Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Pavlox

Pavlox

    iPH newbie

  • 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:17

Μάς εφαγε η αναμονή.. ελπίζω να δώσουν και το Untethered JaiBreak...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:19

κατσε να το δωσουν εστω και το unlock γιατι εκτος απο την αναμονη θα μας φαει και η μαρμαγκα.
χεχε

#33   sisgate10

sisgate10

    iPH User

  • 135 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:19

σορρυ ρε αλλα δεν καταλαβα πως το κανω???πατω το shift και το restore στο itunes???

#34   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:27

ναι γιατι δεν εχει ριστορ στο κινητο σου ουτε σιφτ στο αιτιουνς
το σιφτ λοιπον του πληκτρολογιου σου και το ρεστορ στο itunes

#35   ELAS

ELAS

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:35

μαλλον κατα τη διαρκεια του jb σε καταραστηκε ο στηβ και περασε το κακο πνευμα μεσα στο κινητο σου.
χιχιχιχιχιχ
αν μας ελεγες και τι φορας τωρα. προφανως παντελονι μπλουζα ετσι?
οχι βρε εσυ χαχασχα το κινητο σε τι λειτουργικο ειναι?
το ποιο πιθανο ειναι οτι πηγες κι εσυ 42 και σιγουρα αυτες οι εφαρμογες δεν ειναι αναβαθμισμενες.
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ναγυρισεις στην 313 αφου εχεις 3γ
για πολλους και σοβαρους λογους.
ακουμε και δεν θα χασεις.
τελος δικη σου η επιλογη δικη σου και η ευθυνη
καλη τυχη

to thema einai pos autes oi efarmoges den epaizan oute me to palio IOS 3.1.3. Mipos xriazete na prosteso kati sto cydia... kapoio repo isos?
Pantos alles efarmoges paizoun...

#36   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:39

to thema einai pos autes oi efarmoges den epaizan oute me to palio IOS 3.1.3. Mipos xriazete na prosteso kati sto cydia... kapoio repo isos?
Pantos alles efarmoges paizoun...

εαν εχεις ελληνικα στον η/υ γραφε με αυτα πλζ
αμα δεν επαιζαν ουτε στην 313 βραστα κι αστα. πρεπει να ψαξεις να δεις αν ειναι συμβατες με την εκδοση που εισαι τωρα.
αλλα και αυτη δεν μας την ειπες νομιζω

#37   ELAS

ELAS

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:44

εαν εχεις ελληνικα στον η/υ γραφε με αυτα πλζ
αμα δεν επαιζαν ουτε στην 313 βραστα κι αστα. πρεπει να ψαξεις να δεις αν ειναι συμβατες με την εκδοση που εισαι τωρα.
αλλα και αυτη δεν μας την ειπες νομιζω

4.2.1 (8C148) επίσης να σου πω, πως τουλάχιστον για το iradio λέει ότι η εφαρμογή είναι συμβατή για IOS 3xx και πάνω.

#38   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:49

ναι αλλα αν εννοει και την τελευταια 3αρα; που ηταν η 313? το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν λειγουργει σε 4 και πανω
γνωμη μου ειναι οτι επειδη εισαι στην 42 δεν ειναι συμβατες.
και ανθελεις να στο παω και παραπερα, κατεβα στην 4.1 αν ειναι για jb
εσυ εισαι αφεντικο του κινητου σου εσυ ξερεις.
εγω που το εκανα γυρισα πισω τρεχοντας

#39   ELAS

ELAS

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:53

ναι αλλα αν εννοει και την τελευταια 3αρα; που ηταν η 313? το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν λειγουργει σε 4 και πανω
γνωμη μου ειναι οτι επειδη εισαι στην 42 δεν ειναι συμβατες.
και ανθελεις να στο παω και παραπερα, κατεβα στην 4.1 αν ειναι για jb
εσυ εισαι αφεντικο του κινητου σου εσυ ξερεις.
εγω που το εκανα γυρισα πισω τρεχοντας

σε άλλο μου iphone 3GS 32gb παίζει κανονικά. Έχει JB 4.1 lime...

#40   Pavlox

Pavlox

    iPH newbie

  • 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2010 - 18:53

ναι αλλα αν εννοει και την τελευταια 3αρα; που ηταν η 313? το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν λειγουργει σε 4 και πανω
γνωμη μου ειναι οτι επειδη εισαι στην 42 δεν ειναι συμβατες.
και ανθελεις να στο παω και παραπερα, κατεβα στην 4.1 αν ειναι για jb
εσυ εισαι αφεντικο του κινητου σου εσυ ξερεις.
εγω που το εκανα γυρισα πισω τρεχοντας


Αυτό το τρέχοντας καλό... εγω που δεν εχω κρατησει ssh μπορώ να πάω εστω και ...σουρνοντας ?

#41   redcom7

redcom7

    iPH Enthousiast

  • 531 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/11/2010 - 22:41

εγω παντως εβαλα το cydia στην 4.2.1 (ipad) και απο τα πολλα reboot μεσω redsnow βαρεθηκα ηδη και αφου και το installous δεν ηταν και στα καλα του γυρναω σφαιρα στην 3.2.2 και αντιο φακελοι και ελληνικο πληκτρολογιο... :(

#42   slay3rg1

slay3rg1

    iPH Elite Poster

  • 2.189 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 28/11/2010 - 23:10

Άμα έκανες jailbreak σε συσκευή που δέχεται tethered jailbreak και έκανες reboot δεν θα μπορέσεις να μπεις με το TinyUmbrella και το Kick out of Recovery Mode, πρέπει να ανοίξεις ξανά το redsn0w και να επιλέξεις την επιλογή Just boot tethered now και όχι το Install Cydia

#43   imadim

imadim

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/11/2010 - 19:53

Πριν δύο ημέρες αναβάθμισα το 3G μου σε official 4.2.1 Δεν έχει multitasking,background & battery percentage (με την πρώτη ματιά). Το τηλέφωνο δούλευε θαυμάσια.
Σκέφτηκα να το κρατήσω "καθαρό" αλλά τα free apps απο itunes δεν αξίζουν μία παρά μόνο καναδυό. Τώρα μόλις έκανα JB σύμφωνα με το post #1. Όλα δούλεψαν άψογα, δεν χρειάστηκε να κάνω tethered boot μέσα απο το redsnow. Θα το δοκιμάσω πως συμπεριφέρεται και θα επανέλθω.

#44   leroy

leroy

    iPH User

  • 192 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 30/11/2010 - 10:54

Καλημέρα,
αφότου επιχείρησα να κάνω update σε 4,21
το 3gs από Αμερική με κρατημένα (ευτυχώς) shsh,
μου εμφανίστηκε κ εμένα το error 1015 λίγο πριν
την ολοκλήρωση του restore.Έβγαλα τη συσκευή από
το recovery μέσω tinyumbrella αλλά το καινούριο
ios δε λέει να μπεί.Τελικά το γύρισα στην 4,1
από την 4,01 που ήμουν αρχικά.Το θέμα είναι
οτι αναβαθμίστηκε η bootrom σε 6,15!!!
Υπάρχει τρόπος να βάλω τελικά την 4,21?
Το error 1015 δε λέει να φύγει.Προσπάθησα
κάθε μέθοδο (σε MAC OS), και με irecovery
και με hosts edit και με tinyumbrella για
επαναφορά.Τί #@΅#$!@ κάνω λάθος?

#45   kdelios

kdelios

    iPH Elite Poster

  • 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/11/2010 - 11:04

Καλημέρα,
αφότου επιχείρησα να κάνω update σε 4,21
το 3gs από Αμερική με κρατημένα (ευτυχώς) shsh,
μου εμφανίστηκε κ εμένα το error 1015 λίγο πριν
την ολοκλήρωση του restore.Έβγαλα τη συσκευή από
το recovery μέσω tinyumbrella αλλά το καινούριο
ios δε λέει να μπεί.Τελικά το γύρισα στην 4,1
από την 4,01 που ήμουν αρχικά.Το θέμα είναι
οτι αναβαθμίστηκε η bootrom σε 6,15!!!
Υπάρχει τρόπος να βάλω τελικά την 4,21?
Το error 1015 δε λέει να φύγει.Προσπάθησα
κάθε μέθοδο (σε MAC OS), και με irecovery
και με hosts edit και με tinyumbrella για
επαναφορά.Τί #@΅#$!@ κάνω λάθος?

Θα πρέπει να επαναφέρεις το hosts file στην αρχική του μορφή και να κάνεις restart το PC

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες