Farmakeia
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:09
ευχαριστω πολυ!
Ad
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:09
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:10
Για να σε ευχαριστησω στην επομενη εκδοση της εφαρμογης μου, θα την κανω συμβατη απο iOS 4.0 και πανω.Για να ξέρεις σε 4.0.1 μια χαρά παίζει στο 3GS μου
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:12
Για να σε ευχαριστησω στην επομενη εκδοση της εφαρμογης μου, θα την κανω συμβατη απο iOS 4.0 και πανω.
Θα ευχαριστησεις πολυ κοσμο!!!!
(Αλλος ενας απο Ηρακλειο)
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:14
Δεν το ξερω αυτο γιατι οτι αγορες εχω κανει ειναι μεσω κινητου, Παντως εαν ισχυει αυτο που λες ειναι μεγαλο φαουλ απο την μερια της Αpple. Εγω στο site μου www.animapps.gr αναφερω για ποια εκδοση ειναι.
Οπως σου ειπε και ο kdelios. Φυσικα και ισχυει.
Το iTunes δεν εχει τροπο να γνωριζει πριν κατεβασεις μια εφαρμογη, για το τι firmware εχεις εγκατεστημενο. Ακομα και αν το κινητο ειναι συνδεδεμενο. Το Store λειτουργει ανεξαρτητα.
Το iTunes θα σε ενημερωσει περι ασυμβατοτητας μονο οταν πας να τη συγχρονισεις με το κινητο. Μονο τοτε. Οχι πριν την αγορασεις.
Πχ, εγω το 99% των αγορων μου τις κανω μεσω iTunes στον υπολογιστη. Αλλα παντα ριχνω μια ματια στα υποστηριζομενα firmware και αν δε μη καλυπτουν απλα δεν προχωρω σε αγορα.
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:14
Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα να ευχαριστήσεις εμένα , εγώ το έλυσα το πρόβλημα. Εσύ θα διευρύνεις τους πιθανούς πελάτες σου.Για να σε ευχαριστησω στην επομενη εκδοση της εφαρμογης μου, θα την κανω συμβατη απο iOS 4.0 και πανω.
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:16
Εαν εχεις καποιον φιλο ή γνωστο σου που να μπορει να μου δωσει τις καρτελες των εφημερευοντων φαρμακειων της Αλεξανδρουπολης μια φωτοτυπια (πληρωνω εγω και την courier) πολυ ευχαριστως να τα συμπεριλαβω στην επομενη εκδοση.γνωριζεις φιλε μου ποτε θα υποστιριζει κ αν γινει ποτε αυτο??
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:19
Σιγουρα μαζι με εσενα θα ευχαριστησω και πολυ αλλο κοσμο. Λιγο υπομονη και μετα τις γιορτες θα εχει λυθει το θεμα.Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα να ευχαριστήσεις εμένα , εγώ το έλυσα το πρόβλημα. Εσύ θα διευρύνεις τους πιθανούς πελάτες σου.
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:20
Σέυχαριστω για την ενημερωση. Δεν το ηξερα.Οπως σου ειπε και ο kdelios. Φυσικα και ισχυει.
Το iTunes δεν εχει τροπο να γνωριζει πριν κατεβασεις μια εφαρμογη, για το τι firmware εχεις εγκατεστημενο. Ακομα και αν το κινητο ειναι συνδεδεμενο. Το Store λειτουργει ανεξαρτητα.
Το iTunes θα σε ενημερωσει περι ασυμβατοτητας μονο οταν πας να τη συγχρονισεις με το κινητο. Μονο τοτε. Οχι πριν την αγορασεις.
Πχ, εγω το 99% των αγορων μου τις κανω μεσω iTunes στον υπολογιστη. Αλλα παντα ριχνω μια ματια στα υποστηριζομενα firmware και αν δε μη καλυπτουν απλα δεν προχωρω σε αγορα.
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:30
Εαν εχεις καποιον φιλο ή γνωστο σου που να μπορει να μου δωσει τις καρτελες των εφημερευοντων φαρμακειων της Αλεξανδρουπολης μια φωτοτυπια (πληρωνω εγω και την courier) πολυ ευχαριστως να τα συμπεριλαβω στην επομενη εκδοση.
Αυτες οι καρτελες ομως καθε ποτε ανανεωνονται...δηλαδη αν σου τις στειλει, μεχρι ποια ημερομηνια εχουν βγει τα εφημερευοντα;;;
Το λεω γιατι εχω φιλο με φαρμακειο στο Ηρακλειο και ισως μπορεσω εγω για Ηρακλειο.
Τελευταία επεξεργασία από: giorgiog13, 19/12/2010 - 16:30
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:35
Εγω θελω τις καρτελες που αφορουν τις Εφημεριες για το 2011. Εαν του το πεις θα καταλαβει. Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.Αυτες οι καρτελες ομως καθε ποτε ανανεωνονται...δηλαδη αν σου τις στειλει, μεχρι ποια ημερομηνια εχουν βγει τα εφημερευοντα;;;
Το λεω γιατι εχω φιλο με φαρμακειο στο Ηρακλειο και ισως μπορεσω εγω για Ηρακλειο.
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:39
Φίλε αν ενδιαφέρεσαι να προσθέσεις τα φαρμακεία των Τρικάλων στην σελίδα που σου στέλνω έχει τις εφημερίες του σε μορφή xls
Έχεις pm
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:40
Εγω θελω τις καρτελες που αφορουν τις Εφημεριες για το 2011. Εαν του το πεις θα καταλαβει. Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.
Αρα μια φορα το χρονο τα βγαζουν....οκ!! Αυτη τη βδομαδα γυρναει απο Ιταλια...αν τα καταφερω θα σε ενημερωσω με pm για να στα στειλω εφοσον μπορει.
Δημοσίευση 19/12/2010 - 16:50
Οκ. Τα τρικαλα παντως θα μπουν αφου ο φιλος giannis1010 μου εδωσε site & στοιχεια.Αρα μια φορα το χρονο τα βγαζουν....οκ!! Αυτη τη βδομαδα γυρναει απο Ιταλια...αν τα καταφερω θα σε ενημερωσω με pm για να στα στειλω εφοσον μπορει.
Τελευταία επεξεργασία από: animapps, 19/12/2010 - 16:51
Δημοσίευση 19/12/2010 - 17:00
καποιο promo code ??
ευχαριστω πολυ!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες