Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σχετικά με Movies mp4 στην v2.2.1


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   marialen

marialen

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/07/2009 - 06:39

Καλησπερα σας.. εχω 2.2.1 και δε μπηκα στη διαδικασια να το κανω αναβαθμιση γιατι πολυ απλα δεν εχω χρονο και βαριεμαι.. πηγα σημερα να μεταφερω κατι με το tunnel suite και δεν μου εβρησκε τη συσκευη μου.. ψαχνω στο νετ και βλεπω οτι βγηκε νεο version το κατεβαζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ακρη.. μου ζηταει κατι ip απο router και παπαδες.. τι παιζει?

και δευτερον εδω και τοσο καιρο για να περασω καποιο movie το μετατρελω σε mp4 με ενα σορο trial που εβρισκα στο νετ.. τωρα οσα ειχα εληξαν.. εσεις με ποιο τα κανατε mp4? και μη μου πει κανεις να αγορασω καποιο..ελεος.. αν ειναι να με στειλετε σε torrents κλπ αφηστε το οποιος θελει να μου δωσει καποιο rapid link με pm η να μου πει name απο το converter..

Ειλικρινα εχω αγανακτισει και σκεφτομαι αν το πουλησω και να παρω το htc.. δηλαδη αν ειναι να σπαω το κεφαλι μου για να περασω ενα movie μεσα τοτε τι hi-tech κινητο λεμε? και μη μου πει κανεις πως αν κατσεις και ασχοληθεις ολα γινοντε γιατι οντως καθησα αλλα οκ εχω και ζωη δε θα ειμαι ολη μερα πανω απο το iPhone..

Σας ευχαριστω που με ακουσατε και συγνωμη για το υφος αλλα αγανακτησα.. θελω να φυγω διακοπες και δε μπορω να περασω movies στο κινητο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες