iPhone 4 vs Google Nexus S [Video]
Δημοσίευση 03/01/2011 - 02:41
Το iPhone 4 της Apple και το Nexus S της Google (με τη συνεργασία της Samsung) έρχονται αντιμέτωπα σε ένα πολύ όμορφο και κατατοπιστικό βίντεο από το PhoneArena:
http://www.youtube.com/watch?v=Doj4eMfyKnE
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 03/01/2011 - 11:35
Δημοσίευση 03/01/2011 - 11:48
Ρε λες...........
Δημοσίευση 03/01/2011 - 11:59
Δημοσίευση 03/01/2011 - 12:07
μονο το apple store και το ui σε κραταει στην apple αλλα οσο παει και μεγαλωνει το android market
Δημοσίευση 03/01/2011 - 12:28
Πριν λίγες μέρες, αντικατέστησα το 3GS με το 4άρι το οποίο είναι φανταστικό τηλέφωνο... Το design του άλλαξε (επιτέλους) και δεν το χορταίνει το μάτι μου!!! Από την άλλη, το nexus s δε μου κάνει καμία εντύπωση. Το λειτουργικό παραμένει το ίδιο, λίγες οι διαφορές (από το 2.2 που αφησα εγώ) αλλά η συσκευή κλάσεις κατώτερη από το Nexus της HTC και σε εμφάνιση αλλά και σε ποιότητα. Αυτό το τηλέφωνο, δε θα με τραβούσε για κανένα λόγο να το πάρω μιας και είναι ένα face lift του galaxy s και όχι κάτι νέο.
Πιστεύω οτι ένα iphone jailbroken είναι μακράν καλύτερο από οποιδήποτε android device υπάρχει σήμερα...
Δημοσίευση 03/01/2011 - 12:48
Πιστεύω οτι ένα iphone jailbroken είναι μακράν καλύτερο από οποιδήποτε android device υπάρχει σήμερα...
Μη το λες. Από ένα σημείο και μετά (κυρίως χρηματικό) όλα τα smartphones και παπάδες κάνουν και ωραίες - και στιβαρές - κατασκευές είναι. Οι διαφορές παίζουν σε πολύ μικρές λεπτομέρειες, πολλές φορές καθαρά αισθητικές. Εγώ χρησιμοποιώ iPhone επειδή μου αρέσει ιδιαίτερα το iOS και φυσικά ο σχεδιασμός του 4 (αν και στο χέρι προτιμώ 3G/3GS). Μόλις το Android εξελιχθεί λίγο ακόμη (που θα γίνει - θέμα χρόνου είναι) και μόλις το Windows Mobile αποκτήσει ένα καλό μερίδιο αγοράς, εκεί να δεις παιχνίδι που έχει να γίνει. Εμείς να είμαστε καλά, να έχουμε επιλογές ώστε να καταλλήγουμε με τη καλύτερη και πιο ευχάριστη αγορά.
Δημοσίευση 03/01/2011 - 13:06
Από την άλλη εγώ έχω κάνει κατα καιρούς φιλότιμες προσπάθειες για να ασχοληθώ με το android, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο...
Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:42
το iphone ηταν εδω και 4 γεννιες ολο πλαστικο...καμια σχεσι τα υλικα του Iphone 4 με του nexus το ιphone 4 ειναι γιαλι με αλουμινιο και το αλλο ειναι πλαστικο
και ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, ετσι οπως τα παρουσιαζετε ειναι λες και το εφτιαξαν απο τα τελευταιας ποιοτητας πλαστικα που βρηκαν...
το μονο θετικο ειναι στο Iphone 4 ειναι το πισω γυαλι το οποιο δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα...
το android ειναι φοβερο λειτουργικο, και νομιζω πως δεν ειναι καπου πισω σε σχεση με το iOS και δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι δεν τα βρησκουν με το android αφου ακομα και αν δεν εχεις διαθεσει να το αξιοποιησεις πληρως , σου παρεχει ολη την απλοτητα του iOS...Συμφωνώ οτι το Android θέλει το χρόνο του φίλε hellenicsun. Τα WinMo είναι ήδη πολύ πίσω και δεν είναι καν διατεθιμένα να "τρέξουν" για να προλάβουν το iOS και Android.
Από την άλλη εγώ έχω κάνει κατα καιρούς φιλότιμες προσπάθειες για να ασχοληθώ με το android, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο...
Επεισης η MS εκανε μεγαλο βημα με τα WP7 πραγμα που ειναι πολυ καλο για τον ανταγωνισμο...
Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:42
Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:50
επιχειρηματα.. φανμποισμοι μεχρι αηδιαςnexus S wow... μια πατάτα... μια έξυπνη πατάτα.... λέω να πάτε να τα πείτε στο googlehellas.. no to iphonehellas...
Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:52
μπραβο φιλε εγραψεςnexus S wow... μια πατάτα... μια έξυπνη πατάτα.... λέω να πάτε να τα πείτε στο googlehellas.. no to iphonehellas...
πες κι αλλα μας κανεις και γελαμε
Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:00
Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:03
Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:06
το iphone ηταν εδω και 4 γεννιες ολο πλαστικο...
και ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, ετσι οπως τα παρουσιαζετε ειναι λες και το εφτιαξαν απο τα τελευταιας ποιοτητας πλαστικα που βρηκαν...
το μονο θετικο ειναι στο Iphone 4 ειναι το πισω γυαλι το οποιο δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα.
Δέν είναι λογική αυτή.. Επειδή τα παλιά iPhone ήταν πλαστικό , δέν μπορούμε να παινέψουμε το 4 για την κατασκευή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό?..
EDIT: Sorry για το τελευταίο.. Withdrawn..
Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/01/2011 - 16:08.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες