Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Κοψιμο καρτας σε καταστημα για iphone 4


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
38 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   creative21

creative21

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 11:17

εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι θεωρω οτι κακκος εκανα την ερωτηση στο αλλο θεμα. παρακαλω να σβηστη η ερωτηση απο το αλλο θεμα.
συγνωμη για την κουραση.

Γεια σας παιδια.

Θελω να κοψω την μεγαλη μου καρτα για να μπορω να την βαλω στο iphone 4. Ο λογος ειναι γιατι θελω να παραμεινει η καρτα με 2 νουμερα. Μπορειτε να μου πειτε καποιο καταστημα που να την κοβει με ενα cutter? ή εστο να πουλανε ενα για να αγορασω; Μονο με cutter( κοφτη στα ελληνικα. Δεν ξερω αν στα αγγλικα το γραφω σωστα) θελω να το κοψω.
Θελω να ειναι το καταστημα στα νοτια προαστια αν γινεται.

Ερωτησεις:
1) χρεονουν κατι γι αυτη την διαδικασια;
2) εχω cosmote αν μου προτηνεται π.χ. Vodafone καταστημα θα μου την κοψει;
3) κατι αλλο που πρεπει να ξερω;

αν μπορουσα να απαντησει καποιος στα γρηγορα για να την εκοβα σημερα σε καποιο καταστημα

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   babisgr

babisgr

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 11:21

Ο γερμανός τις κόβει δωρεάν...οπότε αφού έχεις και cosmote σε βολεύει.

#3   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9457 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/01/2011 - 11:23

Ερωτησεις:
1) χρεονουν κατι γι αυτη την διαδικασια;


Αν σε χρεώσουν για κάτι θα είναι μεγάλοι απατεώνες..Μιλαμε για μια δουλειά η οποία ΕΙΝΑΙ 1 ΛΕΠΤΟ υπόθεση..

2) εχω cosmote αν μου προτηνεται π.χ. Vodafone καταστημα θα μου την κοψει;


Θα είναι λίαν επιεικώς γελοίοι αν επικαλεστούν κάτι τέτοιο και δεν σε εξυπηρετήσουν..


3) κατι αλλο που πρεπει να ξερω;


Ότι μπορείς να το κάνεις και μόνος σου χωρίς να τρέχεις από εδώ και από εκεί και χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο "ειδικό" εργαλείο..

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 08/01/2011 - 11:30

ezgif_com_crop_2.gif


#4   KostasSTi

KostasSTi

    iPH Enthousiast

  • 449 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 08/01/2011 - 11:40

Αν διαβάσεις λίγο στο νετ θα βρεις τι πρέπει να κάνεις και να την κόψεις μόνος σου. Αν έχεις μια παλία sim μπορείς να πειραματιστείς σε εκείνη και αν είναι OK να τη χρησιμοποιήσεις για πατρόν πάνω σε αυτή που χρειάζεσαι.

#5   creative21

creative21

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 12:07

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Προσπαθησα να κανω πειραμα σε αλλη καρτα αλλα βγηκε οπως να νε. Ειχα ακολουθησει οδηγιες στο ιντερνετ οι οποιες ηταν πολυ καλες αλλα δεν τα καταφερα.
Σε οποιο καταστημα γερμανος παω θα μου την κοψουν; Εννοω οτι ολα τα καταστηματα γερμανος κοβουν; Μπορειτε να μου πειτε ενα καταστημ στα νοτια προαστια που κοβει 100%;

Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 08/01/2011 - 12:08


#6   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 17562 μηνύματα
  • Twitter:@kostasrodos29
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:kostasrodos29

Δημοσίευση 08/01/2011 - 12:08

σε οποιο και να πας φιλε μου κοβουν...

                                                                                                                      Ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε...!!!!


#7   gprokias

gprokias

    -

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 08/01/2011 - 12:20

σε οποιο και να πας φιλε μου κοβουν...


Να ξερεις ομως οτι δεν κοβονται ολες οι sim και ακομα με 20 ευρω στο Γερμανο περνεις πακετο συνδεσης και καρτα microsim μαζι και δεν μπενεις καθολου στη διαδικασια και στην υποχρεωση.

#8   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 17562 μηνύματα
  • Twitter:@kostasrodos29
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:kostasrodos29

Δημοσίευση 08/01/2011 - 12:33

εγω που πηγα δεν με χρεωσαν κατι...

                                                                                                                      Ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε...!!!!


#9   creative21

creative21

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 13:49

εγω που πηγα δεν με χρεωσαν κατι...



μπορεις να μου πεις σε πιο καταστημα πηγες?

εγω πηγα σε καταστημα γερμανος και μου ειπαν οτι οχι μονο δεν εχουν κοφτη αλλα ουτε κοβουν. με αποτελιωσε λεγοντας μου οτι κανενα καταστημα γερμανος δεν κοβει καρτες.

πεστε μου που την κοψατε την καρτας σας για να παω και εγω παιδια.

#10   babisgr

babisgr

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 13:53

όντως η δικιά μου vodafone δεν κοβόταν (αν και προσπάθησε ευγενικά ο άνθρωπος στον γερμανο) γιατι είχε μια διαφορά στην διάσταση.
Πηρα με 5ε απο vodafone νεα microsim.

#11   KostasSTi

KostasSTi

    iPH Enthousiast

  • 449 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 08/01/2011 - 14:19

Ναι αλλα ο άνθρωπος θέλει κομμένη, όχι micro! Θέλει τις 2 γραμμες λέει.

#12   creative21

creative21

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 14:32

κανεις δεν μπορει να μου πει ενα καταστημα που να την κοβει? ή εστω να πουλαει κοπτη.

#13   gprokias

gprokias

    -

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 08/01/2011 - 14:50

κανεις δεν μπορει να μου πει ενα καταστημα που να την κοβει? ή εστω να πουλαει κοπτη.

Αν θες να κρατησεις τον ιδιο αριθμο σου ειπα πηγενε με την καρτα sim που εχεις στην ετερια που την αγορασες πχ. στο Γερμανο και να σου εκδοσουν μια microsim με το ιδιο ακριβως νουμερο γιατι να μπεις στη διαδικασια να αγοραζεις κοφτες που μπορει και να μην υπαρχουν.

#14   creative21

creative21

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 14:52

Αν θες να κρατησεις τον ιδιο αριθμο σου ειπα πηγενε με την καρτα sim που εχεις στην ετερια που την αγορασες πχ. στο Γερμανο και να σου εκδοσουν μια microsim με το ιδιο ακριβως νουμερο γιατι να μπεις στη διαδικασια να αγοραζεις κοφτες που μπορει και να μην υπαρχουν.



σε παρακαλω πολυ διαβασε ολο το θεμα απο την αρχη. δεν το εχει διαβαση σωστα. θελω να κρατησω την ιδια καρτα για να εχω 2 σε 1 αριθμους στην καρτα :excl:

#15   gprokias

gprokias

    -

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 08/01/2011 - 14:55

σε παρακαλω πολυ διαβασε ολο το θεμα απο την αρχη. δεν το εχει διαβαση σωστα. θελω να κρατησω την ιδια καρτα για να εχω 2 σε 1 αριθμους στην καρτα :excl:

Το 2 σε 1 εχω και εγω και θα το λυσεις με την παραπανω διαδικασια που σου πρωτηνα,ok.... Απο Δευτερα ξεκινα.....




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες