Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ολοι εμεις φταιμε για τις τιμες πωλησης μεταχειρισμενων.!


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
146 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   ipad

ipad

    iPH Contributor

  • 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:12

Το να κρίνει δέν το είδες? ;)


αλλο το να κρινει για τον εαυτο του, και αλλο να κανει κρητικη δημοσια. αυτο ενουσα αν δεν το καταλαβες. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   sale

sale

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:19

για εδω εισαι φιλε εσυ...ασε τα Iphones για αλλους αν δε βαστα η τσεπη σου!


αν απο ολα αυτα που διαβασες, εσυ καταλαβες αυτο, τοτε σιγουρα εισαι και εσυ για.......αλλου............!
ισως εισαι τελικα και η εξηγηση. οτι πολλους σαν και εσενα που βασταει η τσεπη τους, και το φωναζουν, τους πιανουν πιο ευκολα τον κ....! :)
και για να μην παραπονιεσαι, μαλλον σου αρεσει.... :) :) :)

#63   apostolo

apostolo

    iPH Addict

  • 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:32

Φιλε sale (εκπτωσεις;) ) ουσιαστικα δεν διαφωνουμε πουθενα,γενικοτερα ειμαι της δικης σου λογικης.Αυτο που εγραψα για το ebay και μιλησες για μισθους το εγραψα για να πω οτι δεν ειναι τρελοι ή αγυρτες ολοι αυτοι που τα πουλαν ακριβα (οι Ελληνες δλδ) και ο μισθος δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο αφου αγοραζουν και ακριβα (δλδ να πουλανε φτηνα επειδη δεν εχουμε καλους μισθους στην Ελλαδα,ενω εχουν αγορασει ακριβα?). Το θεμα υπαρχει οταν υπαρχει καρτελ και δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα οποτε "αναγκαζεσαι" να αγορασεις ακριβα.Στην περιπτωση του ιφον δεν υπαρχει καρτελ καθως υπαρχει πληθωρα επιλογων απο αλλες εταιριες.Γενικοτερα ειμαι της προσωπικης ευθυνης σε οτι αγοραζεις και γενικως, εκτός των περιπτωσεων καρτελ, οπου κ εκει υπαρχουν λυσεις απλα δεν ειναι οργανωμενο το καταναλωτικο κοινο στην Ελλαδα απεναντι σε τετοιες τακτικες.

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 15/01/2011 - 23:34


#64   Agnwristos

Agnwristos

    iPH Contributor

  • 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:38

αλλο το να κρινει για τον εαυτο του, και αλλο να κανει κρητικη δημοσια. αυτο ενουσα αν δεν το καταλαβες. ;)


Εμμ.. :blush: .. Μα για αυτό είπα "ok να πιέσουμε για χαμηλότερες τιμές αλλά ας μήν τα ισοπεδώσουμε όλα"..
Το προηγούμενο post μου το διάβασες?..

#65   biliou

biliou

    iPH User

  • 148 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:42

Τι το ψαχνετε ρε παιδια? Το Iphone ειναι ενα κινητο το οποιο κραταει σταθερη τη τιμη του για 1 ολοκληρο χρονο σαν καινουριο. Τη στιγμη που το 3gs 8gb κανει σημερα 540 ευρω περιπου ποσο να δωσεις το 32? Μια τιμη μεχρι τα 300 θα ηταν αρκετη. Οταν βγει το 5 τοτε το πολυ 200.

Μη συγκρινουμε με αλλα κινητα που μετα απο 2 μηνες κυκλοφοριας πεφτουν 50 ευρω και συνεχιζουν να πεφτουν μεχρι να αποσυρθουν απο τη κυκλοφορια.

Σαν απολυτο αριθμο ναι, φενονται πολλα τα χρηματα, αλλα αλλο να αγοραζεις μια bmw και αλλο ενα citroen ;)

#66   tgnikit

tgnikit

    iPH Contributor

  • 1.137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:45

Ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Απο εκεί και πέρα αν βρεθεί κάποιος και αγοράσει έχει καλώς. Αλλοιώς μένει με το κινητό στο χέρι. Παρόλα αυτά όταν ένα κινητό είναι αγρατζούνιστο ή στο κουτί του, η τιμή είναι και ανάλογη! Οταν έχει καινούριο 580 γιατί να μην έχει 350 μεταχειρισμένο "του κουτιού"!?
Καλά λοιπόν κάνουνε όλο και "κρατάνε" τις τιμές, γιατί δε μπορεί να δίνεις 650ευρώ για ενα 4άρι πχ. να το προσέχεις σα τα μάτια σου και μετά να σου δίνει ο "έξυπνος" 200ευρώ! Εμείς πρέπει να κρατάμε τις τιμές μεταπώλησης. Φυσικά ο Ελλην... κάνει παζάρια και ακόμα και 150ευρώ να βάλεις αγγελία 1 3gs θα σου έρθει pm .. "καλύτερη τιμή γίνεται?!¨. Οχι φίλε..

#67   redcom7

redcom7

    iPH Enthousiast

  • 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:50

δωστε στον φιλο iphone με 100 used και αστε τους αλλους τους μ@λ...κ3ς να δίνουν 600αρες

:blush:

#68   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

    iPH User

  • 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/01/2011 - 23:52

Στην τελικη αν υπαρχουν κοροϊδα που δινουν τοσα λεφτα για πραγματα που δεν αξιζουν(κατα τη γνωμη σου κ οχι του πωλητη) για την τιμη που δινονται τοτε σιγουρα θα εχουν τα λεφτα για πεταμα γιατι κ εγω οταν αρχισα να ασχολουμε με αγορες μεσω ιντερνετ δεν ηξερα αλλα πριν δωσω τα χρηματα μ εκανα μια μικροερευνα αγορας κ δεν τα εδινα τα χρηματα μ ετσι απλα...αρα απο τη στιγμη που εχουμε ελευθερη αγορα οπως ειπαν κ αλλοι εδω μεσα μεγεια του με χαρα του να το πουλαει οποιος θελει οτιδηποτε θελει στην τιμη που του κανει κεφι απο τη στιγμη που καποιοι ειναι ή ανιδεοι(προβλημα τους) ή εχουν λεφτα για πεταμα(επισης προβλημα τους)....

#69   sale

sale

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/01/2011 - 00:07

τι να πω ρε παιδια. ισως τελικα εγω να σκεφτομαι παραλογα. (τουλαχιστον αυτο φαινεται απο το 90% των απαντησεων). οποτε αφου σας αρεσει και γουσταρετε, συνεχιστε να αγοραζεται με τις τιμες αυτες. και εγω οπως ξαναειπα, τελικα το τεσσαρι μου θα το δωσω πανω απο 500 το καλοκαιρακι. ειναι και 32gb. μ@λ@κας ειμαι? αφου γουσταρουμε τελικα να το χρυσοπληρωσουμε. ισως ετσι το εκτιμας και καλυτερα τελικα.!

#70   Agnwristos

Agnwristos

    iPH Contributor

  • 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 16/01/2011 - 00:09

τι να πω ρε παιδια. ισως τελικα εγω να σκεφτομαι παραλογα. (τουλαχιστον αυτο φαινεται απο το 90% των απαντησεων). οποτε αφου σας αρεσει και γουσταρετε, συνεχιστε να αγοραζεται με τις τιμες αυτες. και εγω οπως ξαναειπα, τελικα το τεσσαρι μου θα το δωσω πανω απο 500 το καλοκαιρακι. ειναι και 32gb. μ@λ@κας ειμαι? αφου γουσταρουμε τελικα να το χρυσοπληρωσουμε. ισως ετσι το εκτιμας και καλυτερα τελικα.!


Το +1 το άξιζες.. Αισχροκέρδεια και πάλι αισχροκέρδεια.. <_<

#71   sale

sale

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/01/2011 - 00:13

Το +1 το άξιζες.. Αισχροκέρδεια και πάλι αισχροκέρδεια.. <_<


lol

#72   GodfatherGR

GodfatherGR

    iPH Addict

  • 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 16/01/2011 - 00:51

Παιδιά στις πωλήσεις υπάρχουν κάποιοι κανόνες που καθορίζει την τιμή. πχ. Ένας κανόνας είναι... τι θέλω να κάνω με τα λεφτά, θέλω να το ξεφορτωθώ; θέλω να κερδίσω από την υπόθεση; θέλω να το παίξω Όσιος Πατάπιος και να μην αδικηθώ και να μην αδικήσω κάποιον; Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει... η κρίση σου φαίνεται στην αγορά ή στην μη αγορά του προϊόντος.
Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις εγώ γιατί το πουλάω τόσο το κινητό μου; αν εσύ το πάρεις το 4η σήμερα και το ρημάξεις στις κλωτσιές και το βάλεις 10 ευρώ, εγώ που το βάζω 500 γιατί το έχω σε mint condition θα το πρέπει να πω.
Αν θέλω να πουλήσω κάτι και θέλω να το ξεφορτωθώ το πουλάω 10 ευρώ αν θέλω να πουλήσω κάτι με βαριά καρδιά το πουλάω 600
Αν θέλω να πουλήσω κάτι γιατί θέλω να αγοράσω νέο υπολογιστή το πουλάω 500 και αν θέλω να πουλήσω κάτι για να φάω το πουλάω 200-250!
Το iphoniliki είναι ακριβό σπορ είτε μεταχειρισμένο είτε όχι... αν δεν θέλω να δώσω λεφτά δεν παίρνω iphone. Όχι θα πάρω iphone 250 ευρώ και θα το παίζω “αθλητής” πρώτης εθνικής! Γιατί αν είναι έτσι παίρνω HIPΟphone και το έχω από μακριά και λάμπει σαν καινούργιο και όλοι με θεωρούν large! :P
Παράδειγμα, πουλάω ένα μηχανάκι εγώ 500 ευρώ... βρήκα έναν άλλων σε ένα site που πουλάει το δικό του, ίδιου έτος μοντέλο... 150 ευρώ... η διαφορά όμως είναι ότι εγώ το έχω άψογο, ατρακάριστο και του δίνω και νέα σέλα, νέα μπαταρία, ζαντολάστιχα καλύτερα από τις μαμάς του κλπ. Ο τύπος λοιπόν με το 150ευρώ βγήκε καλή ώρα όπως εσύ και το έπαιξε υπέρμαχος τον αδικημένων “κορόιδων”! Γιατί; γιατί φυσικά ήξερε ότι το δικό του στην πρώτη στροφή θα σκόρπιζε σε 10 κομμάτια...
Το ίδιο συμβαίνει στο ebay. Εκεί πουλάω πολλά πράγματα... ένα πράγμα, εντελώς ηλίθιο (για μένα) το έβαζα 0.99$ την ίδια φορά έβαλα 3 ίδια auction το ένα τέλειωσε στα 4$ το άλλο στο 12$ και το τελευταίο 75$ ο κάθε ένας το είχε διαφορετικά εκτιμήσει! Δεν μπορεί ο πρώτος να πει στους άλλους δύό “Είστε κορόιδα και εγώ ο έξυπνος” γιατί για τον κάθε έναν σήμαινε κάτι διαφορετικό, το αξιολόγησε διαφορετικά!
Προχθές εγώ έστειλα εδώ μέσα σε 3-4 άτομα για ipad μεταχειρισμένα 64gb... τελικά δεν πήρα κανένα... γιατί; γιατί μου την βάρεσε και είπα... καλύτερα καινούργιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει το μεταχειρισμένο... και πήρα με τα ίδια περίπου λεφτά 32gb... με βάση αυτά που λες, εγώ είμαι κορόιδο και δεν πήρα τα “φτηνότερα”.
Υπάρχει κόσμος που πουλάει και εδώ μέσα και αλλού Macbook Pro στα 1600-1700 εγώ τα παίρνω καινούργια στα 1600 στο κουτί τους και μιλάω για το i7... δεν γίνεται να πάω στην systemgraph που το έχει στα 2600 να τους σπάσω τα μούτρα και να τους πω... ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
ούτε στα παιδιά που μεταχειρισμένα τα έχουν στην ίδια τιμή! Δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν κανένα απλά τόσο το κοστολογούν και εύχομαι να το πουλήσουν... ούτε αυτός που θα το πάρει είναι κορόιδο... γιατί είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά και το θέλει. Σε μια συναλλαγή από τα χρόνια τον σπηλαίων αν ένα από τα δύο μέλη της συναλλαγής δεν ήθελε να την κάνει την ανταλλαγή τον “χρημάτων” με το αντικείμενο, δεν την έκανε... και δεν ζήταγε από κανέναν να κατεβάσει την τιμή σε παράλογες κλίμακες γιατί του έσκαγε ο “Έμπορος” το ρόπαλο στο κεφάλι και τον πέταγε έξω!
Αν δεν σε έχω πείσει, ναι, μπορεί να είμαι κορόιδο εσύ τι ζόρι τραβάς όμως; έχεις ανάγκη να επιβεβαιωθείς ότι είσαι εξυπνότερος όλον και τόσο καλό παιδί που τα βάζεις όλα σε πολύ λογικές τιμές; ΟΚ είσαι! Άσε όμως και τους άλλους να κάνουν αυτό που τους αρέσει και μην γκρινιάζει σαν κοπέλα που την παράτησε ο άντρας της, γιατί είναι κακό, και δεν σε έχω κόψει για τέτοιον!

Θέλω να τονίσω ότι το post αυτό το λέω χαμογελώντας και παρόλο του ότι φαίνεται σαν κακοπροαίρετο έχει χιουμοριστικό στιλ. Δεν μου αρέσουν οι παρεξηγήσεις!

πάλι σιδηρόδρομο έγραψα!!!

#73   platoon

platoon

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/01/2011 - 00:58

Ερευνα Αγορας λεγεται ο ορος αυτος, και οποιος δεν τον ξερει δεν του φταιει κανεις!!!!
Εαν βαριεσαι να ψαξεις να δεις τι στο καλο πας να αγορασεις και να κανεις μια βολτα στα μαγαζια, και στις αγγελειες, τοτε θες και τα παθαινεις και πληρωνεις στην τιμη που σου ζητανε. Αρα δεν φταιει ο πωλητης.....φταιει ο πελατης που δεν κανει την δικη του ερευνα αγορας. Η δικη μου αποψη ειναι αυτη και την παραθετω.

#74   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 16/01/2011 - 01:15

ετσι ακριβως ειναι κ πολυ καλα τα λες. ειναι ευθυνη του καθενος να κανει ερευνα αγορας κ να βρησκει τις πιο συμφερουσες προσφορες. τωρα αν καποιος βαριεται να το κανει η εχει αλλο λογο τοτε ας τον πιασουν κοροιδο. He should have known better!

#75   parafron4

parafron4

    iPH Elite Poster

  • 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/01/2011 - 01:23

εγω ειμαι της γνωμης οτι αυτος που δεν κανει ερευνα αγορας τοτε ειναι αξιος της μοιρας του....δεν του φτεει κανενας...πρεπει να εισαι παρα πολυ χαζος για να την πατησεις...λιγο να το ψαξεις και να ρωτησεις φιλους γνωστους τελειωσε...

τωρα αν καποιος ειναι τοσο ντουβαρι τι να πω....και στην τελικη αφου καποιος θα του τα φαει αργα η γρηγορα ας ειμαι εγω αυτος που θα του τα φαει πρωτος... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες