Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

Εγκαταστηστε εφαρμογες στο iphone ακομα και αν απαιτουν νεοτερη εκδοση iOS...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
111 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Darkoulis

Darkoulis

    iPH Elite Poster

  • 2.313 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 19/10/2010 - 12:28

τι ακριβώς πρόβλημα έχεις Dark;; αντίγραψε την εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας, και μόλις τελειώσεις με την επεξεργασία πριν την σύρεις στο itunes σβήσε αυτή που ήδη υπάρχει μέσα. δεν παίζει να μην εγκατασταθεί στο iphone, το πολύ πολύ να μην παίζει, αλλα θα εγκατασταθεί σίγουρα αν κανεις ακριβώς αυτά.


Σου έστυλα pm ;)

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   batjump

batjump

    iPH Contributor

  • 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/10/2010 - 12:38

Ενα κολπακι το οποιο μετα απο πολυ προσπαθεια το βρηκα επιτελους :blush:
Μπορει να φανει χρησιμος και σε καποιους αλλους για αυτο και το ποσταρω.
Εχει να κανει με καποιες εφαρμογες που κατεβαζουμε-αγοραζουμε απο το appstore και δεν μπορουμε να τις εγκαταστησουμε γιατι διπλα γραφει "iOS 4.1 required" για παραδειγμα, ενω εμεις εχουμε 4.0.1 η καποια αλλη εκδοση τελοσπαντων και μπορει να μην θελουμε να κανουμε update στο iphone μας.
Πριν πω οτιδηποτε αλλο, να τονισω οτι δεν ξερω αν λειτουργει σε ολες τις εφαρμογες, οπως επισης και αν θα λειτουργησει σε iphone τα οποια εχουν για παραδειγμα 2.2.1 μεσα και η εφαρμογη απαιτει 4.1 πχ... Οποιαδηποτε προσπαθεια ομως δεν νομιζω οτι μπορει να προκαλεσει προβλημα στην εφαρμογη η στο iphone, η εφαρμογη free-paid θα ξανακατεβει free φυσικα, και το iphone δεν το επηρεαζει τιποτα αφου και λαθος να γινει το itunes δεν θα αφησει την εφαρμογη να εγκατασταθει.
Γραφω λοιπον οτι ακριβως εκανα:
-Ανοιγω το itunes
-Παταω "apps" και βρισκω την εφαρμογη που εχω κατεβασει αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει στο iphone
-Την "σερνω" στην επιφανεια εργασιας
-Δεξι κλικ στο εικονιδιο της εφαρμογης και ανοιγμα με winrar
-Εμφανιζονται 1 φακελος που ονομαζεται payload και 2 αλλα αρχεια, ανοιγουμε τον φακελο payload που περιεχει εναν φακελο με το ονομα της εφαρμογης, μεσα υπαρχουν διαφορα πραγματα, τα αφηνουμε ολα στην θεση τους και ψαχνουμε για το αρχειο "info.plist".
-Το επιλεγουμε και το αποσυμπιεζουμε στην επιφανεια εργασιας
-Εδω θα χρειαστουμε εναν plist editor. Κατι τετοιο (για windows) ειναι μια χαρα πιστευω
-Βρισκουμε στην επιφανεια εργασιας λοιπον το info.plist, δεξι κλικ, ανοιγμα με plist editor.
-Δεν πειραζουμε τιποτα και ψαχνουμε να βρουμε το σημειο που γραφει "MinimumOSVersion". εστω οτι γραφει 4.3 (λεμε τωρα), τον αλλαζουμε στην εκδοση λογισμικου που εχουμε (4.0.1 για παραδειγμα).
-Αποθηκευουμε το info.plist και το "σερνουμε" εκει που αρχικα ηταν στο winrar, και το αντικαθηστουμε.
-Κλεινουμε τα παντα ολα και σερνουμε την εφαρμογη στο itunes και παταμε replace.
-Συνδεουμε το iphone και εγκαθηστουμε στην εφαρμογη.

Αν ολα εχουν παει καλα η εφαρμογη εχει εγκατασταθει και λειτουργει κανονικα.
Μπορει σε καποιους να φαινονται αστεια και ευκολα ολα αυτα αλλα ισως καποιοι αλλοι να το βρουν χρησιμο. :)
Νομιζω δεν ξεχασα να πω κατι, αν εχετε καποια απορια -και μπορω να βοηθησω- θα το κανω φυσικα.



Μπραβο spiros23 +1 απο εμενα

#18   JamesR21

JamesR21

    iPH Addict

  • 784 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/11/2010 - 14:16

Όποιος ενδιαφέρεται για το θέμα ας ρίξει μια ματιά και εδώ:
http://www.iphonehel...942#entry316942

#19   tgnikit

tgnikit

    iPH Contributor

  • 1.137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/12/2010 - 23:16

Σε mac δε μπόρεσα να ανοίξω την εφαρμογή με unrar. Εχει δοκιμάσει κανείς κάτι? Ευχαριστώ.

#20   spiros23

spiros23

    iPH Guru

  • 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:03

δεχομαι κατα καιρους μηνυματα απο φιλους που προσπαθουν να κανουν το κολπακι ωστε να παιζουν οι νεοτερες εφαρμογες, χωρις να ειναι αναγκαιο να αναβαθμισουν σε νεοτερη εκδοση λογισμικου.
να επισημανω οτι:

-μια απο τις πολλες παραμετρους που εχουν μεσα οι εφαρμογες ειναι και αυτη που αλλαζουμε. αν η παραμετρος αυτη απαιτει καποια εκδοση λογισμικου νεοτερη απο αυτη του iphone σας, τοτε αυτοματως το itunes κατα την στιγμη του συγχρονισμου δεν θα την αφησει απλα να εγκατασταθει παρολο που την εχουμε επιλεξει. οποτε εμεις αλλαζουμε αυτη την παραμετρο ωστε το itunes να την αφηνει να εγκατασταθει στο iphone. και κατα 99% θα εγκατασταθει. τωρα αν δεν εγκατασταθει στο iphone, σχεδον σιγουρα κατι εχετε κανει λαθος στην διαδικασια..

-αν παλι δοκιμασατε την διαδικασια, εγκατασταθηκε στο iphone η εφαρμογη, αλλα για τον χ,ψ λογο δεν παιζει... απλα δεν προκειται να παιξει! ουτε εχει να κανει με το συγκεκριμενο κολπακι. απλα ΑΠΑΙΤΕΙ το iphone να ειναι σε νεοτερη εκδοση λογισμικου για να μπορει να λειτουργησει. σε αυτες τις περιπτωσεις εχουμε εφαρμογες οι οποιες παρολο που εχουν εγκατασταθει δεν μπορουν να λειτουργησουν καθολου, αλλα και εκεινες τις εφαρμογες που μπορει να εμφανισουν μικροπροβληματακια στην λειτουργια τους (πχ λευκο εικονιδιο, κρασαρισματα σε συγκεκριμενες λειτουργιες της εφαρμογης κτλ).

-κατα 99,9% ολες αυτες οι προσπαθειες που κανετε με το συγκεκριμενο κολπακι και τις εφαρμογες, δεν προκειται να βλαψουν το iphone σας και να σας δημιουργησουν καποιο προβλημα ουτε να σας υποχρεωσουν σε restore. απλα διαγραφετε την εφαρμογη και ειστε ετοιμοι.

-ΔΕΝ χρειαζεται jailbreak για να λειτουργησει το συγκεκριμενο.

-για αυτους που εχουν κανει jailbreak λειτουργει και με τις σπασμενες εφαρμογες.

-οι κατοχοι 3G πολλοι απο τους οποιους εχουν μεινει για ευνοητους λογους στην εκδοση 3.1.3, να ξερουν οτι υπαρχει περιπτωση να εχουν προβληματα με την λειτουργια των εφαρμογων καθως ειναι μεγαλη η "ψαλιδα" αναμεσα σε 3.1.3 και iOS 4.2.1 οποτε και πολλες απο τις εφαρμογες ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ το iphone να ειναι σε νεοτερη εκδοση λογισμικου. αυτο φυσικα ισχυει σε ολο και μικροτερο ποσοστο οταν μικραινει η "ψαλιδα" (πχ απο 4.0 σε 4.2.1 κτλ)

-οσοι απο εσας το δοκιμασατε, καντε τον κοπο να γραψετε ενα ποστ εδω να ξερουμε και τι γινεται με αυτο και τι προβληματα υπαρχουν.

#21   ngt

ngt

    iPH User

  • 128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/02/2011 - 23:33

Ναι θα ηταν καλη ιδεα να ποσταρουν καποιοι αν τα καταφεραν. εγω με εφαρμογες οπως ΕΘΝΟΣ, real.gr, ΤΑ ΝΕΑ κλπ δεν ειχα καμια τυχη

#22   G1Ovanni

G1Ovanni

    iPH Enthousiast

  • 589 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/02/2011 - 13:41

Σχεδόν τέλεια εφαρμογη ,και λέω σχεδόν γιατί ενώ ακολούθησα πιστά τα βήματα ,έγινε η εγκατάσταση άνοιξε η εφαρμογή για κανα 2 δευτερόλεπτα, κάτι που παλιότερα δεν μπορούσε να γίνει ,δυστηχως κράσαρε μετα απο λίγο :( Είμαι σιγουρος που σε αλλες εφαρμογές μπορεί και να δουλέψει!!!

#23   spiros23

spiros23

    iPH Guru

  • 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:48

Σχεδόν τέλεια εφαρμογη ,και λέω σχεδόν γιατί ενώ ακολούθησα πιστά τα βήματα ,έγινε η εγκατάσταση άνοιξε η εφαρμογή για κανα 2 δευτερόλεπτα, κάτι που παλιότερα δεν μπορούσε να γίνει ,δυστηχως κράσαρε μετα απο λίγο :( Είμαι σιγουρος που σε αλλες εφαρμογές μπορεί και να δουλέψει!!!

οταν για παραδειγμα εισαι στην 4.2 και η εφαρμογη που θες να εγκαταστησεις απαιτει 4.3, το itunes δεν σε αφηνει καν να την εγκαταστησεις στο iphone, την στιγμη του συγχρονισμου εντοπιζει οτι απαιτει νεοτερη εκδοση και δεν την αφηνει να εγκατασταθει στο iphone.
με το συγκεκριμενο κολπακι ουσιαστικα κοροιδευεις το itunes, και αφηνει την εφαρμογη να εγκατασταθει.
απο κει και περα εχει να κανει με τις πραγματικες απαιτησεις της καθε εφαρμογης. οι περισσοτερες που εχω δοκιμασει δουλεψαν, αλλες κρασαρουν με τη μια και αλλες με καποια bugs, οπως λευκα εικονιδια αλλα και συγκεκριμενες λειτουργιες που δεν λειτουργουν σωστα.

#24   Mensana

Mensana

    iPH Addict

  • 652 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/03/2011 - 22:36

Ευχαριστώ παιδιά να στε καλά χαίρομαι που βοηθησε κάποιους αυτό. Περιμένω να μου πείτε για τυχόν προβλήματα.
Ένας φίλος με ρώτησε, συγκεκριμένα για το imovie, και αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στην επικόλληση του info.plist μετά την επεξεργασία. Η αλήθεια είναι ότι καμια εφαρμογή δεν είναι κατά μια έννοια κλειδωμένη, όλες μπορείς να τις επεξεργαστείς, απλά κάποιες μπορεί να μην λειτουργούν η να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε παλιότερες εκδόσεις iOS, οποτε σε αυτές θα πρέπει να υποχρεωτικά να αναβαθμίσετε στην έκδοση που απαιτεί η εφαρμογή.. Επειδή το imovie το είχα δοκιμάσει και εγώ, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή στο iphone όμως δεν εμφάνιζε το κανονικό εικονίδιο αλλα ένα λευκό και παρόλο που άνοιγε η εφαρμογή δεν μπορούσες να επιλέξεις τις περισσότερες επιλογές εκεί. Οποτε συγκεκριμένα για αυτήν (σίγουρα όλο και κάποιες άλλες θα υπάρχουν) δεν μπορεί να εγκατασταθεί σωστά η εφαρμογή. Σε όλες τις άλλες που δοκίμασα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και παίζουν κανονικά.

Πολύ καλός ο τρόπος που σκέφτηκες να παρακάμψεις το πρόβλημα εγκατάστασης εφαρμογών σε μη συμβατά ios. Αν και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα εφαρμογής των όσων μας περιέγραψες τόσο αναλυτικά, παρ΄ όλα αυτά, δεν κατάφερα να περάσω την εφαρμογή find my iphone στο iphone μιας και στο sync το itunes μου έβγαλε άγνωστο σφάλμα. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο 4.0.1. ή τελικά είναι δικό μου σφάλμα, μιας και τέτοια σφάλματα παίρνω συχνά πυκνά από το itunes και σε άλλες εφαρμογές. Ξέρεις κάτι για την συγκεκριμένη εφαρμογή; Θα ξαναπροσπαθήσω, μήπως και είναι δικό μου το λάθος, αν και δεν νομίζω.
Σ ευχαριστώ πάντως για το χρόνο που αφιέρωσες και μοιράστηκες την ιδέα σου μαζί μας. :)

Τελευταία επεξεργασία από: Mensana, 25/03/2011 - 22:37


#25   spiros23

spiros23

    iPH Guru

  • 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/03/2011 - 03:25

Πολύ καλός ο τρόπος που σκέφτηκες να παρακάμψεις το πρόβλημα εγκατάστασης εφαρμογών σε μη συμβατά ios. Αν και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα εφαρμογής των όσων μας περιέγραψες τόσο αναλυτικά, παρ΄ όλα αυτά, δεν κατάφερα να περάσω την εφαρμογή find my iphone στο iphone μιας και στο sync το itunes μου έβγαλε άγνωστο σφάλμα. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο 4.0.1. ή τελικά είναι δικό μου σφάλμα, μιας και τέτοια σφάλματα παίρνω συχνά πυκνά από το itunes και σε άλλες εφαρμογές. Ξέρεις κάτι για την συγκεκριμένη εφαρμογή; Θα ξαναπροσπαθήσω, μήπως και είναι δικό μου το λάθος, αν και δεν νομίζω.
Σ ευχαριστώ πάντως για το χρόνο που αφιέρωσες και μοιράστηκες την ιδέα σου μαζί μας. :)

τουλαχιστον σε αυτες που εχω κανει εγω δεν μου εχει βγαλει καποιο σφαλμα αποτι θυμαμαι σε καμια, τις εγκαταστουσε κανονικα στο iphone.
αποτι ξερω για να εχεις τις λειτουργιες του find my phone (δωρεαν πλεον) θα πρεπει να εχεις αναβαθμισει στην 4.2+ υποχρεωτικα. με τις εφαρμογες που βγαζει η apple πρεπει οντως να μην λειτουργει τοσο καλα αυτο το κολπο γιατι θυμαμαι και με το imovie που υπηρχαν προβληματα. στις αλλες ομως σπανιοτερα θα βρεις καποια προβληματα. αναλογα και την εφαρμογη βεβαια και τις απαιτησεις της.

#26   spiros23

spiros23

    iPH Guru

  • 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/05/2011 - 19:17

ειχα καιρο να δοκιμασω καποια εφαρμογη, δοκιμαζοντας σημερα μια εφαρμογη που δεν με αφηνε το itunes να την εγκαταστησω, συνεχιζει η διαδικασια να ειναι η ιδια ακριβως και φυσικα να λειτουργει.
δοκιμη επιτυχης λοιπον με την εφαρμογη "GREEKiMAGES" η οποια απαιτει ως λειτουργικο τουλαχιστον το iOS 4.3:
Αναρτημένη εικόνα

#27   gatsinik

gatsinik

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/07/2011 - 00:16

Πολύ καλό , εγώ που έχω ένα 2G με 3.1.3 με βοηθείσαι πολύ ευχαριστώ.

#28   sale

sale

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/07/2011 - 00:32

Ενα κολπακι το οποιο μετα απο πολυ προσπαθεια το βρηκα επιτελους :blush:
Μπορει να φανει χρησιμος και σε καποιους αλλους για αυτο και το ποσταρω.
Εχει να κανει με καποιες εφαρμογες που κατεβαζουμε-αγοραζουμε απο το appstore και δεν μπορουμε να τις εγκαταστησουμε γιατι διπλα γραφει "iOS 4.1 required" για παραδειγμα, ενω εμεις εχουμε 4.0.1 η καποια αλλη εκδοση τελοσπαντων και μπορει να μην θελουμε να κανουμε update στο iphone μας.
Πριν πω οτιδηποτε αλλο, να τονισω οτι δεν ξερω αν λειτουργει σε ολες τις εφαρμογες, οπως επισης και αν θα λειτουργησει σε iphone τα οποια εχουν για παραδειγμα 2.2.1 μεσα και η εφαρμογη απαιτει 4.1 πχ... Οποιαδηποτε προσπαθεια ομως δεν νομιζω οτι μπορει να προκαλεσει προβλημα στην εφαρμογη η στο iphone, η εφαρμογη free-paid θα ξανακατεβει free φυσικα, και το iphone δεν το επηρεαζει τιποτα αφου και λαθος να γινει το itunes δεν θα αφησει την εφαρμογη να εγκατασταθει.
Γραφω λοιπον οτι ακριβως εκανα:
-Ανοιγω το itunes
-Παταω "apps" και βρισκω την εφαρμογη που εχω κατεβασει αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει στο iphone
-Την "σερνω" στην επιφανεια εργασιας
-Δεξι κλικ στο εικονιδιο της εφαρμογης και ανοιγμα με winrar
-Εμφανιζονται 1 φακελος που ονομαζεται payload και 2 αλλα αρχεια, ανοιγουμε τον φακελο payload που περιεχει εναν φακελο με το ονομα της εφαρμογης, μεσα υπαρχουν διαφορα πραγματα, τα αφηνουμε ολα στην θεση τους και ψαχνουμε για το αρχειο "info.plist".
-Το επιλεγουμε και το αποσυμπιεζουμε στην επιφανεια εργασιας
-Εδω θα χρειαστουμε εναν plist editor. Κατι τετοιο (για windows) ειναι μια χαρα πιστευω
-Βρισκουμε στην επιφανεια εργασιας λοιπον το info.plist, δεξι κλικ, ανοιγμα με plist editor.
-Δεν πειραζουμε τιποτα και ψαχνουμε να βρουμε το σημειο που γραφει "MinimumOSVersion". εστω οτι γραφει 4.3 (λεμε τωρα), τον αλλαζουμε στην εκδοση λογισμικου που εχουμε (4.0.1 για παραδειγμα).
-Αποθηκευουμε το info.plist και το "σερνουμε" εκει που αρχικα ηταν στο winrar, και το αντικαθηστουμε.
-Κλεινουμε τα παντα ολα και σερνουμε την εφαρμογη στο itunes και παταμε replace.
-Συνδεουμε το iphone και εγκαθηστουμε στην εφαρμογη.

Αν ολα εχουν παει καλα η εφαρμογη εχει εγκατασταθει και λειτουργει κανονικα.
Μπορει σε καποιους να φαινονται αστεια και ευκολα ολα αυτα αλλα ισως καποιοι αλλοι να το βρουν χρησιμο. :)
Νομιζω δεν ξεχασα να πω κατι, αν εχετε καποια απορια -και μπορω να βοηθησω- θα το κανω φυσικα.



αμα ειναι να κανουμε ολα αυτα, καλυτερα να αναβαθμισουμε ! :) :)

#29   spiros23

spiros23

    iPH Guru

  • 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/07/2011 - 02:23

αμα ειναι να κανουμε ολα αυτα, καλυτερα να αναβαθμισουμε ! :) :)

κανε μια πρωτη προσπαθεια και θα δεις ποσο ευκολο ειναι. απο την δευτερη και μετα θα σου φανει παιχνιδακι, απλα τα εγραψα οσο πιο αναλυτικα γινοταν για να τα καταλαβει ο καθενας αλλα η διαδικασια ειναι πολυ απλη.
τωρα αν προτιμας αναβαθμιση οκ, απλα ειδικα αν κανεις jailbreak ειναι ιδιαιτερα βαρετη και περιττη διαδικασια η αναβαθμιση (που πολλες αναβαθμισεις δεν προσφερουν και τπτ ουσιαστικο) οποτε να η λυση για να βαλεις εφαρμογες που απαιτουν νεοτερη εκδοση.

#30   iPhoneCocoApps

iPhoneCocoApps

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Realpoisom

Δημοσίευση 02/07/2011 - 09:58

Πολύ καλό το κολπάκι φίλε Spiros23, απλά ως developer IOS θα ήθελα να πω πως όταν μια εφαρμογή λέει 4.0.1+ ο developer δεν το κάνει τυχαία ή με σκοπό να αποτρέψει κάποιους να γίνουν πελάτες του(εννοείται έτσι ;) ) το κάνει επειδή κάποια πακέτα εντολών (APIS) δεν υπάρχουν/υποστηρίζονται στις προγενέστερες εκδόσης όπως η δικιά μου Sms Gr...αυτό που θα αντιμετωπίσουν οι χρήστες είναι να μην λειτουργούν κάποια τμήματα της εφαρμογής ή ακόμα και να crash-άρει με το καλημέρα.

Φυσικά ένας άλλος λόγος που το κάνουν αυτό είναι η μειωμένη απόδοση (συνήθως στα παιχνίδια low fps) των εφαρμογών λόγο παλαιού hardware.

Θα ήθελα να συμπληρώσω πως σχεδόν με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να "πειράξουμε" και τις εφαρμογές για MAC.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες