Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

H Apple σε συζητήσεις για την έναρξη συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/10/2010 - 11:27

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με δισκογραφικές εταιρείες για την έναρξη μιας συνδρομητικής υπηρεσίας ως μέρος του iTunes.

Oι φήμες αυτές υπήρχαν για πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαμε δει κάτι χειροπιαστό. Μόλις πέρσυ οι φήμες ξαναβγήκαν στην επιφάνεια μετά την εξαγορά της μουσικής υπηρεσίας Lala από την Apple, αλλά μέχρι σήμερα πάλι δεν είχαμε δει κάτι να υλοποιείται στην πράξη.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Apple θέλει να λανσάρει μια νέα μουσική υπηρεσία με την οποία οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό τραγουδιών με μια μηνιαία επιβάρυνση. Εικάζεται ότι η συνδρομή θα κυμαίνεται μεταξύ $10 και $15 αλλά δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα λεπτομέρειες όπως η ποσότητα της μουσικής μου θα περιλαμβάνει η συνδρομή ή για πόσο καιρό θα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό.

Μάλιστα το CNet αναφέρει ότι η Apple προσπαθεί να «σαμποτάρει» την έναρξη λειτουργίας του Spotify στις ΗΠΑ. Το Spotify είναι μια μουσική υπηρεσία με την οποία μπορεί ο χρήστης να ακούει δωρεάν τα κομμάτια ή με κάποιο αντίτιμο να απολαμβάνει καλύτερη ποιότητα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη σε λίγες, όμως, χώρες. Η Apple προσπαθεί να πείσει τις δισκογραφικές ότι το μοντέλο του Spotify θα βλάψει τις πωλήσεις τους. Το μοντέλο μιας δωρεάν υπηρεσίας δεν θα επιφέρει κέρδη στις εταιρείες. Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις κάτι όταν κάποιοι άλλοι το δίνουν τσάμπα.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες