Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2761   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:01

Για όλους εσάς, για ρίξτε μια ματιά...

Αναρτημένη εικόνα

Έεερχεται....Έεερχεται!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2762   nikos97kon

nikos97kon

iPH Member

• 228 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:03

ρε παιδια ενα πμ ζηταω... ενα ρεπο... κανεις δεν το ξερει;;; ελεος πια.......

#2763   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:03

Και εγώ θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω γιατί είναι απλά Developers και μπορεί και νέα παιδιά τα οποία κάνουν μια προσπάθεια για να έχουμε κάτι που πολύ το χρειαζόμαστε αλλά φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί!
Και θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω γιατί ούτε μας παράτησαν ούτε τίποτα, από ο,τι φαίνεται δουλεύουν!

#2764   watchdog

watchdog

iPH User

• 113 μηνύματα
  • Twitter:@watchd0g
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:watchdog.gr

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:05

Έβαλα απλά το αγορασμένο και μου πέρασε το Action Menu από μόνο του μέσω xsellize.. Δεν έκανα κάτι παραπάνω..

#2765   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:17

Και εγώ θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω γιατί είναι απλά Developers και μπορεί και νέα παιδιά τα οποία κάνουν μια προσπάθεια για να έχουμε κάτι που πολύ το χρειαζόμαστε αλλά φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί!
Και θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω γιατί ούτε μας παράτησαν ούτε τίποτα, από ο,τι φαίνεται δουλεύουν!

θα συμφωνησω μονο στο τελευταιο...δουλευουν...η μαλλον μας δουλευουν!!!ειναι δυνατον να εχουμε υποστηριξη απο crackers για 4.3.1 και να μην εχουν βγαλει αυτοι το update???ακομα δεν μου εχουν δωσει τα λεφτα απο το paypal,νομιζουν οτι θα τα γλιτωσουν εαν βγαλουν update αλλα λαλακες ειμαστε μονο μια φορα....

#2766   marathan76

marathan76

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:30

Και σε μενα παιδια οποιος μπορει να στειλει Pm με οδηγιες, το εχω αγορασμενο απο την 2,1 και με την νεα 3,1 δεν παιζει.

#2767   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:47

θα συμφωνησω μονο στο τελευταιο...δουλευουν...η μαλλον μας δουλευουν!!!ειναι δυνατον να εχουμε υποστηριξη απο crackers για 4.3.1 και να μην εχουν βγαλει αυτοι το update???ακομα δεν μου εχουν δωσει τα λεφτα απο το paypal,νομιζουν οτι θα τα γλιτωσουν εαν βγαλουν update αλλα λαλακες ειμαστε μονο μια φορα....

φιλε μου εγω πιστευω οτι απο crackers βρισκεις υποστηριξη για 4.3.1 γιατι εχου διαμορφωσει το υπαρχον να ψιλοδουλευει στην 4.3.1 δεν ειναι η κανονικη εκδοση!!!
πιστευω οτι η αναβαθμηση που θα βγει θα ειναι πολυ καλυτερη!!!

#2768   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:02

Παιδιά μόλις άνοιξα το Cydia και μου είχε update για το Action Menu...και έλεγε από κάτω σαν note: Fixed for Celeste!
Λέτε να εεερχεταί;! :lol:

#2769   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:08

Παιδιά μόλις άνοιξα το Cydia και μου είχε update για το Action Menu...και έλεγε από κάτω σαν note: Fixed for Celeste!

για να δω και εγω :)

#2770   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:10

απο οτι λεει εδω https://twitter.com/#!/CelesteSupport μαλλον πολυ συντομα!!

#2771   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:11

για να δω και εγω :)

Για ρίξε μια ματιά...Εγώ μόλις το έκανα και έκανε και Restart Springboard!
Βασικά εμένα λειτουργεί μια χαρά το Celeste αγορασμένο στην 4.2.1 κανένα απολύτως πρόβλημα...Απλά χαίρομαι γιατί κάποιοι αμφισβητούσαν το πρόγραμμα...Και αφού έβγαλαν ένα update θα συνεχίσουν να βγάζουν για κάθε επόμενο bug και χαίρομαι γι' αυτό!

Υ.Γ: Έχω ένα θέμα με την μπαταρία και νομίζω ότι την ρίχνει το Celeste αλλά δεν παίρνω και όρκο!

#2772   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:12

απο οτι λεει εδω https://twitter.com/#!/CelesteSupport μαλλον πολυ συντομα!!

Είδατε το ήξερα ότι τζάμπα τους κακολογούσατε...Από την αρχή τα παιδιά βοηθούσαν και μέσω Twitter και παντού...Θυμάστε τι έγινε με το iBlueNova που είχαν μείνει όλοι με την ψ@@@ στο χέρι :rolleyes:

#2773   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:16

εγω παιδια ειχα κατεβασει crack to celeste ,μετα το πεταξα και το αγορασα πριν2 ημερες ,το θεμα ειναι μου βγαζει action menu update απο xsellize .Τι γινεται τωρα?

#2774   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:22

εγω παιδια ειχα κατεβασει crack to celeste ,μετα το πεταξα και το αγορασα πριν2 ημερες ,το θεμα ειναι μου βγαζει action menu update απο xsellize .Τι γινεται τωρα?

και εγω αγορασμενο το εχω!! μου εβγαλε το action menu update απο xsellize και το εκανα δεν ειδα κατι καινουριο εξακολουθει να μου δουλευει σωστα!!!
εκτος και αν ειναι κατι που θα φανει πιο μετα π.χ. συσκευες που να μην συνεργαζωταν πριν!!!

#2775   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:25

και εγω αγορασμενο το εχω!! μου εβγαλε το action menu update απο xsellize και το εκανα δεν ειδα κατι καινουριο εξακολουθει να μου δουλευει σωστα!!!
εκτος και αν ειναι κατι που θα φανει πιο μετα π.χ. συσκευες που να μην συνεργαζωταν πριν!!!

to θεμα ειναι απο βigboss υπαρχει μονο το action menu plus το οποιο κοστιζει 2,99$ και λεει πως your Ios has not been tested with thiw package .Τι να κανω να ξηλωσω το action menu απο xsellize και να αγορασω το αλλο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες