Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

37% των εφήβων σκοπεύει να αποκτήσει iPhone στους επόμενους 6 μήνες, 22% έχει ήδη “Tablet”

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2011 - 18:57

ok φιλε γνωμη σου ειναι αυτη μαλλον λαθος το 99% το εχει jb το κιν,αν κανω λαθος ελα να κανουμε μια ερευνα!!!!αν θελεις..

οπως σου ειπαν και τα παιδια αν ηταν το 99 jailbroken θα ειχε νοημα το appstore?επειδη κανουν σχεδον ολοι εδω στην Ελλαδα ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα για να βγαλεις συμπερασμα παγκοσμιο?..φιλικα στο γιατι σε συμπαθω πολυ αν και στο συγκεκριμενο θεμα διαφωνω μαζι σου

http://isource.com/2...han-10-percent/ ναι ειναι το 2009 ποσο να αλλαξε? +- 5 μοναδες?φυσικα να θεωρησουμε οτι ανοιξε η αγορα και μπηκαν και νεα iphone

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/04/2011 - 18:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 08/04/2011 - 19:02

Αν θυμάμαι καλά το ποσοστό χρηστών με jailbroken τηλέφωνα είναι περίπου 10-15%.

Επίσης για πολλοστή φορά κάποιοι συγχέουν το jailbreak με την πειρατεία!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

Ναι και αυτό είναι μία πτυχή του jailbreak αλλά το βασικό είναι οι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ που ανοίγονται στο τηλέφωνο.

Το installous δεν είναι δυνατότητα!

To installous είναι ένα app που σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις free Apps που διαφορετικά δέν θα είχες..

Therefore το jb ανοίγει πολλές δυνατότητες στις οποίες συμπεριέχεται η πειρατεία με το installous (free apps) και πολλές άλλες όπως αναφορά μηνυμάτων , ask to send κτλπ κτλπ..

#18   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/04/2011 - 19:57

Λοιπόν σας πληροφορώ επειδή πρόσφατα πήγα Ιταλία σε σχολείο (αντίστοιχο λύκειο στην Ελλάδα) σχεδόν όλοι είχαν iphone και δε θυμάμαι κανένας να το είχε jailbreak. Γενικά παίζει πολύ το εργαλείο ;)

#19   Querd

Querd

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 20:32

Λοιπόν σας πληροφορώ επειδή πρόσφατα πήγα Ιταλία σε σχολείο (αντίστοιχο λύκειο στην Ελλάδα) σχεδόν όλοι είχαν iphone και δε θυμάμαι κανένας να το είχε jailbreak. Γενικά παίζει πολύ το εργαλείο ;)

η πλακα ήταν [επειδή πάω και εγώ αρκετά συχνά Ιταλία] όταν είχε πρωτοβγεί το iPhone 2G το κοιτάγανε όλοι σαν διαμαντι ρε φιλε, hahaha

#20   panagiotisspu

panagiotisspu

iPH Contributor

• 1.110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:http://adf.ly/WdIoA

Δημοσίευση 08/04/2011 - 20:51

Λοιπον να εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε,το 99% που ειπα ποιο πανω ειναι πλασματικο με αυτο το νουμερο θελω να δειξω οτι αρκετοι που εχουν jailbreak συσκευες..αλλα μερικων ανθρωπων το επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλο και κοιτανε μονο πως να την πουνε στον αλλο..ξερουν αυτοι ποιοι ειναι ευχαριστω!!!...

Τελευταία επεξεργασία από: panagiotisspu, 08/04/2011 - 20:55

#21   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 08/04/2011 - 21:00

Λοιπον να εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε,το 99% που ειπα ποιο πανω ειναι πλασματικο με αυτο το νουμερο θελω να δειξω οτι αρκετοι που εχουν jailbreak συσκευες..αλλα μερικων ανθρωπων το επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλο και κοιτανε μονο πως να την πουνε στον αλλο..ξερουν αυτοι ποιοι ειναι ευχαριστω!!!...

Αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις-γράψεις...και δεν έχεις άδικο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 08/04/2011 - 21:01

#22   Gullwing

Gullwing

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@gullwingx
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Gullwingxtreme

Δημοσίευση 08/04/2011 - 21:22

χαχααχχαχααχ εμεις ομως παιρνουμε τις αναβαθμισεις δωρεαν, ενω εσυ περιμενεις ποτε θα δεηθει καποιος να σου βγαλει το update της εφαρμογης και ποτε θα σου δωσουν το πολυποθητο jb σου....

No thanks... Μπορω να περιμενω χωρις jailbreak... Δεν θα παθω τιποτα αν περιμενω 3 βδομαδες για να περιμενω ενα update της apple που patchaαρει τα μικρα κενα ασφαλειας για να μην μπορει να γινει jailbreak... Συνηθως βγαζουν καθε 2μηνο και ενα update για να "διωρθωσουν bugs" ντεμεκ... Δεν λεω μπορει να διορθονουν αλλα κυριως patchρουν... Και δεν υπαρχει το τοσο υπερβολικα καθηλοτικο που θα με κανει να περιμενω με αγωνια update για app... Να ξερεις οτι η ζωη του χρηστη με hackaρισμενη συσκευη ειναι πιο ευκολη... Μπορεις να εχεις tethering με ipad 3g απο την Apple??? Δεν νομιζω... Εγω ομως εχω :rolleyes:

#23   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 08/04/2011 - 22:04

Οι Συσκευές με jb που είναι συνδεδεμένες στον server του Saurik σε παγκόσμιο επίπεδο αντιστοιχούν ΠΕΡΙΠΟΥ στο 9% , πληροφορία πριν λίγο καιρό από τον ίδιο τον Saurik σε άρθρο. Άρα ο υπόλοιπος κόσμος , δηλαδή το συντριπτικό 91-92% των κατόχων iPhone δεν κάνουν jb για διάφορους λόγους. Μεγαλύτερα ποσοστά που ακουστήκαν παραπάνω όπως όλοι καταλάβαμε ανήκουν στην σφαίρα της jb-φαντασίας...χαριτολογώντας το λέω. Ενδεχόμενος , εδώ στην ελλαδα να κάνουν περισσότεροι jb σε σχέση με το εξωτερικό , οπως ανέφερε ο φίλος μας που επισκέφθηκε την ιταλια και είδε πολλά αλλά καθαρά iPhone , ο λόγος κατά την ταπεινή μου γνώμη που ο μέσος ελληνας χρήστης κάνει jb είναι κυρίως το "τζαμπε". Φυσικά υπάρχουν τα ψαγμενα παλικάρια που κάνουν jb , χωρίς προβλήματα συνήθως αλλά το γνωρίζουν καλά το αντικείμενο , έχουν διαβάσει και δεν είναι επιρρεπείς σε προβλήματα. Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους λίγους , μένει μετά ο κλασσικός ελληνας που ψάχνει το τζαμπε , δηλαδή να κατεβάζει σπασμένες εφαρμογές και ο κύριος λόγος που θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία είναι για να γλιτώσει το 0,70 ή 1,25 ή 2 ευρώ κτλ. Είναι αστείο ως επιχείρημα και δείχνει την λάθος νοοτροπία που επικρατεί , όταν με ευχαρίστηση δίνουν τα ίδια άτομα 4 ευρώ για να αγοράσουν καθημερινά τσιγάρα δηλαδή καρκίνο και δεν μιλάνε...αλλά έχουν για σημαία το τζαμπε μέσω το jb για να γλιτώσουν τα 0,70 λεπτά !!! Απίστευτο , όταν μόνο το 30% πηγαίνει στην Apple ως οικοδεσπότης και το υπόλοιπο στους προγραμματιστές που δούλεψαν για να φτιάξουν την εφαρμογή τους. Το προϊόν που παίρνουν σπασμένο δεν αναβαθμίζετε όπως αναφέρει ένας φίλος παραπάνω , μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο και μένουν με ανημέρωτες εφαρμογές. Το νόμιμο πλέων jb , ναι προσφέρει κάποια πράγματα παραπάνω αλλά μπαίνει σε μια διαδικασία ο χρήστης που θα του βγάλει με μαθηματική ακρίβεια προβλήματα...αλωστε αν μπούμε εδώ στο φόρουμ στα προβλήματα χρηστών εκεί θα δειτε τον καθημερνό χαμό , 9 στους 10 βγάζουν πρόβλημα από jb συσκευή , ξανά restore ξανά στήσιμο από την αρχή , μετά δεν μπορούν να κάνουν αναβαθμίσεις κτλ. Ναι προσφέρει κάποια πράματα όπως πχ το κλασσικό ξεκλείδωτο μπλε-δόντι όμως αυτό θα ενδιέφερε έναν πιτσιρικά που στην τάξη μέσα θα στέλνει αρχεία με τον τρόπο αυτό...ένας ενήλικας δεν θα παίζει με το μπλε-δόντι μέσα στο μπαρ ή καφέ , θα τον πάρουν στο δούλεμα. Ναι να κάνεις jb αν είσαι ψαγμένος και γνωρίζεις χωρίς να δημιουργείς προβλήματα στην συσκευή σου αλλά να κάνεις την δουλειά σου κυριλέ , όχι στην μαγκιά τύπου κάνω jb για να έχω σπασμένες εφαρμογές τσάμπα....αυτό κατά την γνώμη μου είναι...κατάντια !!!

#24   Querd

Querd

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 22:24

Οι Συσκευές με jb που είναι συνδεδεμένες στον server του Saurik σε παγκόσμιο επίπεδο αντιστοιχούν ΠΕΡΙΠΟΥ στο 9% , πληροφορία πριν λίγο καιρό από τον ίδιο τον Saurik σε άρθρο. Άρα ο υπόλοιπος κόσμος , δηλαδή το συντριπτικό 91-92% των κατόχων iPhone δεν κάνουν jb για διάφορους λόγους. Μεγαλύτερα ποσοστά που ακουστήκαν παραπάνω όπως όλοι καταλάβαμε ανήκουν στην σφαίρα της jb-φαντασίας...χαριτολογώντας το λέω. Ενδεχόμενος , εδώ στην ελλαδα να κάνουν περισσότεροι jb σε σχέση με το εξωτερικό , οπως ανέφερε ο φίλος μας που επισκέφθηκε την ιταλια και είδε πολλά αλλά καθαρά iPhone , ο λόγος κατά την ταπεινή μου γνώμη που ο μέσος ελληνας χρήστης κάνει jb είναι κυρίως το "τζαμπε". Φυσικά υπάρχουν τα ψαγμενα παλικάρια που κάνουν jb , χωρίς προβλήματα συνήθως αλλά το γνωρίζουν καλά το αντικείμενο , έχουν διαβάσει και δεν είναι επιρρεπείς σε προβλήματα. Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους λίγους , μένει μετά ο κλασσικός ελληνας που ψάχνει το τζαμπε , δηλαδή να κατεβάζει σπασμένες εφαρμογές και ο κύριος λόγος που θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία είναι για να γλιτώσει το 0,70 ή 1,25 ή 2 ευρώ κτλ. Είναι αστείο ως επιχείρημα και δείχνει την λάθος νοοτροπία που επικρατεί , όταν με ευχαρίστηση δίνουν τα ίδια άτομα 4 ευρώ για να αγοράσουν καθημερινά τσιγάρα δηλαδή καρκίνο και δεν μιλάνε...αλλά έχουν για σημαία το τζαμπε μέσω το jb για να γλιτώσουν τα 0,70 λεπτά !!! Απίστευτο , όταν μόνο το 30% πηγαίνει στην Apple ως οικοδεσπότης και το υπόλοιπο στους προγραμματιστές που δούλεψαν για να φτιάξουν την εφαρμογή τους. Το προϊόν που παίρνουν σπασμένο δεν αναβαθμίζετε όπως αναφέρει ένας φίλος παραπάνω , μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο και μένουν με ανημέρωτες εφαρμογές. Το νόμιμο πλέων jb , ναι προσφέρει κάποια πράγματα παραπάνω αλλά μπαίνει σε μια διαδικασία ο χρήστης που θα του βγάλει με μαθηματική ακρίβεια προβλήματα...αλωστε αν μπούμε εδώ στο φόρουμ στα προβλήματα χρηστών εκεί θα δειτε τον καθημερνό χαμό , 9 στους 10 βγάζουν πρόβλημα από jb συσκευή , ξανά restore ξανά στήσιμο από την αρχή , μετά δεν μπορούν να κάνουν αναβαθμίσεις κτλ. Ναι προσφέρει κάποια πράματα όπως πχ το κλασσικό ξεκλείδωτο μπλε-δόντι όμως αυτό θα ενδιέφερε έναν πιτσιρικά που στην τάξη μέσα θα στέλνει αρχεία με τον τρόπο αυτό...ένας ενήλικας δεν θα παίζει με το μπλε-δόντι μέσα στο μπαρ ή καφέ , θα τον πάρουν στο δούλεμα. Ναι να κάνεις jb αν είσαι ψαγμένος και γνωρίζεις χωρίς να δημιουργείς προβλήματα στην συσκευή σου αλλά να κάνεις την δουλειά σου κυριλέ , όχι στην μαγκιά τύπου κάνω jb για να έχω σπασμένες εφαρμογές τσάμπα....αυτό κατά την γνώμη μου είναι...κατάντια !!!

δεν μπορούσε να τα πει πιο αναλυτικά ο φίλος, συμφωνώ απόλυτα, όπως είπα k εγώ jailbreak πλέον κανεις, αν είσαι ελάχιστα "ψαχμενος" και χρειάζεσαι κάποια αρκετά πρακτικά tools του cydia που σου κάνουν την ζωή ακόμα πιο εύκολη, όμως ο μέσος χρηστης δεν τα χρειάζεται αυτά, και ο μονος λόγος που κάνει jb είναι το τσαβέ. +1 φιλε μου

#25   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 08/04/2011 - 22:42

δεν μπορούσε να τα πει πιο αναλυτικά ο φίλος, συμφωνώ απόλυτα, όπως είπα k εγώ jailbreak πλέον κανεις, αν είσαι ελάχιστα "ψαχμενος" και χρειάζεσαι κάποια αρκετά πρακτικά tools του cydia που σου κάνουν την ζωή ακόμα πιο εύκολη, όμως ο μέσος χρηστης δεν τα χρειάζεται αυτά, και ο μονος λόγος που κάνει jb είναι το τσαβέ. +1 φιλε μου

Ευχαριστώ αγαπητέ. Αν τα ποσοστά του jb είναι ανεβασμένα περισσότερο εδώ στην ελλαδα σε σχέση με το εξωτερικό , είναι κυρίως λόγο της τοπικής κουλτούρας περί "τζαμπε" και όχι λόγο των καλών εργαλείων που βρίσκεις στο Cydia για να κανείς την δουλειά σου και δύστυχος δεν υπάρχουν στο Appstore μέχρι στιγμής. Οπότε είναι κάτι σαν μόδα...πληρώνω τα 700 και 800 ευρώ για να αγοράσω την συσκευή..αλλά διαμαρτύρομαι και δεν πληρώνω τα ο,70 ή 2 ή 5 ή 15 κτλ ευρώ για να αγοράσω μια εφαρμογή.........βγάλτε άκρη από τον παραλογισμό !!

#26   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/04/2011 - 07:51

Καλα μην λέτε ασυναρτησίες ότι το 99% έχουν κάνει jailbreak...πριν λίγο καιρό είχε μπει στην πρώτη σελίδα του iphonehellas μια σχετική έρευνα.Ούτε το 10% έχει jailbreak.
Αλωστε για να το κανεις πρέπει να έχεις και μια σχετική γνώση και να ασχοληθείς.Κάποιοι και update βαριουνται να κάνουν πόσο μάλλον jailbreak...

Τελευταία επεξεργασία από: Leo, 09/04/2011 - 07:56

#27   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 09/04/2011 - 08:35

Τι σόι στατιστική είναι αυτή ρε epaminos,ούτε ένα πίνακα δεν έβαλες.έχεις όμως μια δικαιολογία. Δεν σπούδασες και στατιστική...

Παραθέτω μόνο τα ευρήματα και τις πηγές!

Όποιος θέλει παραπάνω, μπορει να τα βρει...

#28   chrispaok97

chrispaok97

iPH Member

• 298 μηνύματα
  • GameCenter:chrispaok97

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:57

Xxax αυτη η ερευνα βλαπτει τους ενηλικες γιατι με το που το παρουν θα καουν στο να ´αιζουν και δεν θα διαβαζουν

#29   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 11/04/2011 - 13:25

Εγω πιστευω οτι οσοι δεν εχουν Jailbreak, 4 πραγματα μπορει να συμβαινουν:
1.Ειναι ανηλικοι και δεν εχουν πιστωτικη καρτα για το AppStore.
2.Δεν ξερουν τη διαδικασια για να το κανουν Jailbreak.
3.Χρησιμοποιουν το iPhone μονο σαν τηλεφωνο και τιποτα αλλο.
4.Φοβουνται μηπως βρει η Apple οτι εχουν Jailbreak.(το 'χω ακουσει κι αυτο...)

#30   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 01:31

Εγω πιστευω οτι οσοι δεν εχουν Jailbreak, 4 πραγματα μπορει να συμβαινουν:
1.Ειναι ανηλικοι και δεν εχουν πιστωτικη καρτα για το AppStore.
2.Δεν ξερουν τη διαδικασια για να το κανουν Jailbreak.
3.Χρησιμοποιουν το iPhone μονο σαν τηλεφωνο και τιποτα αλλο.
4.Φοβουνται μηπως βρει η Apple οτι εχουν Jailbreak.(το 'χω ακουσει κι αυτο...)

ΔΕΝ ΕΧΩ jb
1. ειμαι 25 χρονων γομαρι και εχω χρεωστικη για το appstore..αλλα σε ευχαριστω που με λες ανηλικο. :)
2. ειχα κανει απειρα jb στο 3g σιγα την τρομερη διαδικασια που θελει και απιστευτο μυαλο για να σκεφτεις τα κουμπια που σου δειχνει στην οθονη
3.εχω 30 αγορασμενες εφαρμογες αρα ως τηλεφωνο δεν το χρησιμοποιω μονο καθως παιρνω και τα email μου και το χρησιμοποιω και σαν πλοηγο
4.να σου κανουν κατι επειδη εχεις jb δεν μπορουν.οταν σου μπλοκαρουν το λογαριασμο σου του appstore επειδη εχεις σπασμενα τοτε θα με θυμηθεις...θα βιαστεις να πεις δεν γινεται?κι ομως εχει γινει!
μαλλον κατεριψα τους ισχυρισμους μου..πως συνδεονται jb και πιστωτικη? Παρατηρεις λοιπον οτι οσοι δεν εχουμε jb αρκετοι απο εμας ειχαμε παλαιοτερα jb. Το γιατι δεν κανουμε θα μεγαλωσει κ αλλο την συζητηση. Δεν κανουμε jb οχι επειδη δεν ξερουμε ή επειδη ειμαστε ανηλικοι,αλλα επειδη σεβομαστε την συσκευη μας και για να μην παθουμε οτι εσεις που ειστε σε jb φαση

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 15/04/2011 - 01:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2