Να κανω μια ερωτηση εγω: Εχω PS3 FAT εδω και 3-4 χρόνια περίπου, απο τα πρωτα FAT που βγηκανε. Αν κανω αυτο το CFW που λετε τη πιθανοτητες εχω να τουβλιασει το PS3 μου?
Επισης μια δευτερη ερωτηση: Αν δεν εχω αυτο το USB dongle που ουσιαστικα κανει Jailbreak το PS3 θα μπορω να παιζω παιχνιδια με αυτο το CFW? Η και παλι χρειαζομαι αυτο το USB Dongle για να παιζω..? Εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω και ειλικρινα γυριζει το κεφαλι μου...
1. To jailbreak γινεται παντα με ευθυνη αυτου που το κανει. ισχυει οτι ισχυει και στα μηλοφωνα. Με το ΜΟΝΟ jailbreak CFW που εχουν αναφερθει τουβλα ειναι αυτο του Waninkoto και αυτα σε παλια PS3 FAT με συγκεκριμενους serials (υπαρχει πιο πισω οδηγος με serials)
εαν και εφοσον θες να δοκιμασεις καποιο CFW αυτο σημαινει πως το κανεις εν γνωση σου οτι μπορεις να το τουβλιασεις και φερεις ευθυνη μονο εσυ και κανενας αλλος2. Ο ορος cfw αρχισε να κυκλοφορει στο PS3 κυριως για την εκδοση 3.55 (για 3.41 υπηρχε ενα CFW μονο το οποιο χρειαζοταν dongle ουτως η αλλως)
Usb dongle χρειαζεται μονο στα PS3 που φορανε Official Firmware 3.41 (OFW3.41). Μεχρι εκει ειναι συμβατα τα dongles. Το καλο με την ολη υποθεση αυτη ειναι πως το PS3 sou εχει πανω OFW και αρα εισαι μεσα στην εγγυηση εαν αυτη φυσικα ισχυει ακομη
ΚΑΝΕΝΑ dongle δεν δουλευει σε CFW η OFW > 3.41
Τα CFW της 3.55 τα περνας στεγνα με απλο usb stick πανω απο OFW 3.55 ειτε απο το XMB ειτε μεσω recovery mode και το PS3 ειναι μονιμως jailbroken
Αυτο δεν σημαινει πως τρεχει και παιχνδια (backups) γιατι πρεπει να υπογραφουν (signed) μεσω του EBOOT.bin αρχειου που βρισκεται μεσα σε καθε παιχνιδι. To lv2.pkg παρακαμπτει αυτες τις υπογραφες απο το EBOOT.Bin file και ουσιαστικα κανει οτι εκανε to usb dongle στην 3.41
Ασχετο παλι: Τον αρπαξαν τα βαζελια. Σειρα εχουν οι ακατανομαστοι τωρα!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: matzos, 19/01/2011 - 22:59.