White iPhone 4 Conversion kit
Δημοσίευση 09/04/2011 - 23:45
Ad
Δημοσίευση 09/04/2011 - 23:50
ειμαι με φουλ προγραμμα την δευτερα κ δν θα μπορεσω γαμωτο.Εγώ τη Δευτέρα θα είμαι Αθήνα αν θες έλα να το δεις!
καποιος θα βρεθει
Δημοσίευση 10/04/2011 - 04:50
Όλο το πρωί θα είμαι Μαρούσι στον idoctor για την αλλαγή αν σε βολέψει απλά πέρνα!
Δημοσίευση 11/04/2011 - 19:32
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:43
ισως ημουν ο μονος ατυχος
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:44
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:46
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 11/04/2011 - 22:46
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:48
κατα ταλα είναι απευθείας Απο foxcomm που λέει ο πωλητής ...
ειναι πολυ καλυτερα απο κατι αλλα που κυκλοφορουν στο ebay.
ο πωλητης να πουλησει θελει..απλα το ιδιο λαθος δε το ξανακανεις!
Τελευταία επεξεργασία από: pro8, 11/04/2011 - 22:50
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:48
Την διάφορα την βλέπω αν τα βάλω δίπλα δίπλα με το ipad2 το λευκό ...;-)
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:51
κατευθείαν
απευθειας ειπε κωστη
Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:53
Δημοσίευση 12/04/2011 - 02:05
Δημοσίευση 12/04/2011 - 14:58
Λοιπόν και το δικό μου review:
Πολύ καλή αίσθηση αφού περάστηκε. Για να περαστεί όμως μας παίδεψε λίγο μιας και από την κάτω μεριά το πλαστικό είχε αρκετά γρέζια και δεν πάταγε καλά.
Αφού τα φάγαμε με μία λίμα προσεκτικά έκατσε. Ένα άλλο θέμα είναι ότι το μπροστινό πάνελ (όλο μαζί) είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το κανονικό. Μιλάμε για διαφορά ούτε χιλιοστό. Απλά λόγω της διαφοράς αυτής μικραίνει η "πατούρα" από το μεταλλικό bezel στο κέντρο. Βέβαια αν δεν το ξέρεις δεν το παρατηρείς εύκολα...
Όχι για να υπερασπιστώ τον πωλητή αλλά: Στην σελίδα του λέει για ΟΕΜ και όχι αυθεντικά ανταλλακτικά. Όταν εγώ τον ρώτησα προσωπικά αν είναι από τη Foxconn τότε μου είπε ότι δεν το ξέρει σίγουρα αλλά αυτός που του τα στέλνει από Κίνα έτσι ισχυρίζεται. Οπότε ούτε ο ίδιος έβαζε τα χέρια του στη φωτιά.
Καταλήγοντας να πω το εξής:
Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό κιτ άνω του μετρίου σε σύγκριση με όλα όσα κυκλοφορούν. Σίγουρα βρίσκεις και καλύτερα.
Αλλά νομίζω ότι για την χαμηλή του τιμή είναι ότι πρέπει. Όπως λένε και στο χωριό μου έχει καλό value for money...
Αν κάποιον δεν τον πειράζει να δώσει παραπάνω χρήματα (πχ 250 ευρώ) μπορεί να βρεί και κάτι καλύτερο που ίσως να πλησιάζει και το τέλειο!
Για ερωτήσεις τώρα που το έχω στα χέρια μου είμαι ανοιχτός!
ΥΓ: Παρόλα τα παραπάνω είναι κουκλιιιιιι!!!!!
Δημοσίευση 12/04/2011 - 15:08
Το εγκατεστησα και εγώ χθες με τη βοήθεια του idoctor.
Λοιπόν και το δικό μου review:
Πολύ καλή αίσθηση αφού περάστηκε. Για να περαστεί όμως μας παίδεψε λίγο μιας και από την κάτω μεριά το πλαστικό είχε αρκετά γρέζια και δεν πάταγε καλά.
Αφού τα φάγαμε με μία λίμα προσεκτικά έκατσε. Ένα άλλο θέμα είναι ότι το μπροστινό πάνελ (όλο μαζί) είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το κανονικό. Μιλάμε για διαφορά ούτε χιλιοστό. Απλά λόγω της διαφοράς αυτής μικραίνει η "πατούρα" από το μεταλλικό bezel στο κέντρο. Βέβαια αν δεν το ξέρεις δεν το παρατηρείς εύκολα...
Όχι για να υπερασπιστώ τον πωλητή αλλά: Στην σελίδα του λέει για ΟΕΜ και όχι αυθεντικά ανταλλακτικά. Όταν εγώ τον ρώτησα προσωπικά αν είναι από τη Foxconn τότε μου είπε ότι δεν το ξέρει σίγουρα αλλά αυτός που του τα στέλνει από Κίνα έτσι ισχυρίζεται. Οπότε ούτε ο ίδιος έβαζε τα χέρια του στη φωτιά.
Καταλήγοντας να πω το εξής:
Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό κιτ άνω του μετρίου σε σύγκριση με όλα όσα κυκλοφορούν. Σίγουρα βρίσκεις και καλύτερα.
Αλλά νομίζω ότι για την χαμηλή του τιμή είναι ότι πρέπει. Όπως λένε και στο χωριό μου έχει καλό value for money...
Αν κάποιον δεν τον πειράζει να δώσει παραπάνω χρήματα (πχ 250 ευρώ) μπορεί να βρεί και κάτι καλύτερο που ίσως να πλησιάζει και το τέλειο!
Για ερωτήσεις τώρα που το έχω στα χέρια μου είμαι ανοιχτός!
ΥΓ: Παρόλα τα παραπάνω είναι κουκλιιιιιι!!!!!![]()
θα πω κατι οχι κακοπροαίρετα
απλα ενημερωτικα
ειναι πανακριβο συγκριτικα με την ποιοτητα του...
και αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη γνωμη!
καθως εχω δει και αλλες 4-5 ποιοτητες και σε καμια ποιοτητα δεν εκανα
μαζικη παραγγελία, καθως δεν με ικανοποιησε καμια!
Το ανταλλακτικο το εχω δει και απο κοντα και το εχω περασει σε χρηστη του φορουμ!
φιλικα
Λεωνιδας
Δημοσίευση 12/04/2011 - 15:17
Αλλά στα παιδιά που παρήγγειλαν τώρα που τους ήρθε 150 νομίζω ήταν καλή τιμή!
Βέβαια είδα στην Αθήνα στον idoctor και τα parts που περνάει ο ίδιος περίπου στα 250 και δικαιολόγησα την διαφορά βάση της διαφοράς ποιότητας που είδα...
Εννοείται Λεωνίδα δεν υπάρχει παρεξήγηση σκοπός του τόπικ είναι να ενημερώσουμε τους χρήστες για τις ποιότητες που παίζουν ώστε να ξέρουν τι αγοράζουν!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες