Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Vohtheia!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
38 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:48

α οκ καταλαωα...εχει firmware μοντεμ 05.16.02!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:49

τι ειναι το ββ??

πηγαινε ρυθμισεις > γενικα > πληροφοριες > firmare μοντεμ και πες μας τι λεει εκει.

#18   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:50

το εχς γραψει ακριβως απο πανω!!

#19   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:51

το εχς γραψει ακριβως απο πανω!!

το ειδα το ειδα.

#20   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:53

να πω τι εχω καταφερει μεχρι τωρα? να μου πειτε τι κανω λαθος..

#21   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 18.802 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:53

Πρέπει να πας στην 06.15.00 για να το ξεκλειδώσεις ή να περιμένεις να βγει όποτε βγει το unlock..

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#22   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 09:59

προσπαθω να παω αλλα δεν γινεται! εχς κατεβασει το redsnow στην αρχει ποθ εκανα install μονο το ψυδια εγινε μια χαρα ολα οκ αλλα επρεπε να αλλαξω και το baseband...οποτε κανω reboot εσβισα το cydia ..και τωρα που παω να κανω εγατασταση cydia και baseband μου λενε τα windows το προγραμα redsnow σταματησε να λειτουργει και δεν μπορω να τα βαλω κολαει συνεχεια!! Τι να κανω???

#23   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 18.802 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:11

Φίλε μου είμαι δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο...

Δες τον οδηγό του Λεωνίδα http://www.iphonehel...__1#entry432782

και με την πρώτη ευκαιρία ψάχνω να σου βρω κάτι έτοιμο και για σένα γιατί του Λεωνίδα είναι για 4.2.1 αλλά η διαδικασία είναι η ίδια απλά πρέπει να βρεις εσύ για την 4.3.2...

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#24   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 18.802 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:15

Eύρηκα εύρηκα :lol:

http://www.redmondpi...1.2.2-tutorial/

Να θυμάσαι όμως ότι χάνεις το gps σου αν αναβαθμίσεις στην bb του iPad..

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#25   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:23

δηλαδη χανοντας το gps θα εχω μειονεκτηματα???

#26   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:30

δηλαδη χανοντας το gps θα εχω μειονεκτηματα???

απλα δε θα εχεις gps με οτι αυτο συνεπαγεται.

#27   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 18.802 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:38

χανοντας το gps θα εχω μειονεκτηματα???


Δεν θα έχεις το gps ..

Διαλέγεις και πέρνεις ή περιμένεις το unlock όποτε βγει ή χάνεις το gps και έχεις τηλέφωνο...

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#28   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:38

[quote name='Jimmy08' timestamp='1304155805' post='491703']
απλα δε θα εχεις gps με οτι αυτο συνεπαγεται.
[/quot


αρα δεν με συμφερει να το κανω???

#29   Arou

Arou

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:40

επισης το Ultrasnow δεν γινεται στο δικο μου basebant γιατι εχω 05.16.02

#30   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/04/2011 - 10:42

αρα δεν με συμφερει να το κανω???

προφανως οχι αλλα αν θες να εχεις τηλεφωνο ειναι η μονη λυση.

επισης το Ultrasnow δεν γινεται στο δικο μου basebant γιατι εχω 05.16.02

για αυτο σου ειπε ο κωστας να πας στην 06.15.00 για να μπορεσεις να το ξεκλειδωσεις. δε θα εχεις gps Ομως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες