Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Βγήκε CFW με Backup Support για PS3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/01/2011 - 22:43

Εγώ το */app_home/Ps3_GAME δεν το έχω.
Έχω μόνο το Install package files , multiman , lv2 patcher

Ποιο firmware εχετε ακριβως?
Μηπως το */app_home/Ps3_GAME βγαινει αφοτου τρεξετε το lv2.pkg?
Αν δεν υπαρχει αυτο τοτε δοκιμαστε να βαλετε γνησιο dvd παιχνιδιου και τρεξτε το παιχνιδι απο κει πατωντας το εικονιδιο του dvd αφοτου βγειτε απο τον Manager και εχετε ηδη επιλεξει το παιχνιδι που θελετε!!
Ασχετο!! εφαγαν και 2ο τα βαζελια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 22:55

Να κανω μια ερωτηση εγω: Εχω PS3 FAT εδω και 3-4 χρόνια περίπου, απο τα πρωτα FAT που βγηκανε. Αν κανω αυτο το CFW που λετε τη πιθανοτητες εχω να τουβλιασει το PS3 μου?

Επισης μια δευτερη ερωτηση: Αν δεν εχω αυτο το USB dongle που ουσιαστικα κανει Jailbreak το PS3 θα μπορω να παιζω παιχνιδια με αυτο το CFW? Η και παλι χρειαζομαι αυτο το USB Dongle για να παιζω..? Εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω και ειλικρινα γυριζει το κεφαλι μου...

1. To jailbreak γινεται παντα με ευθυνη αυτου που το κανει. ισχυει οτι ισχυει και στα μηλοφωνα. Με το ΜΟΝΟ jailbreak CFW που εχουν αναφερθει τουβλα ειναι αυτο του Waninkoto και αυτα σε παλια PS3 FAT με συγκεκριμενους serials (υπαρχει πιο πισω οδηγος με serials)
εαν και εφοσον θες να δοκιμασεις καποιο CFW αυτο σημαινει πως το κανεις εν γνωση σου οτι μπορεις να το τουβλιασεις και φερεις ευθυνη μονο εσυ και κανενας αλλος
2. Ο ορος cfw αρχισε να κυκλοφορει στο PS3 κυριως για την εκδοση 3.55 (για 3.41 υπηρχε ενα CFW μονο το οποιο χρειαζοταν dongle ουτως η αλλως)
Usb dongle χρειαζεται μονο στα PS3 που φορανε Official Firmware 3.41 (OFW3.41). Μεχρι εκει ειναι συμβατα τα dongles. Το καλο με την ολη υποθεση αυτη ειναι πως το PS3 sou εχει πανω OFW και αρα εισαι μεσα στην εγγυηση εαν αυτη φυσικα ισχυει ακομη
ΚΑΝΕΝΑ dongle δεν δουλευει σε CFW η OFW > 3.41
Τα CFW της 3.55 τα περνας στεγνα με απλο usb stick πανω απο OFW 3.55 ειτε απο το XMB ειτε μεσω recovery mode και το PS3 ειναι μονιμως jailbroken
Αυτο δεν σημαινει πως τρεχει και παιχνδια (backups) γιατι πρεπει να υπογραφουν (signed) μεσω του EBOOT.bin αρχειου που βρισκεται μεσα σε καθε παιχνιδι. To lv2.pkg παρακαμπτει αυτες τις υπογραφες απο το EBOOT.Bin file και ουσιαστικα κανει οτι εκανε to usb dongle στην 3.41
Ασχετο παλι: Τον αρπαξαν τα βαζελια. Σειρα εχουν οι ακατανομαστοι τωρα!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: matzos, 19/01/2011 - 22:59

#213   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 19/01/2011 - 23:03

Ποιο firmware εχετε ακριβως?
Μηπως το */app_home/Ps3_GAME βγαινει αφοτου τρεξετε το lv2.pkg?
Αν δεν υπαρχει αυτο τοτε δοκιμαστε να βαλετε γνησιο dvd παιχνιδιου και τρεξτε το παιχνιδι απο κει πατωντας το εικονιδιο του dvd αφοτου βγειτε απο τον Manager και εχετε ηδη επιλεξει το παιχνιδι που θελετε!!
Ασχετο!! εφαγαν και 2ο τα βαζελια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

3.55 που κατεβασα απο εδω.
οχι δεν βγενει καθολου.
και αυτο το δοκιμασα αλλα μπενει στο παιχνιδι που εχει μεσα το PS3 και οχι αυτο που επελεξα εγω. Η αληθεια ειναι οτι οταν επιλεγω το παιχνιδι μεσα απο το multiMAN παει να μπει αλλα το κοβει και μου λεει οτι τα αρχεια που εχω μεσα στον σκληρο απο το παιχνιδι (το οποιο εχω αποθηκευση) ειναι κατεστραμενα το ξαναποθηκευσα στον σκληρο αλλα παλι τα ιδια τι μπορω να κανω???

#214   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 19/01/2011 - 23:07

1. To jailbreak γινεται παντα με ευθυνη αυτου που το κανει. ισχυει οτι ισχυει και στα μηλοφωνα. Με το ΜΟΝΟ jailbreak CFW που εχουν αναφερθει τουβλα ειναι αυτο του Waninkoto και αυτα σε παλια PS3 FAT με συγκεκριμενους serials (υπαρχει πιο πισω οδηγος με serials)
εαν και εφοσον θες να δοκιμασεις καποιο CFW αυτο σημαινει πως το κανεις εν γνωση σου οτι μπορεις να το τουβλιασεις και φερεις ευθυνη μονο εσυ και κανενας αλλος
2. Ο ορος cfw αρχισε να κυκλοφορει στο PS3 κυριως για την εκδοση 3.55 (για 3.41 υπηρχε ενα CFW μονο το οποιο χρειαζοταν dongle ουτως η αλλως)
Usb dongle χρειαζεται μονο στα PS3 που φορανε Official Firmware 3.41 (OFW3.41). Μεχρι εκει ειναι συμβατα τα dongles. Το καλο με την ολη υποθεση αυτη ειναι πως το PS3 sou εχει πανω OFW και αρα εισαι μεσα στην εγγυηση εαν αυτη φυσικα ισχυει ακομη
ΚΑΝΕΝΑ dongle δεν δουλευει σε CFW η OFW > 3.41
Τα CFW της 3.55 τα περνας στεγνα με απλο usb stick πανω απο OFW 3.55 ειτε απο το XMB ειτε μεσω recovery mode και το PS3 ειναι μονιμως jailbroken
Αυτο δεν σημαινει πως τρεχει και παιχνδια (backups) γιατι πρεπει να υπογραφουν (signed) μεσω του EBOOT.bin αρχειου που βρισκεται μεσα σε καθε παιχνιδι. To lv2.pkg παρακαμπτει αυτες τις υπογραφες απο το EBOOT.Bin file και ουσιαστικα κανει οτι εκανε to usb dongle στην 3.41
Ασχετο παλι: Τον αρπαξαν τα βαζελια. Σειρα εχουν οι ακατανομαστοι τωρα!!!!!

Πολυ ωραια! Αρα ειναι σαν το PSP με το custom firmware που του φοραγες και απλα φορτωνες παιχνιδια στην καρτα μνημης του. Οταν λες δεν χρεχει παιχνιδια (backups) τι εννοεις? Οτι ακομα δεν ειναι συμβατο για κατι τετοιο η οτι θα βγαλουν αλλον τροπο ..?

#215   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 23:08

3.55 που κατεβασα απο εδω.
οχι δεν βγενει καθολου.
και αυτο το δοκιμασα αλλα μπενει στο παιχνιδι που εχει μεσα το PS3 και οχι αυτο που επελεξα εγω. Η αληθεια ειναι οτι οταν επιλεγω το παιχνιδι μεσα απο το multiMAN παει να μπει αλλα το κοβει και μου λεει οτι τα αρχεια που εχω μεσα στον σκληρο απο το παιχνιδι (το οποιο εχω αποθηκευση) ειναι κατεστραμενα το ξαναποθηκευσα στον σκληρο αλλα παλι τα ιδια τι μπορω να κανω???

Ακολουθησες τον οδηγο του zlas?
Εβαλες το Wutangrza CFW και απο πανω το Geohot CFW?
Ουσιαστικα πρεπει να περασεις 2 firmware πανω στο OFW3.55
Η σειρα ειναι OFW3.55--> Wutangrza CFW --> Geohot CFW --> lv2.pkg

#216   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 23:13

Ακολουθησες τον οδηγο του zlas?
Εβαλες το Wutangrza CFW και απο πανω το Geohot CFW?
Ουσιαστικα πρεπει να περασεις 2 firmware πανω στο OFW3.55
Η σειρα ειναι OFW3.55--> Wutangrza CFW --> Geohot CFW --> lv2.pkg

ετσι το εκανα
Official firmware 3.55 μετα το πηραγμενο firmware μετα το JB του Geohot και στο τελος το lv2.pkg
να το ξανακανω??? τι αλλο μπορει να κανω λαθος???

#217   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 23:20

ετσι το εκανα
Official firmware 3.55 μετα το πηραγμενο firmware μετα το JB του Geohot και στο τελος το lv2.pkg
να το ξανακανω??? τι αλλο μπορει να κανω λαθος???

Δεν ξερω τι να σου πω, περιμενε να απαντησει καποιος χρηστης που εχει κανει ετσι
Η αν θες να δοκιμασεις να πας πισω σε OFW και μετα απ την αρχη. Εγω στη θεση σου την δευτερη φορα μιας και εισαι σε 3.55 θα εβαζα το KMEAW3.55 απευθειας
Εγω ειμαι ακομη σε 3.41 με Iphone3G dongle αλλα ψηνομαι να βαλω το KMEAW 3.55 cfw που ειναι πιο ευκολο
και ευελικτο επειδη εχει peek/poke και υποστηριζει unsigned packages (pkg)
Θα περιμενω λιγο ακομη διαβαζοντας ξενα forum για το αν υπαρχουν προβληματα και τι και αναλογα θα πραξω
Προσωπικα το τελειο θα ηταν OFW 3.55 με usb donlge. Πιστευω οτι θα βγαλουν κατι τετοιο συντομα

#218   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 00:00

Σε αυτο το link εχει tutorial για το CFW KMEAW 3.55
Δεν αναφερονται τουβλα μεχρι στιγμης πουθενα σε κανενα site σχετικο με PS3 jb
http://www.ps3hax.ne.../#axzz1BVbhU0uF
To */app_home/Ps3_GAME εμφανιζεται κανονικα σε αυτο το CFW

#219   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:02

Το εκανα ειναι ολα οκ παιζει κανονικα δεν εχει προβλημα.

#220   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:10

Το εκανα ειναι ολα οκ παιζει κανονικα δεν εχει προβλημα.

Ποιο cfw εβαλες? PSN εχεις? ΤΟ BDVD δουλευει σε ταινιες?

Τελευταία επεξεργασία από: matzos, 20/01/2011 - 01:11

#221   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:30

Όσοι ΔΕΝ έχουμε pc αλλά ΜΑC υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι?

#222   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:40

Όσοι ΔΕΝ έχουμε pc αλλά ΜΑC υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι?

Βεβαιως!!!
κατεβαζεις ετοιμο το CFW και το lv2.pkg
τα περνας σε στικακι
και εισαι ετοιμος

#223   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:42

Αυτο κατάλαβα διαβάζοντας και πάλι... θα κατεβάσω αυτό που ανεβασε ο zias και θα ακολουθησω τα βήματα από το 14 και μετα΄...
Ευχαριστώ...

#224   KOKKINIS

KOKKINIS

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:47

εγω παντος παιδια θα το σπασο αποψε ενω του βαζω το αρχειο του zias που κατεβασα μου λεει οτι δεν χρειαζεται να κανω το update λογω οτι υπαρχει απο πριν (φοραω την 3.55 )καμια ιδεα

#225   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 01:55

Ποιο cfw εβαλες? PSN εχεις? ΤΟ BDVD δουλευει σε ταινιες?

την KNEAW και ειναι ολα οκ. το PSN τι ειναι και που θα το βρω??? Δεν το δοκιμασα το BDVD

Τελευταία επεξεργασία από: iSkoob, 20/01/2011 - 01:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1