H Apple ανακοινώνει το WWDC στις 6-10 Ιουνίου
Δημοσίευση 06/06/2011 - 04:27
Ξέρουν τι θα παρουσιαστεί χωρίς στοιχεία, από διαίσθηση..
Ακούστε και το άλλο..
Μπορεί να μη βγει ούτε 4s ούτε 5αρι αλλά 6άρι για να συμπίπτει με την ημερομηνία..!
και θα είναι 6 ιουνίου (6) κι iphone 6, για να προκαλέσει πανικό σαν ένα εργαλείο του σατανά..
Εμένα δε με νοιάζει ούτε το IOS 5, ούτε το icloud, ούτε το lion χαζομάρες της Apple!!
Υπέρυθρες και κουμπιά θέλω να προσθέσουν που δεν έχουν βάλει ακόμα οι τσιγκούνηδες!!
ΥΓ
Κι όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφω θέλω να μου πει τι παραπάνω γνωρίζουν όσοι αναφέρονται σε 4s, 5 και δε ξέρω τι άλλο??
Τι νόημα έχει αν θα βγει καινούρια συσκευή? Έχετε παράπονο από τα 4άρια?? Τα βαρεθήκατε κι όλας??
Να βγει μία μίνι έκδοση που ζητάν κάποιοι μάλιστα.. Λογικό και μακάρι να τους το βγάλει κάποια στιγμή σε καλή τιμή..
Κι όσο για τα σχόλια αυτό δε με νοιάζει δεν έχω μακ κτλ, σας εύχομαι να πάρετε μακ να βάλετε λιον και μετά να μιλήσουμε για το αν σημαίνει κάτι για την εξέλιξη των υπολογιστών..
Ένα βιντεάκι που δα ότι κυκλοφορεί είναι μούφα και κακόγουστο, αν γίνει τέτοια υλοποίηση στο iphone στείλτε μ pm το πουλάω σε τιμή ευκαιρία..
κ τέλος εύχομαι να δούμε πολλές παρουσιάσεις ακόμα από τον steeve!! Nα ναι καλά ο άνθρωπος κ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να βγάζει πάντα υπέροχα προιοντα.
Ad
Δημοσίευση 06/06/2011 - 04:38
OK, έτσι ακριβώς το χα φανταστεί, μακάρι να ναι αλήθεια αυτή η φώτο...
Δημοσίευση 06/06/2011 - 05:54
Κι' εγώ το ίδιο.Θα βγει όντος
?
ενας jobs το ξερει , επρεπε να εχουνε βγει με τα macbook , παλιότερα έβγαινε με τους imac , δεν ξερω γιατι τα εχουνε κανει ετσι τωρα πια ....
Δημοσίευση 06/06/2011 - 09:44
Εδώ μέσα δε μιλάνε απλοί χρήστες του iphone αλλά υποψήφια μέντιουμ..
Ξέρουν τι θα παρουσιαστεί χωρίς στοιχεία, από διαίσθηση..
Ακούστε και το άλλο..
Μπορεί να μη βγει ούτε 4s ούτε 5αρι αλλά 6άρι για να συμπίπτει με την ημερομηνία..!
και θα είναι 6 ιουνίου (6) κι iphone 6, για να προκαλέσει πανικό σαν ένα εργαλείο του σατανά..
Εμένα δε με νοιάζει ούτε το IOS 5, ούτε το icloud, ούτε το lion χαζομάρες της Apple!!
Υπέρυθρες και κουμπιά θέλω να προσθέσουν που δεν έχουν βάλει ακόμα οι τσιγκούνηδες!!
ΥΓ
Κι όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφω θέλω να μου πει τι παραπάνω γνωρίζουν όσοι αναφέρονται σε 4s, 5 και δε ξέρω τι άλλο??
Τι νόημα έχει αν θα βγει καινούρια συσκευή? Έχετε παράπονο από τα 4άρια?? Τα βαρεθήκατε κι όλας??
Να βγει μία μίνι έκδοση που ζητάν κάποιοι μάλιστα.. Λογικό και μακάρι να τους το βγάλει κάποια στιγμή σε καλή τιμή..
Κι όσο για τα σχόλια αυτό δε με νοιάζει δεν έχω μακ κτλ, σας εύχομαι να πάρετε μακ να βάλετε λιον και μετά να μιλήσουμε για το αν σημαίνει κάτι για την εξέλιξη των υπολογιστών..
Ένα βιντεάκι που δα ότι κυκλοφορεί είναι μούφα και κακόγουστο, αν γίνει τέτοια υλοποίηση στο iphone στείλτε μ pm το πουλάω σε τιμή ευκαιρία..
κ τέλος εύχομαι να δούμε πολλές παρουσιάσεις ακόμα από τον steeve!! Nα ναι καλά ο άνθρωπος κ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να βγάζει πάντα υπέροχα προιοντα.
Μήπως θέλεις να σ βάλει κ δισκετα;
Δημοσίευση 06/06/2011 - 09:44

Δημοσίευση 06/06/2011 - 09:50
Δημοσίευση 06/06/2011 - 09:57
κρινοντας απο την τελευταια φωτο για τα notification αν και δεν ξερω αν ειναι αληθηνη η ψευτικη αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αχρηστη.Αν ξεκλειδωσω το τηλ. μου ειναι αχρηστη η πληροφορια στην πανω μερια σαν μπαρα για τα μειλ η οτι αλλο,αυτα φαινονται πανω στις εφαρμογες με κοκκινη αριθμηση.Το θεμ εινα να ερχονται notifications σε lock κατασταση του τηλεφωνου.Κατα τα αλλα αναμονη.
Συμφωνώ με τον φίλο. Πόσο μάλλον να έχω ένδειξη ειδοποιήσεων για τον λογαριασμό μου στο twitter, που προσωπικά δεν έχω.
Άλλα προτείνω να κάνουμε υπομονή άλλες 9 ώρες, για να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η Apple στο keynote.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:09
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:23
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:26
Αυτο απο τι σκεφτομαι θα ειναι το μονο προβληματακι για το τεσσαρι που θα εχει σε αυτην την εκδοση, ισως μετα την κυκλοφορια του IOS 5 βγει το IOS 5.1 αντικαταστατης του ο οποιος θα εχει φροντισει αλλου να μειωσει πραγματα και αλλου να αυξησει, οποτε η μπαταρια θα ειναι το πρωτο στοιχειο που θα επιδιορθωθει σε αυτη την εκδοση.Υπομονή παιδιά σήμερα θα ξέρουμε... ας ελπίσουμε το IOS 5 να μην κάνει το 4άρι βαρέλι!!!και να μην ρουφάει την μπαταρία του με το καλαμάκι!!!και ας ελπίσουμε να μην γίνει Anroid!!! και ας ελπίσουμε να μην μας απογοητεύσει η Apple στην τελική ...
Τελευταία επεξεργασία από: gprokias, 06/06/2011 - 10:26
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:27
Μήπως θέλεις να σ βάλει κ δισκετα;
Αυτό κατάλαβες

Με τον ίδιο τρόπο που κ εσύ ειρωνικά ρωτάς αν θα ήθελα δισκέτα έγραψα και εγώ τα παραπάνω.
Και το έγραψα γι αυτούς που περιμένουν να δουν στο νέο iphone ράδιο,μπλε δόντια κτλ. ενώ είναι
αρνητικοί και υποτιμούν νέες υπηρεσίες όπως το icloud η όπως στο καλό το πουν!!!
Απ ότι βλέπεις συμφωνούμε και αν δεν βιαζόσουν να απαντήσεις θα το καταλάβαινες..
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:35
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:38
ευχαριστώ εκ
Των προτέρων!
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:41
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:45
Τελευταία επεξεργασία από: Dante897, 06/06/2011 - 10:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες