Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

White iPhone 4 Conversion kit

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
349 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:04

Κώστα όπως είπα εγώ έχω πειστεί πλέον κατά 99% για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των ανταλλακτικών του.

Πιστεύω ότι για να είσαι πιο σίγουρος ότι είναι αυθεντικά πρέπει να πας ο ίδιος στη Foxconn να τα πάρεις! :P :P

Πάντως είναι από τις λίγες αγορές που πραγματικά χάρηκα πολύ που τις έκανα και δικαιώθηκα αφού ήρθε το προϊόν!

Απλα θα ηθελα να σας ενημερωσω πως για να κρινεται το προιον πιο αντικειμενικα, πρεπει να τα κουμπωσετε να δειτε πως εφαρμοζουν και φυσικα,
πανω απο ολα, αν τελικα δουλευουν...

Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 28/02/2011 - 00:05

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:08

αυτο περιμενω να δω λεωνιδα για να πιστω....να τα κουμπωσω και να φαινεται αψογα και εμφανησιακα αλλα και λειτουργικα...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#108   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:09

Απλα θα ηθελα να σας ενημερωσω πως για να κρινεται το προιον πιο αντικειμενικα, πρεπει να τα κουμπωσετε να δειτε πως εφαρμοζουν και φυσικα
Το πανω απο ολα αν τελικα δουλευουν...

Προφανώς Λεωνίδα εννοείται αυτό.

Είπα ότι γράφω απλά μία πρώτη εντύπωση από το unboxing.

Να πω ότι έβγαλα το πίσω καπάκι του τηλεφώνου και τα ζύγισα σε ζυγαριά ακριβείας (φαρμακοποιός ντε! :P :P).
Χαζό τεστ ξέρω αλλά έτσι έχω συνηθίσει να συγκρίνω πράγματα σε πρώτο επίπεδο και μετά να τα διαλύω για ανάλυση...
Δεν πρόκειται βέβαια να τα αναλύσω παραπάνω, αλλά το ζύγισμα έβγαλε πανομοιότυπο αποτέλεσμα και για τα δύο καπάκια (απόκλιση μερικά μικρογραμμάρια μόνο!).

#109   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:10

χαχαχαχα

καλα δεν πεζεσαι..... :lol:

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#110   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:12

Λες να τα βάλω και στο φασματοφωτόμετρο αύριο που θα ανέβω στο πανεπιστήμιο????

Χαχαχαχαχα :P :P

#111   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:14

Είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει 100%, όλες οι περιγραφές δείχνουν επαγγελματία.

#112   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:25

Είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει 100%, όλες οι περιγραφές δείχνουν επαγγελματία.

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με το συγκεκριμένο άτομο καθώς και τα reviews στο ίντερνετ αυτό ακριβώς δείχνει.

Μόνο η εγκατάσταση μένει για να έχουμε μία ακόμα πιο πλήρη εικόνα.

#113   Aceman1925

Aceman1925

iPH Member

• 274 μηνύματα
  • GameCenter:Aceman1925

Δημοσίευση 28/02/2011 - 00:25

Μπράβο για τη παρουσίαση στο Νίκο.
Εγώ αρχές του μήνα πρώτα ο θεός θα κινηθώ για το κιτακι.
Δε νομίζω να μαζευτουμε 5 αλλά αν κάποιος θέλει να παρουμε μαζι και ειναι εντος αττικης ας μου στείλει.

#114   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 01:01

Ξέχασα να πω ότι τις τελευταίες μέρες στα διαθέσιμα προϊόντα στη σελίδα του πρόσθεσε και κάποια νέα "κιτ".

Το ένα είναι μόνο του το πίσω καπάκι.
Το άλλο είναι μόνο του το μπροστά ανταλλακτικό (digitizer+οθόνη).

#115   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 28/02/2011 - 03:51

Pολυ καλο φιλε και καλοριζικο! Ευχομαι να δουλευει και ρολοι για να το ευχαριστηθεις περισσοτερο!
Αξιζει αλλα και 180 $ δεν ειναι και λιγα για εμας τους φτωχους :P
Για το πισω καπακι μονο ποσο κοστιζει?
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#116   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 03:57

Pολυ καλο φιλε και καλοριζικο! Ευχομαι να δουλευει και ρολοι για να το ευχαριστηθεις περισσοτερο!

Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν το πούλαγε καν μόνο του το πίσω.

Τώρα το έχει βάλει και σαν ξεχωριστό αν δεις στη σελίδα του στην τιμή των 50 δολαρίων.

Είναι μία πολύ καλή τιμή για ένα καπάκι τέτοιας ποιότητας, αλλά αν υπολογίσεις τα μεταφορικά για Ελλάδα που είναι άλλα 30, τότε σχεδόν διπλασιάζεται η τιμή του...

#117   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 04:02

μονο για το πισω καπακι, 50$ το λεει εδω +30$ εξοδα αποστολης (ατομικη παραγγελια),
εκτος αν μαζευτητε τουλαχιστον 5 οπως εχει πει ο νικολης πιο πανω, οποτε θα μειωσει τα εξοδα αποστολης

νικο +2 απο εμενα, 1 για την παρουσιαση του ξεπακεταρισματος, +1 για την βελτιωση της τιμης
εγω ακομη δεν ξερω αν θα παρω, αλλα για ολους τους επομενους που σκεφτηκες, θα πω 1 μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Τελευταία επεξεργασία από: azaleea, 28/02/2011 - 04:05

#118   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 08:29

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Εγώ είμαι μέσα για την αγορά, αν φυσικά βρεθούν και άλλα 4 άτομα

Και οι υπόλοιπες φωτογραφίες:

Το μπροστά:

Το πίσω:

Και μία κοντινή του πίσω κομματιού για να φαίνεται το digitizer:

Για την ιστορία όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με iphone 4 με τη χρήση του HDR.

Πάμε τώρα στην προσφορά.

Την Παρασκευή το βράδυ ο τύπος επικοινώνησε μαζί μου με mail και μου ζήτησε να σας μεταφέρω τα εξής:

"So, I wanted to let you know that I was able to work a deal with my supplier, so if you have people interested in the kits I can offer the full conversion kit for the 180 each if you buy more than 5. You would only have to pay for shipping once and I would package as many as you purchase. Let me know if this is something you might want to do."

Δηλαδή ο τύπος λέει ότι αν μαζευτούν από 5 άτομα και πάνω, θα σας αφήσει το κάθε Full kit στα 180 δολάρια και τα μεταφορικά θα είναι όσα μας είχε πει (45 δολάρια) ανεξαρτήτως κομματιών.
Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για το site μας οπότε αν αποφασίσετε να παραγγείλετε και μαζευτείτε επικοινωνήστε αν θέλετε μαζί μου με πμ να σας πω πως να κινηθείτε.

Μπορεί να μην καταφέραμε με την πρώτη καλύτερη τιμή, αλλά νομίζω ότι τελικά τα 180 είναι μια πολύ καλή τιμή για τους επόμενους!!!
Κάθε σχόλιο ή απορία ευπρόσδεκτη.

#119   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/02/2011 - 08:35

Και οι υπόλοιπες φωτογραφίες:

Το μπροστά:

Το πίσω:

Και μία κοντινή του πίσω κομματιού για να φαίνεται το diffuser:

Για την ιστορία όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με iphone 4 με τη χρήση του HDR.

Πάμε τώρα στην προσφορά.

Την Παρασκευή το βράδυ ο τύπος επικοινώνησε μαζί μου με mail και μου ζήτησε να σας μεταφέρω τα εξής:

"So, I wanted to let you know that I was able to work a deal with my supplier, so if you have people interested in the kits I can offer the full conversion kit for the 180 each if you buy more than 5. You would only have to pay for shipping once and I would package as many as you purchase. Let me know if this is something you might want to do."

Δηλαδή ο τύπος λέει ότι αν μαζευτούν από 5 άτομα και πάνω, θα σας αφήσει το κάθε Full kit στα 180 δολάρια και τα μεταφορικά θα είναι όσα μας είχε πει (45 δολάρια) ανεξαρτήτως κομματιών.
Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για το site μας οπότε αν αποφασίσετε να παραγγείλετε και μαζευτείτε επικοινωνήστε αν θέλετε μαζί μου με πμ να σας πω πως να κινηθείτε.

Μπορεί να μην καταφέραμε με την πρώτη καλύτερη τιμή, αλλά νομίζω ότι τελικά τα 180 είναι μια πολύ καλή τιμή για τους επόμενους!!!
Κάθε σχόλιο ή απορία ευπρόσδεκτη.

;)

Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 28/02/2011 - 08:35

#120   sitofakis

sitofakis

iPH User

• 109 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 08:42

Καλημερα...κοιταξα στο site και για μονο το μπροστα εχει 120$ τα μεταφορικα ειναι παλι 30$?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες