Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

H Apple καταλαμβάνει την 5η θέση στους κατασκευαστές κινητών παγκοσμίως


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/01/2011 - 14:45

H Apple «έπεσε» στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων σε παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με έρευνα της IDC για το τέταρτο τρίμηνο του 2010.

Η έρευνα δείχνει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές με βάση τις συνολικές πωλήσεις συσκευών για το τέταρτο τρίμηνο του 2010 στην οποία την πρώτη θέση διατηρεί η Nokia και ακολουθούν Samsung, LG και ZTE (μια διαρκώς αυξανόμενη κινέζικη εταιρεία). Η Apple το προηγούμενο τρίμηνο είχε καταλάβει την τέταρτη θέση ξεπερνώντας τη RIM για πρώτη φορά αλλά σε αυτό το τρίμηνο κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Αναρτημένη εικόνα

Μπορείτε να δείτε, όμως, και από τον παραπάνω πίνακα ότι η συνολική διακύμανση των πωλήσεων χρόνο με το χρόνο για την Apple ήταν στο 86.2%, ένα ποσοστό αρκετά υψηλότερο από τον μέσο όρο του 17.9%

H Apple, επίσης, κατέκτησε και συνολικά για το 2010 την πέμπτη θέση στις συνολικές πωλήσεις συσκευών παρόλο που βρίσκεται στο Top 5 μόλις για δύο συνεχή τρίμηνα.

Αναρτημένη εικόνα

Εντυπωσιακή άνοδος για την Apple η οποία επιβεβαιώνεται διαρκώς και μάλιστα έχοντας διανύσει ένα οικονομικό τρίμηνο με νέα ρεκόρ.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες