Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   mprinia

mprinia

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:23

καλημέρα.
Είμαι νέος αλλά μαθαίνω γρήγορα
έκανα όλες τις ενέργειες του Limera αλλα δεν μου βγάζει το logo στο boot του iPhone το οποίο δεν υπάρχει και μέσα στο τηλ.
τι μπορεί να φταίει? η τι δεν κάνω σωστά? (iPhone 4)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   amra13579new

amra13579new

    iPH User

  • 103 μηνύματα
  • Twitter:@amra13579
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:amra13579

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:25

παιδιά αυτό παίζει και στην 3.2.2 του ipad η μονο στην 4.0(όταν βγεί)

#18   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:28

καλημέρα.
Είμαι νέος αλλά μαθαίνω γρήγορα
έκανα όλες τις ενέργειες του Limera αλλα δεν μου βγάζει το logo στο boot του iPhone το οποίο δεν υπάρχει και μέσα στο τηλ.
τι μπορεί να φταίει? η τι δεν κάνω σωστά? (iPhone 4)

Reboot εκανες μετα την εγκατασταση του cydia απο το limera1n?

#19   omiros314

omiros314

    iPH newbie

  • 39 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:34

Παιδια δουλευει με ipod touch 2g mc-model??
ρωταω γιατι εχει ιδιο bootrom με το ipod touch 3g

#20   gianton

gianton

    iPH Member

  • 274 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:36

Η Beta 4 είναι διαθέσιμη.

#21   mprinia

mprinia

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:45

Reboot εκανες μετα την εγκατασταση του cydia απο το limera1n?

δε μου βγαζει καν το limera1n

#22   OhYeah

OhYeah

    iPH User

  • 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:50

παιδιά αυτό παίζει και στην 3.2.2 του ipad η μονο στην 4.0(όταν βγεί)


Ρε εσείς παίδες, έξυπνα παιδιά είσαστε... Γιατί δεν ζορίζετε λίγο τον εαυτό σας να απαντήσετε μόνοι σας στην ερώτηση σας;
Απλή λογική ακολουθία σκέψεων:
"Το Limera1n βγήκε ΤΩΡΑ και λέει ότι κάνει Jailbreak και το iPad. Τελική έκδοση του 4.2 (και όχι 4.0) έχει κυκλοφορήσει; - ΟΧΙ !!! - Άρα σίγουρα μιλάμε για την τελευταία ολοκληρωμένη έκδοση - Δηλαδή, 3.2.2. Για την δοκιμαστική έκδοση 4.2 κάνει; Μάλλον όχι, αφού λέει NO BETA versions"...
Έτσι, "απλά", χωρίς κόπο και βασανισμό του εγκεφάλου...

Τελευταία επεξεργασία από: OhYeah, 10/10/2010 - 11:53


#23   mprinia

mprinia

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:54

4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα εμφανιστεί το μύνημα “Done” και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το εικονίδιο του limera1n στην οθόνη της συσκευής.
αυτο ειναι το προβλημα μου μετα το (“Done”) δεν μου εμφανιζει το εικονίδιο του limera1n στην οθόνη της συσκευής

#24   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:55

δε μου βγαζει καν το limera1n

Κλεισε το itunes
Πατα alt-ctrl-delete τελος διεργασιων και κλεισε itunes,applehelper
Τρεξε ξανα το limerain το beta 4 ακολουθησε σωστα τις οδηγιες και λογικα θα σ δουλεψει(αν δεν στο εμφανισει τρεξε ενα δευτερο,αλλα εχω την εντυπωση πως κατι δεν κανεις σωστα)

#25   anetos

anetos

    iPH User

  • 181 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:55

μπραβο σου για την καλη επεξεγηση αλλα μαλλον εγω θα προτιμησω να περιμενω να βγει η κανονικη εκδοση..γιατι οπως θα ειδατε μεσα σε 10 ωρες εβγαλε 4 εκδοσεις!!

#26   mprinia

mprinia

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:59

Κλεισε το itunes
Πατα alt-ctrl-delete τελος διεργασιων και κλεισε itunes,applehelper
Τρεξε ξανα το limerain το beta 4 ακολουθησε σωστα τις οδηγιες και λογικα θα σ δουλεψει(αν δεν στο εμφανισει τρεξε ενα δευτερο,αλλα εχω την εντυπωση πως κατι δεν κανεις σωστα)

στο pc δεν εχω καν itunes πεζει κανα ρολο?
ευχαριστω.

#27   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 12:00

στο pc δεν εχω καν itunes πεζει κανα ρολο?
ευχαριστω.

ναι..το blackra1n δεν ετρεχε ανευ itunes

#28   DarkNight04

DarkNight04

    iPH newbie

  • 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 12:02

4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα εμφανιστεί το μύνημα “Done” και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το εικονίδιο του limera1n στην οθόνη της συσκευής.
αυτο ειναι το προβλημα μου μετα το (“Done”) δεν μου εμφανιζει το εικονίδιο του limera1n στην οθόνη της συσκευής

Ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω και εγω στο ipad!

#29   sonam87

sonam87

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 12:05

εμενα κανει 5 λεπτά load το UPDATING SOURCES στο cydia wtf?

#30   mprinia

mprinia

    iPH newbie

  • 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 12:05

ναι..το blackra1n δεν ετρεχε ανευ itunes

οκ θα το εγκαταστήσω.
Ευχαριστω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες