Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

GoPano micro


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   KOKKINIS

KOKKINIS

    iPH newbie

  • 91 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2011 - 09:23

Ένα απίθανο αξεσουάρ για το iPhone 4 δημιούργησε ο Michael Rondinelli και μια ομάδα από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon των ΗΠΑ. To GoPanο όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ένας εξωτερικός φακός που ακουμπά στον φωτογραφικό φακό του iPhone 4 και του επιτρέπει να βλέπει και να βιντεοσκοπεί και τις 360 μοίρες του περιβάλλοντος του.
Το GoPano micro μας δίνει για πρώτη φορά την δυνατότητα να καταγράφουμε ότι συμβαίνει γύρω μας με μια απλή συσκευή καταγραφής, όπως η κάμερα του iPhone 4 και το απαραίτητο software. Η τεχνογνωσία της ομάδας προέρχεται από την έρευνα τους πάνω στην πανοραμική λήψη εικόνας από ρομπότ που κατασκευάζουν στο Carnegie Mellon, γνωστό για τις πρωτότυπες έρευνες τεχνολογίας που πραγματοποιεί.
Μάλιστα το GoPano δεν αποτελεί απλά μέρος μιας ερευνητικής προσπάθειας, αλλά η ομάδα ευελπιστεί να το δει σύντομα στην παραγωγή. Για το σκοπό αυτό, ίδρυσαν την εταιρία EyeSee 360 και άρχισαν την αναζήτηση επενδυτών μέσω του site Kickstarter. Αν έχετε εντυπωσιαστεί από τη συσκευή μπορείτε να συνεισφέρετε από 1 ως και πολλά δολάρια και εκτός από την ηθική ικανοποίηση, να λάβετε και ένα εκ των πρώτων μοντέλων παραγωγής.



πως σας φαίνεται νομίζω θα έχει καλή απήχηση.

Τελευταία επεξεργασία από: KOKKINIS, 08/04/2011 - 09:26


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες