι απ'οτι φαινεται οι τυποι δεν ειναι medevil:P

Αυτο με το slide to unlock ειναι μαλλον του celeste...μου το εκανε κι εμενα μια φορα απο τη μερα που το εβαλα.

#2457   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:13

Αυτο με το slide to unlock ειναι μαλλον του celeste...μου το εκανε κι εμενα μια φορα απο τη μερα που το εβαλα.

κατα τα αλλα σου δουλευει χωρις προβληματα?

#2458   nostradamus

nostradamus

iPH User

• 117 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:22

Instructions for iOS 4.3.1 users only

1. First, BTStack Keyboard installed from Cydia. This tweak will install everything you need to run Celeste.
2. MobileTerminal download from Cydia
3. ActionMenu download 1.1.1 from here: http://apt.thebigbos...phoneos-arm.deb and copy them to var / mobile via SSH or whatever you want
4. Open MobileTerminal, type "su root" and set the password (default is "alpine")
5. After typing the password you type this command, making sure to space:
dpkg-i-ignore-depends = firmware-actionmenu_1.1.1_iphoneos arm.deb
6. Close MobileTerminal respring and make a device.
7. Celeste.deb downloaded from this link
http://www.4shared.c...JM/celeste.html
8. Repeat step 4 and 5 type this:
dpkg-i-ignore-depends = firmware celeste.deb
9. Close MobileTerminal respring and make a device or rather restart the iDevice.
10. Enjoy

#2459   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:27

Instructions for iOS 4.3.1 users only

1. First, BTStack Keyboard installed from Cydia. This tweak will install everything you need to run Celeste.
2. MobileTerminal download from Cydia
3. ActionMenu download 1.1.1 from here: http://apt.thebigbos...phoneos-arm.deb and copy them to var / mobile via SSH or whatever you want
4. Open MobileTerminal, type "su root" and set the password (default is "alpine")
5. After typing the password you type this command, making sure to space:
dpkg-i-ignore-depends = firmware-actionmenu_1.1.1_iphoneos arm.deb
6. Close MobileTerminal respring and make a device.
7. Celeste.deb downloaded from this link
http://www.4shared.c...JM/celeste.html
8. Repeat step 4 and 5 type this:
dpkg-i-ignore-depends = firmware celeste.deb
9. Close MobileTerminal respring and make a device or rather restart the iDevice.
10. Enjoy

εσενα φιλε μου μετα απο το παραπανω σου δουλεψε?

#2460   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.686 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:39

Όλα αυτά ποιός τα λέει για το celeste? Από official πηγή? Ή από κάποιους users? Για update κανένα νέο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες