live streaming θα εχουμε φετος ?
To Νewsit θα έχει σήμερα live το WWDC 2011:
http://www.satleo.gr...nt/view/3806/1/
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:43
live streaming θα εχουμε φετος ?
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:43
apple και λογικο δεν πανε μαζιναι αλλα ουτως η αλλως παντα ειχαμε betas και gms(στα ios) και μεχρι να εβγαινε η τελικη ios τοτε κυκλοφορουσε και το νεο μηλο στα καταστηματα γιατι και σημερα να παρουσιασουν καινουργιο μηλο παλι θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι να βγει στην αγορα οποτε μου φαινεται πιο λογικο να παρουσιασουν τωρα και τα 2 και μετα να βγουν μαζι και στην αγορα...
ενδιαφερονΟι περιστάσεις...
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:45
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:50
Ίσως αφήσουν υπονοούμενα ότι θα έχουμε και νέο iPhone μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 5αυτη ειναι μια λογικη σειρα συλλογισμου, αλλα σκεψου οτι μεχρι να βγει το ios 5 (αφου πρεπει να περιμενουμε πρωτα τις beta και την GM) το οποιο κατα πασα πιθανοτητα δε θα συμβει σημερα - παρα μονο ενα preview αυτου, ισως εχουμε και νεο idevice.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:53
Εγώ πιστεύω πως έχουμε ξεχάσει κάτι πολύ βασικό.
ΟΚ, μιλάμε για το iOS 5 και το Lion καθώς και το iCloud. Πιστεύω μέρος της παρουσίασης θα είναι το πως αυτά τα 3 θα συνομιλούν μεταξύ τους. Όχι απλά ένα sync αλλά πιστεύω πως θα παρουσιαστεί κάτι καινούργιο που θα επιτρέπει στα 2 λειτουργικά και το iCloud service να συνομιλούν.
Εξ' άλλου συγνώμη; Σας πάει το όνομα iCloud μόνο για μουσική; Εμένα πάντως όχι. Πιστεύω έχουμε να δούμε πολλά σε 5 ώρες.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:08
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:08
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:09
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:12
Ξέρεις τί; Τους έχει φάει ζήλια όλους τους άλλους και έχουν σκάσει από το κακό τους που τα χαλιοandroid είναι για τα σκουπίδια, που τα windows mobile έχουν τέτοιο λειτουργικό που μοιάζει πως το κάθε κλικ, αλλάζει διαφάνεια σε παρουσίαση.
Και κάτι άλλο γιατί πολλά λέγονταο από πολλούς που πήραν ένα iPhone ή ένα iPad και νομίζουν πως ανήκουν στην οικογένεια της Apple...
Ναι, έχουμε τα καλύτερα μηχανάκια στον κόσμο και γουστάρουμε γί αυτό. Κοροϊδεύουμε κάθε αντιγραφή του λειτουργικού μας ή της εμφάνισης των προϊόντων μας, είτε αυτό λέγετε Vista, Samsung κλπ. Ναι είμαστε fanboys ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ λόγος που είμαστε. Απεναντίας η δική σας εταιρεία (όποια και αν είναι-και δε δίνω μία στην τελική) ποτέ δεν κατάφερε ούτε να κάνει τόσο ντόρο για μία απλή εκδήλωση, ούτε 3 χρόνια να κυριαρχήσει.
Βρισκόμενος εδώ μέσα αναγνωρίζεις άμεσα και σαφέστατα την υπεροχή μας, την υπεροχή της Apple. Ο ίδιος σου αγόρασες. Ας μην αγόραζες ρε φίλε αν σε χαλάει το Χ και το Ψ. Ας έπαιρνες ένα ΝΟΚΙΑ, τώρα που είναι και καλοκαίρι θα το δοκίμαζες και με τις ρακέτες...ΝΑΙ, είμαστε και fanboys και καραγουστάρουμε αυτά που έχουμε. Αν μας θεωρείς κάπως ή την Apple κάπως είτε κατώτερη σήκω τράβα και φύγε από δω. Μόνος σου ήρθες σε μία κοινότητα η οποία γουστάρει Apple. Δε μας νοιάζει ούτε αν βρίσκεις τα Android καλύτερα, στα τέτοια μας αν θέλεις flash και δε μας καίγεται καρφάκι για το τι πιστεύεις. Εσύ ήρθες στην ομάδα μας, δε σε φέραμε. Με το ζόρι. Πόσους ξέρεις με iPhone πουμπήκαν σε φόρα τou android?who careeessss?´Ολοι χτυπούν το δέντρο που να δώσει για να φάνε. Τυχαίο? ´ολοι τα έχουν βάλει με την Apple γιατί καίγονται είτε από φόβο είτε από ζήλια.
Ναι, το ξέρω, θα πεις το post είναι δυναμιτισμένο. Θα πεις πως είμαι κολλημένος. Εσύ ήρθες εδώ, στον κόσμο μας. Η κάθε κοινότητα υπάρχει επειδή όμοιος, ομοίω αεί πελάζει. Αν έχεις απορία ρώτα την, πάρε απάντηση και στρίβε. Εμείς γουστάρουμε αυτό που όλος ο κόσμος έχει αποδείξει έμπρακτα την ανωτερότητά του.
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επόμενο android Corn Flakes.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:13
οποτε αν ειναι ετσι εχουμε μελλονΠαντως στα itunes λεει οτι ελεγχο για αναβαθμιση θα κανει τον Αυγουστο.
Καπου εκει το κοβω να κυκλοφορησει το IOS 5.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:14
οποτε αν ειναι ετσι εχουμε μελλον
αντε σημερα να δωσουν την πρωτη δοκιμαστικη..
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:16
αν υποννοεις αυτο που καταλαβα, οχι δε θα τη βαλω. οπως δεν εχω βαλει καμια beta μεχρι τωρα. οπως ειμαι ακομα στην 4.2.1...Θα γεμίσεις με bugs το κινητό σου ή θέλεις να χάσεις το jb?
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:18
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:18
αν υποννοεις αυτο που καταλαβα, οχι δε θα τη βαλω. οπως δεν εχω βαλει καμια beta μεχρι τωρα. οπως ειμαι ακομα στην 4.2.1...
Δημοσίευση 06/06/2011 - 14:19
Πες τα ρε Researcher και έχω βαρεθεί ν ακούω τα ίδια και τα ίδια... Εδώ μιλάμε θα αλλάξει για άλλη μια φορά η βιομηχανία της μουσικής και κάποιοι θέλουν το iphone ραδιοφωνάκι για το μπάνιο.. Αν η Apple έκανε τα τετριμμένα και κοίταζε να ακολουθεί τον ανταγωνισμό δε θα ήταν ποτέ η Apple. Think different.. Make the future!
Τελευταία επεξεργασία από: fr3q, 06/06/2011 - 14:21
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες