Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2626   leuteris7

leuteris7

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Twitter:@Charlesfrise
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 07/04/2011 - 08:27

καλησπερα και απο εμενα το εβαλα και εγω σπασμενο απο το γνωστο ρεπο αλλα ανω στελνω δεν μπορω να λαβω εχει κανεις καμια ιδεα τη μπορει να φταει?
δεν ξεκινει η μπαρα οτι λαμβανει παρολο που παταω αποδοχη.
καμια βοηθεια απο κανεναν πιο εμπειρο?

καλημερα καμια λυση για το πιο πανω?
το κανει σε αλλον

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2627   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 07/04/2011 - 08:29

Ρε παιδιά δεν παίζει τελικά το celeste στην 4.3.1; Ούτε αγορασμένο;

Στην 4.3.1 το έχουμε γράψει πολλάκις δεν παίζει ούτε αγορασμένο προς το παρόν!!!

#2628   dragonfighter

dragonfighter

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/04/2011 - 08:42

Ρώτησα επειδή εδώ έγραψε ένας ότι του έπαιξε. Τέσπα, θα περιμένω καλύτερα κάποιο update, ευχαριστώ!

#2629   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/04/2011 - 08:45

Σε αγοραστό με τον οδηγό έχεις πολλές πιθανότητες να σου παίξει φίλε μου..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2630   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 08:47

Ρώτησα επειδή εδώ έγραψε ένας ότι του έπαιξε. Τέσπα, θα περιμένω καλύτερα κάποιο update, ευχαριστώ!

Μπορεί σε κάποιο φίλο με κάποια πατέντα ή κάπως αλλιώς να έπαιξε...αυτό δεν σημαίνει ότι γένει παίζει ορθά στη τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού. Το καλλίτερο είναι να κάνουμε υπομονή για ένα ασφαλές update...!

#2631   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 08:49

Σε αγοραστό με τον οδηγό έχεις πολλές πιθανότητες να σου παίξει φίλε μου..

Κωστή, μπορεί να του παίξει μπορεί και όχι. Μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μετά και τρέχουν τα παιδιά... Καλό θα είναι να περιμένουν λίγο ακόμα...

#2632   Aisha

Aisha

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:09

χαχα το'φαγα..πριν λιγο το εβαλα και μπουμμμμμ

#2633   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:19

Κωστή, μπορεί να του παίξει μπορεί και όχι. Μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μετά και τρέχουν τα παιδιά... Καλό θα είναι να περιμένουν λίγο ακόμα...

Αν το ακολουθήσουν σωστά τον οδηγό θα τους δουλέψει οπώς και ο φίλος στο τόπικ που τον ακολουθησε και του δούλεψε αλλά είναι στην κρίση του καθενός αν το κάνει ή όχι όπως και όλοι οι οδηγοί....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2634   Aisha

Aisha

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:22

αχ δεν το εψαξα και το εβαλα κατευθιαν.αλλα μπορειτε να μου πειτε που ειναι αυτος ο οδηγος?

#2635   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:23

Αν το ακολουθήσουν σωστά τον οδηγό θα τους δουλέψει οπώς και ο φίλος στο τόπικ που τον ακολουθησε και του δούλεψε αλλά είναι στην κρίση του καθενός αν το κάνει ή όχι όπως και όλοι οι οδηγοί....

Σαφώς και είναι στην κρίση του καθενός! Εγώ απλά θα συμβούλευα να περιμένουν το επίσημο update...και πάντα μιλάμε για το αγορασμένο...

#2636   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:33

Σαφώς και είναι στην κρίση του καθενός! Εγώ απλά θα συμβούλευα να περιμένουν το επίσημο update...και πάντα μιλάμε για το αγορασμένο...

Εγω χρηστο μου μολις πριν 30 λεπτα αγορασα το celeste και εγω (με ετρωγε ο κ...ος μου)
Λοιπον εχουμε και λεμε κανω δοκιμες με ενα nokia n95 φωτογραφιες και τραγουδια λαμβανω και στέλνω κανονικα χωρις προβλημα .Οσων αφορα τα τραγουδια για να μην κρασαρει την ωρα του sync με itunes απλα κλεινεις το celeste απο sbsettings και κανεις sync .Oλα τα υπολοιπα μεταφερονται χωρις κανενα προβλημα.
θα δοκιμασω καποια στιγμη και με αλλο τηλεφωνω και θα αναφερω .

Υ.Γ δοκιμασα πρωτα την crack σε ολα σχεδον τα repo (απο περιεργεια :) σαν παιδι και εγω και επιβεβαιώνω οτι κανενα δεν ειναι αξιόπιστο).

Υ.Γ Την αγορασα και δουλευει μια χαρα φτου φτου
ειμαι 4.2.1 j/b σε 4αρακι

#2637   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:43

Εγω χρηστο μου μολις πριν 30 λεπτα αγορασα το celeste και εγω (με ετρωγε ο κ...ος μου)
Λοιπον εχουμε και λεμε κανω δοκιμες με ενα nokia n95 φωτογραφιες και τραγουδια λαμβανω και στέλνω κανονικα χωρις προβλημα .Οσων αφορα τα τραγουδια για να μην κρασαρει την ωρα του sync με itunes απλα κλεινεις το celeste απο sbsettings και κανεις sync .Oλα τα υπολοιπα μεταφερονται χωρις κανενα προβλημα.
θα δοκιμασω καποια στιγμη και με αλλο τηλεφωνω και θα αναφερω .

Υ.Γ δοκιμασα πρωτα την crack σε ολα σχεδον τα repo (απο περιεργεια :) σαν παιδι και εγω και επιβεβαιώνω οτι κανενα δεν ειναι αξιόπιστο).

Υ.Γ Την αγορασα και δουλευει μια χαρα φτου φτου
ειμαι 4.2.1 j/b σε 4αρακι

Μπράβο Ηρακλή, χρησιμότατο το μήνυμά σου! Στο αγορασμένο και σε 4.2.1 παίζει ψιλοκαλά αν και εκεί έχουν
αναφερθεί προβλήμα, ωστόσο το c****d δεν παίζει από κανένα repo αξιόπιστα, δημιουργεί πολλά προβλήματα!
Όσοι φίλοι είναι στην 4.3.1 καλό θα είναι ή να ακολουθήσουν τον οδηγό που προτείνει ο Κώστας παραπάνω ή
να περιμένουν για ένα υγιές update έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν ορθά και πάλι όπως και στην 4.2.1 !

#2638   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:47

Μπράβο Ηρακλή, χρησιμότατο το μήνυμά σου! Στο αγορασμένο και σε 4.2.1 παίζει ψιλοκαλά αν και εκεί έχουν
αναφερθεί προβλήμα, ωστόσο το c****d δεν παίζει από κανένα repo αξιόπιστα, δημιουργεί πολλά προβλήματα!
Όσοι φίλοι είναι στην 4.3.1 καλό θα είναι ή να ακολουθήσουν τον οδηγό που προτείνει ο Κώστας παραπάνω ή
να περιμένουν για ένα υγιές update έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν ορθά και πάλι όπως και στην 4.2.1 !

ακριβως Χρηστο .Το cracked εκτος του οτι δεν δουλευει σωστα ενδέχεται να δημιουργησει και προβλημα στην συσκευη.

#2639   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:52

ακριβως Χρηστο .Το cracked εκτος του οτι δεν δουλευει σωστα ενδέχεται να δημιουργησει και προβλημα στην συσκευη.

Να αναφερω επισης πως σε παλιες συσκευες μπορει να μην δουλεψει η μεταφορα διοτι καποια αρχεια μπορει να μην διαβαζονται απ' αυτες.

#2640   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:56

Παιδιά απο i file μπορείτε να στείλετε ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες