Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

White iPhone 4 Conversion kit

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
349 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/03/2011 - 23:02

Μα κινεζικο είναι! Το λέει και στην πίσω πλευρά :P

To ξέρω βρε συ και το μηλόφωνο μας τι είναι έτσι το είπα για πλάκα... :P

Επικοινώνησα με τον Steven που έχει τη σελίδα και μου είπε ότι δυστυχώς αυτές τις μέρες έχει ξεμείνει από kits... :(Μου είπε ότι μόλις παραλάβει θα μου στείλει.Όσοι μου έστειλαν πμ για να παραγγείλουμε μαζί έχουν ενημερωθεί και με πμ.Ότι νεότερο θα το ποστάρω...

Τυχερός λοιπόν...εγώ... :P

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Aceman1925

Aceman1925

iPH Member

• 274 μηνύματα
  • GameCenter:Aceman1925

Δημοσίευση 23/03/2011 - 23:04

Τυχερός λοιπόν...εγώ... :P

τωρα αυτο να το σχολιασω? ? ? ?

#198   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2011 - 23:11

:lol: :lol:

#199   asteris1978

asteris1978

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2011 - 23:14

αγορες απο αμερικη ανω των 99 ευρω επιβαρυνονται με 23% φπα και 20 ευρω τελη εκτελωνισμου . προσοχη λοιπον παιδια

#200   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/03/2011 - 02:46

αγορες απο αμερικη ανω των 99 ευρω επιβαρυνονται με 23% φπα και 20 ευρω τελη εκτελωνισμου . προσοχη λοιπον παιδια

Όχι πάντα...

Εγώ που παρήγγειλα το συγκεκριμένο πακέτο πλήρωσα 0 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού...

Είναι λίγο λαχείο...

#201   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 08:47

Όχι πάντα...

Εγώ που παρήγγειλα το συγκεκριμένο πακέτο πλήρωσα 0 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού...

Είναι λίγο λαχείο...

ΦΠΑ πλήρωσες?

#202   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 08:57

Εγώ ναι Άγγελε άλλα παιδιά όμως όχι....

ps.Tην καλημέρα μου...

#203   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 09:01

Εγώ ναι Άγγελε άλλα παιδιά όμως όχι....

ps.Tην καλημέρα μου...

Είναι εντυπωσιακό όμως πως λειτουργεί το κράτος: Ότι θυμηθούν, ότι να 'ναι, όπου να 'ναι...

Καλημέρα σε όλους.

#204   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 09:02

Έτσι ακριβώς δυστυχώς είναι φίλε σε μένα εξάντλησαν όλα τα περιθώρια και σε άλλα παιδιά τους ήρθε χωρίς να πληρώσουν κάτι.....

#205   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 15:53

ΦΠΑ πλήρωσες?

Όχι δεν πλήρωσα τίποτα στην Ελλάδα! Ούτε που το είχαν ανοίξει!

#206   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:38

Μόλις με ενημέρωσε ο πωλητής ότι έχει κάποια κομμάτια.

Έστειλα πμ σε αυτούς που μου είχαν στείλει για να παραγγείλουμε μαζί.

Παρακαλώ κοιτάξτε τα pm σας.

#207   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1.188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:06

Μαλλον δεν προλαβα ε ?

Θελω και εγω να παραγγειλω μονο το μπροστα μερος (LCD) επειδη το πισω το εχω αλλαξει πολυ καιρο τωρα, αλλα θελω και το μπροστα να το κανω ασπρο.

Σε ευρω ποσο περιπου βγαινει ?

Επεισης επειδη την αλλαγη θα την κανω μονος μου, ειναι ετοιμο το μπροστα μερος ωστε να μην χρειαζεται να μεταφερω κατι απο το μαυρο ωστε να ειναι ετοιμο για να το βαλω στο iPhone ?

#208   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:31

Έλα σου απάντησα και στο πμ που μου έστειλες αλλά τώρα βλέπω τι θέλεις.

Σου στέλνω ξανά να σου πω.

#209   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 16:44

ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Σήμερα έφτασε σχεδόν στο τέλος της η ομαδική παραγγελία που κάναμε!
Τα 2 από τα τρία πακέτα έχουν ήδη αποσταλεί στον pro8 και τον CHATZIK αντίστοιχα, ενώ ο omokas θα παραλάβει την Δευτέρα από κοντά!

Επειδή από πάντα ήμουν υπέρ των ομαδικών παραγγελιών παρά τα όσα ακούστηκαν και οι παλιότεροι θυμόμαστε και τα σκηνικά που είχαν γίνει με άλλες απόπειρες εδώ, θα σας γράψω 2-3 πράγματα για το πως κινηθήκαμε και το πόσο απλά είναι όλα αν υπάρχει μεταξύ μας η στοιχειώδης εμπιστοσύνη!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Αφού με ενημέρωσαν 3 χρήστες ότι ενδιαφέρονται ξεκινήσαμε.
Επικοινώνησα με τον πωλητή και τον ενημέρωσα για το ενδιαφέρον μας.
Μου είπε ότι για 3 κομμάτια που θέλαμε τα μεταφορικά θα ήταν 45 δολάρια μιας και το κουτί που θα έρχονταν ήταν μεγαλύτερο από αυτό για το ένα κομμάτι.
Η τιμή που μου έδωσε για το κάθε κιτ ήταν 190 δολάρια (τότε πούλαγε στα 205 το καθένα κανονικά).
Πριν λίγες μέρες έριξε κ άλλο τις τιμές αλλά δεν το ξέραμε να περιμένουμε λίγο... (τώρα πουλάει στα 180).
Συμφωνώ με τον πωλητή και του λέω αν μπορεί να μου δεσμεύσει τα 3 αυτά κομμάτια για 2 μέρες μέχρι να του απαντήσω.
Ενημερώνω τα 3 μέλη και αφού παίρνω το ΟΚ τους ενημερώνω ότι θα πρέπει να μου στείλουν τα λεφτά ώστε να μπορέσω να τα φορτώσω στην κάρτα μου και να προχωρήσω στην πληρωμή μέσω paypal.

Εδώ θα ήθελα την προσοχή σας μιας και στα επόμενα "βήματα" σημαντικό ρόλο έπαιξε αυτή η στοιχειώδης εμπιστοσύνη που σας προανέφερα, τόσο από τη δική μου πλευρά όσο και από τους άλλους.

Τα 3 μέλη ενημερώθηκαν Σάββατο βράδυ.
Δεν μπορούσα να ξέρω όμως το ακριβές ποσό. Γιατί αυτό? Δείτε:
Ενώ ξέραμε το μερίδιο του καθενός σε δολάρια, δεν μπορούσα πριν να γίνει η πληρωμή να ξέρω με τι ισοτιμία θα μας μετέτρεπε το paypal τα δολάρια σε ευρώ.
Βάση της επίσημης ισοτιμίας, το μερίδιο του καθενός ήταν περίπου 142 ευρώ αλλά ενώ ήξερα ότι θα πληρώσουμε παραπάνω λόγω άλλης ισοτιμίας, δεν ήξερα το πόσο ακριβώς.
Τους ενημέρωσα λοιπόν ότι για καλό και για κακό θα έπρεπε να μου καταθέσουν 150 ευρώ και ΟΤΙ ρέστα θα περισσεύανε θα τα έπαιρναν μαζί με τα κιτ τους.

Ο ένας μου κατέθεσε άμεσα το 80% περίπου του μεριδίου του μέσω paypal (δεν τα έβαλε όλα γιατί τόσα είχε στην προπληρωμένη του εκείνη τη στιγμή). Τα υπόλοιπα θα μου τα δώσει όταν βρεθούμε από κοντά για να παραλάβει το κιτ του.
Οι άλλοι 2 με διαβεβαίωσαν ότι Δευτέρα πρωί θα μου κατέθεταν τα χρήματα ώστε να προχωρήσουμε.
Προφανώς μέχρι τη Δευτέρα κανένας δεν μπορούσε να μου καταθέσει λεφτά μέσω τράπεζας.
Παρόλα αυτά, και επειδή ήθελα να τελειώνω με την παραγγελία, εγώ δεν περίμενα.
Έχοντας μιλήσει και με τους 3, δεν είχα αμφιβολία για την φερεγγυότητά τους.
Οπότε Κυριακή προς Δευτέρα χαράματα, μίλησα με τον πωλητή και έκανα την παραγγελία και την πληρωμή μέσω της κάρτας μου (την φόρτωσα με κάτι λεφτά που είχα στην άκρη).

Η ισοτιμία του paypal? Τσεκούρι θα την χαρακτήριζα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς!
Το κάθε κιτ βγήκε στα 149,4 ευρώ ακριβώς! 5-6 ευρώ παραπάνω από την επίσημη ισοτιμία. (ούτε μάντης να ήμουνα που είχα ενημερώσει για 150).
Την Δευτέρα το πρωί τα άλλα 2 μέλη με ενημέρωσαν ότι είχαν γίνει οι καταθέσεις, και η απάντηση που πήραν ήταν ότι η παραγγελία είχε ήδη τοποθετηθεί από το προηγούμενο βράδυ.

Δευτέρα 28 Απριλίου λοιπόν έγινε η παραγγελία.
Για κακή μας τύχη πέσαμε επάνω σε αυτό που οι Αμερικάνοι αποκαλούν spring break (ανοιξιάτικες διακοπές για τους φοιτητές).
Ο πωλητής λοιπόν ήταν εκτός έδρας για 2 μέρες.
Την Τετάρτη 30 Απριλίου, μου έστειλε το tracking number του πακέτου. Το είχε παραδώσει στην USPS.
Παρακολουθώντας το tracking number τώρα. Επειδή βαριέμαι να γράφω, θα σας κάνω αντιγραφή από τη σελίδα της USPS (διαβάζεται από κάτω προς τα πάνω):

Detailed Results:
- Attempted Delivery Abroad, April 06, 2011, 10:39 am, GREECE
- Out of Foreign Customs, April 05, 2011, 10:27 am, GREECE
- Into Foreign Customs, April 05, 2011, 1:50 am, GREECE
- Arrived Abroad, April 05, 2011, 1:40 am, GREECE
- International Dispatch, April 02, 2011, 1:47 pm, ISC NEW YORK NY(USPS)
- Arrival
- Processed through Sort Facility, April 01, 2011, 6:47 pm, PHILADELPHIA, PA 19176
- Acceptance, April 01, 2011, 3:31 pm, MERION STATION, PA 19066
- Electronic Shipping Info Received, March 28, 2011

Χθες το πρωί λοιπόν τα παρέλαβα στην Πάτρα.
Όταν τα πήρα από τις Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ με ενημέρωσαν ότι υπήρχε χρέωση για τον εκτελωνισμό.
Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Λέω αμάν τον ήπιαμε. Αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα ότι η αποστολή ήταν ως δωρεάν δείγματα και δεν υπήρχε απόδειξη μέσα και τότε μου είπαν ότι η χρέωση ήταν 2.7 ευρώ.
Στην ουσία το σταμάτησαν στο τελωνείο, και το πέρασαν χωρίς να το ανοίξουν μιας και ήταν express, οπότε απλά χρεωθήκαμε 2.70 τον κόπο του Έλληνα τελωνειακού που έβαλε επάνω μία σφραγίδα!
Σε άλλες περιπτώσεις δεν τα σταματάνε καν και μπορεί να μην χρεωθείς τίποτα, όπως όταν είχα παραγγείλει 1 μόνο κιτ για εμένα.
Υπάρχει πάλι και η περίπτωση όπως του Κώστα από τη Ρόδο, που του το ανοίξανε και αναγκάστηκε να πληρώσει κάποια χρήματα.
Τέλος πάντων και με αυτό τέλος καλό όλα καλά.
Απλά τα 0,60 ευρώ που ήταν να πάρει ο καθένας ρέστα (από τα 150 που μου είχαν καταθέσει), πήγαν εκεί.

Αφού πλέον τα είχα στα χέρια μου, άνοιξα το πακέτο και έλεγξα αν όλα ήταν ΟΚ.
Όλα μια χαρά.
Επικοινώνησα αμέσως και με τους 3 για το τρόπο που θα τα έπαιρναν.
Οι δύο επέλεξαν να μην περιμένουν να ανέβω Θεσσαλονίκη και να βρεθούμε μιας και βρίσκονταν κοντά (Κατερίνη και Σέρρες) και μου ζήτησαν να τους τα στείλω με δικιά τους χρέωση.
Τους καταλαβαίνω εδώ που τα λέμε. Και γω αν ήξερα ότι είχαν έρθει δεν θα μπορούσα να κρατηθώ μία εβδομάδα...
Οπότε σήμερα το πρωί τα έστειλα και τα 2 με τις Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ και τους έστειλα τα tracking numbers οπότε λογικά μέχρι το Σάββατο θα τα έχουν.
Με τον τρίτο θα βρεθώ την Δευτέρα που θα περάσω από Αθήνα και θα το παραλάβει!

Όπως βλέπετε λοιπόν, δεν είναι καμία τρελή επιστήμη ένα groupbuy.
Μία στοιχειώδη εμπιστοσύνη θέλει από όλες τις μεριές (όχι τυφλή εννοείται).
Ούτε έξυπνος θέλω να το παίξω ούτε τίποτα.
Απλά μου φαινόταν πολύ παράλογο το ότι δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε τόσο καιρό για κάτι τόσο απλό και όποτε πήγαινε να γίνει τρωγόμασταν σαν τα σκυλιά!
Από εμένα αυτά και εύχομαι να γίνουν και άλλες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον γιατί πιστεύω ότι μας συμφέρουν!

(Η όλη παραπάνω διαδικασία έγινε μέσω πμ και τηλεφωνικά αφού "κλείδωσαν" τα άτομα που θα έπαιρναν μέρος για πολλούς λόγους. Αρχικά γιατί θα γέμιζε άσκοπα το τόπικ με διαδικαστικά πράγματα άνευ ουσίας. Δεύτερον γιατί θα υπήρχαν σίγουρα παρεμβολές από κάποιους άσχετους με την παραγγελία ή wanna-be trolls με αποτέλεσμα να μπερδευόμασταν.)

Ευχαριστώ πολύ τους χρήστες pro8, CHATZIK και omokas για την άψογη συνεργασία τους!

#210   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 00:35

Η ισοτιμία του paypal? Τσεκούρι θα την χαρακτήριζα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς!
Το κάθε κιτ βγήκε στα 149,4 ευρώ ακριβώς! 5-6 ευρώ παραπάνω από την επίσημη ισοτιμία. (ούτε μάντης να ήμουνα που είχα ενημερώσει για 150).
Την Δευτέρα το πρωί τα άλλα 2 μέλη με ενημέρωσαν ότι είχαν γίνει οι καταθέσεις, και η απάντηση που πήραν ήταν ότι η παραγγελία είχε ήδη τοποθετηθεί από το προηγούμενο βράδυ.

ανtιγραφη απo @mensana

Και κάτι σημαντικό να ξέρετε όσοι χρησιμοποιείται το paypal.

Να μην αφηνεις το paypal να κανει την αλλαγη νομισματος αλλα να χρεωνεις την πιστωτικη σου με συναλλαγμα. Της τραπεζας η αλλαγη θα ειναι με τις τρεχουσες τιμες την ωρα της χρεωσης της πιστωτικης σου...
Δοκιμασμενα πιο φθηνο (ειδικα στα μεγαλα ποσα) και απλο...

Για να το κάνετε αυτό θα μπείτε στο λογαριασμό σας και θα ακολουθήσετε την εξής διαδρομή:

Paypal.com -> Profile -> Financial Information μενού -> My preapproved payments -> Set available funding resources -> Conversion options (στην πιστωτική που μας ενδιαφέρει, αν έχουμε περισσότερες από μία) -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Και αυτό, γιατί βάζουν ότι ισοτιμία θέλουν. Έχω κάνει πάρα πολλές αγορές και πάντα είχα την απορία γιατί ενώ το δολάριο έναντι του ευρώ είχε πχ. τη στιγμή της αγοράς μου 1,41 η χρέωση της κάρτας μου γινόταν με 1,37. Ω ναι!! Και μου άνοιξαν τα μάτια πριν λίγο καιρό κι΄εμένα, τυχαία. Αποτέλεσμα η τελευταία χρέωση που έγινε ήταν με την ισοτιμία εκείνης της στιγμής. Απλό...
1

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 09/04/2011 - 00:37

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;