Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Επιστρέφει στα καθήκοντα του ο Στιβ Τζομπς


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iasonas

iasonas

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/06/2009 - 10:18


Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Στιβ Τζομπς, επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά από εξάμηνη ιατρική άδεια. Ο Τζομπς, 54 ετών, υπεβλήθη σε μεταμόσχευση ήπατος, και αναμενόταν να επιστρέψει στην εταιρεία τα τέλη Ιουνίου.

Εξάλλου, πολλές αναφορές σε μπλογκς κάνουν λόγο για εμφανίσεις του Τζομπς στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίλικον Βάλεϊ. «Ο Τζομπς επέστρεψε!» επεσήμανε στο blog του ο δημοσιογράφος του CNBC, Τζιμ Γκόλντμαν, που θεωρείται να έχει δεσμούς με την εταιρεία.

Το πρακτορείο Reuters επικαλείται πηγές που αναφέρουν ότι ο Τζόμπς εθεάθη να φεύγει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και να επιβιβάζεται σε μαύρο αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από άντρες με κοστούμια και ακουστικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας, το 2004. Πριν από ένα χρόνο, διέρρευσαν πληροφορίες για σημαντική επιδείνωση της κατάστασης του, μετά την επιστροφή του από μια εκδήλωση της Apple, στην οποία φαινόταν φανερά καταβεβλημένος. Οι φήμες συνεχίστηκαν για αρκετούς μήνες, γεγονός που είχε επίπτωση και στην πορεία της μετοχής της εταιρείας.

Τον Ιανουάριο, ο Τζόμπς ανακοίνωσε ότι ακολουθούσε θεραπεία για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ορμονικών διαταραχών, ενώ μόλις μια εβδομάδα μετά ενημέρωσε τους υπαλλήλους της εταιρείας ότι θα το ζήτημα υγείας που αντιμετώπιζε τον υποχρέωνε να απουσιάσει για έξι μήνες ώστε να συγκεντρωθεί σε αυτό.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Τζομπς υπεβλήθη σε μεταμόσχευση ήπατος πριν από δύο μήνες περίπου, αν και η Apple δεν αναφέρθηκε ποτέ στο ζήτημα. Όπως επισημαίνουν αναλυτές, ο Τζομπς θα ασκήσει τα καθήκοντα του σε καθεστώς μερικής απασχόλησης, με στόχο τη θέση του προέδρου της εταιρείας.

Ένα εκατομμύριο iPhone 3GS

Τα καλά νέα για την Apple δε σταματούν στην επιστροφή του Steve Jobs στα καθήκοντα του, αλλά αφορούν και την πορεία του νέου iPhone 3GS. Μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, το μοντέλο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε τεμάχια, παγκοσμίως.

«Οι καταναλωτές ψηφίζουν και το iPhone κερδίζει», αναφέρει ο Τζομπς στη σχετική ανακοίνωση της Apple. «Με περισσότερες από 50.000 εφαρμογές διαθέσιμες στο AppStore, η δυναμική του iPhone είναι ισχυρότερη από ποτέ».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες BBC, Guardian

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες