Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

TouchCast (Video and Audio podcast app)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   7psyxos

7psyxos

    iPH Contributor

  • 1.286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 26/09/2008 - 23:34

Ο Dub Studios είναι άλλος ένας προγραμματιστής ο οποίος με το TouchCast δεν πήρε την έγκριση για για είσοδο της εφαρμογής στο App Store. Τι κάνουν λοιπόν οι προγραμματιστές όταν τους έχουν αρνηθεί τις αιτήσεις τους από το App Store; Τις περνάνε στο Cydia. Το TouchCast είναι μια εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να κατεβάζετε  audio και video podcast κατευθείαν στο iPhone.

Λειτουργεί με τον εξής τρόπο:
1) Ανοίξτε το Cydia και αφού κάνετε Search κ βρείτε το TouchCast, το εγκαθιστάτε.

Posted Image  Posted Image

2) Ξεκινήστε την εφαρμογή

Posted Image  Posted Image

3) Με την έναρξη της εφαρμογής θα σας ενημερώσει ότι έχετε 5 προσπάθειες πριν τελειώσει το Trial. Κάντε κλικ στο Keep Trying και μπορείτε να ξεκινήσετε.

Posted Image

4) Στην εφαρμογή μπορείτε να προσθέσετε podcast πατώντας το κουμπί "edit" και στη συνέχεια το σύμβολο +. Σε αυτή την οθόνη μπορείτε να εισάγετε feed. Εισάγετε ένα όνομα & το xml feed address από το iTunes και πατήστε το κουμπί "add this feed button".

Posted Image  Posted Image  Posted Image  Posted Image

5) Μόλις προσθέσετε το podcast θα έχετε μια νέα θέση. Κάντε κλικ στο entries να δείτε την λίστα και να αρχίσει streaming του cast που θα θέλατε να ακούσετε.

Posted Image  Posted Image  Posted Image

6) Αν αποφασίσετε να αγοράσετε το app μετά από τις 5 φορές (Trial), θα σας κοστίσει 3$ μέσω PayPal. Η διαδικασία για την καταβολή του είναι μάλλον απλή. Αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή 5 φορές αυτόματα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε βγάζοντας ένα μεγάλο κουμπί "Βuy now" . Αν το πατήσετε αυτό που θα σας βγάλει έναν activation code, γράψτε το και πατήστε το κουμπί "Βuy now". Μετά θα σας πάει στο PayPal, όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία σας και να αγοράσετε την εφαρμογή.

Posted Image  Posted Image


Source

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες