Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

O αντίκτυπος του iPad στην κατανάλωση ειδήσεων


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/12/2010 - 13:55

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για το iPad και τη σχέση του με την κατανάλωση ειδήσεων σε ψηφιακή μορφή.

Αναρτημένη εικόνα

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη σχολή δημοσιογραφίας του Missouri σε διάρκεια τριών μηνών και σε δείγμα 1609 ιδιοκτητών iPad και τα αποτελέσματα έδειξαν:

-Η πιο δημοφιλής χρήση της συσκευής σε ποσοστό 84.4% των χρηστών είναι η παρακολούθηση έκτακτων ή τρεχόντων γεγονότων και ειδήσεων
-Πάνω από το 78.6% των χρηστών περνούν τουλάχιστον τριάντα λεπτά καθημερινά διαβάζοντας ειδήσεις στο iPad και το 48.9% πάνω από μία ώρα.
-Ανάμεσα στους 931 συμμετέχοντες που διαθέτουν συνδρομή σε εφημερίδες υπάρχει μια σημαντική θετική συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης ειδήσεων στο iPad και της ακύρωσης αυτών των συνδρομών. Για παράδειγμα, πάνω από το 58.1% των ερωτηθέντων που έχουν συνδρομή σε εφημερίδα και χρησιμοποιούν καθημερινά το iPad για τουλάχιστον μία ώρα για ειδήσεις δήλωσαν ότι υπάρχει υψηλή πιθανότητα ακύρωσης αυτής της συνδρομής στους επόμενους έξι μήνες.
-Το 30.6% των χρηστών δεν διαθέτουν συνδρομή σε εφημερίδες και ένα 10.7% δήλωσαν ότι είχαν ήδη ακυρώσει τις συνδρομές τους για χάριν της ψηφιακής ανάγνωσης ειδήσεων στο iPad.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες