Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Έλεος πλέον βαρέθηκα


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   dante19

dante19

    iPH Addict

  • 643 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:saefro

Δημοσίευση 18/06/2011 - 02:11

Δεν μίλησε κανείς για κόμπλεξ φίλε μου. Αυτοί Που ίσως είναι κομπλεξικοι είναι όσοι θέλουν να δουν την τεχνολογία να ανεβαίνει και να κανει αλματα αλλά σε λάθος χώρα και με λάθος κοινό. Δηλαδή εμείς.

πιστευεις πραγματικα θαναση οτι θα φτασουμε ποτε ολο το ιντερνετ να χρησιμοποιει html5 και το ιντερνετ να υπαρχει παντου??γιατι εγω το βλεπω τοσο πιθανο οσο να εξυγειανθει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   AvgoustisP

AvgoustisP

    iPH Elite Poster

  • 2.254 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 18/06/2011 - 07:16

Θεωρώ ότι όλες οι απαντήσεις είναι off topic μιας και το θέμα μας είναι το πρόβλημα Σύνδεσης που έχει το iPhone με συγκεκριμένο headset μετά από την αναβάθμιση και όχι η αποστολή αρχείων με Bluetooth. Εάν ξαναδιαβάσεται το συγκεκριμένο topic από την αρχή θα δείτε ότι ο φίλος GKP όπως και εγώ όπως και αρκετοί εδώ σε αυτό το φόρουμ αναφέρει ότι έχει πρόβλημα συνδεσημότητα με το MW600 μετά από την αναβάθμιση σε 4.3 το οποίο είναι ένα heads που κοστίζει 50€.
Πως όλοι εσείς καταλάβατε ότι συζητάμε για αποστολή αρχείων δεν κατάλαβα. Και τέλος το ότι έκατσα και βρήκα έναν τρόπο έτσι ώστε να δώσω λύση στο πρόβλημα μου και πρόβλημα του grc ( και άλλων) δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα. Εάν δεν υπήρχε προφανός και δεν θα χρειαζόνταν λύση.


Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 18/06/2011 - 07:19


#168   ApplakiasAlex14

ApplakiasAlex14

    iPH User

  • 106 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/06/2011 - 09:22

εγω παντος που εχω ενα blue tooth στο iPhone μου μια χαρα δουλευει.. μπορει να ειμαι τυχερος ;-)

#169   manwlis77

manwlis77

    iPH Elite Poster

  • 2.729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/06/2011 - 09:24

γιατι με email δε τη στελνεις επιτοπου;

με mail θελεις ομως 2-3 mb απο το data plan που εχεις!!

#170   nikosjc

nikosjc

    iPH Member

  • 254 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/06/2011 - 09:36

Έλεος ρε παιδιά, τι παρωπίδες σας έχουν φορέσει και δεν βλέπετε τίποτα γύρω σας! Μάλλον όλοι εσείς που υποτιμάτε ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετικές ανάγκες από τις δικές σας έχετε την τύχη να ζείτε στις ανέσεις τις Αθήνας/Θεσσαλονίκης ή κάποιας άλλης μεγαλούπολης, που έχει παντού wifi και μπορείτε άνετα ακόμα και να "κλέψετε" σήμα από κακόμοιρους που δεν ξέρουν να κλειδώσουν το router τους, έχετε επίσης την τύχη να μπορείτε να πληρώσετε 3g για να έχετε ιντερνετ παντού ώστε να μπορείτε να κάνετε βασικά πράγματα που άλλοι τα κάνουν με κινητά των 80€, αλλά μάλλον έχετε την ατυχία να μην έχετε πάει σε μια παραλία ή σε ένα βουνό, με φίλους που μπορεί μετά να κάνετε και ένα μήνα να τους δείτε (γιατί μένουν μακριά, γιατί δουλεύουν,κλπ), και που μπορεί αυτοί οι φίλοι να είναι άνθρωποι που δεν έχουν smartphone ή ιντερνετ ή μειλ ή δεν ξέρουν ή δεν ασχολούνται τελος πάντων να τα χρησιμοποιούν! (ναι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι κι όμως!).

Εγώ όμως που είμαι άτυχος, και ζω όχι πολύ μακρία, αλλά σε ένα προάστιο της Χαλκίδας, και που στο σπίτι μου ακόμα και σταθερή γραμμή δεν μπορώ να έχω πάνω από 2mbps (ή ευτυχώς μέχρι 6 τον τελευταίο χρόνο από την "αγια" hol), και δυστυχώς δεν μου περισεύουν να πληρώνω για 3gs που θα μου χρειαστεί μόνο για να στείλω 5 φωτος ή 2 τραγούδια, αλλά που και να τα στείλω δεν θα μπορέσουν κάποιοι να τα πάρουν σε μειλ αφού δεν ασχολούνται, αλλά που ευτυχώς μπορώ να κάνω και μια βόλτα σε κάποια παραλία που δεν έχει καν σήμα 3g, ε θέλω να μπορώ να στείλω τις φώτος μου ΑΜΕΣΑ, και να τις έχουν οι φίλοι μου στα κινητά τους, γιατί μετά ξεχνιούνται και χάνονται!

Αλλά αφού το λέει η μαμά apple, από τα "σαλόνια" της Αμερικής που σύντομα θα έχει γραμμές στο 1GBPS με 70€(!) ότι έτσι πρέπει να είναι, πρέπει να το μασήσω και να μη μιλήσω έτσι? Και βεβαίως δεν αξίζω να είμαι κάτοχος ενός iphone...

Τέλος πάντως, καθόμαστε και συζητάμε (και μάλιστα offtopic) για αυτονόητα πράγματα, αλλά αυτονόητα για την πραγματικότητα (την Ελληνική και όχι μόνο), όχι για την ουτοπία που ζουν κάποιοι νομίζοντας ότι είναι στο Αμέρικα και πως έχουν όλοι τις ανέσεις τους και τους τεχνολογικά εκπαιδευμένους φίλους και γνωστούς! Εγώ κουράστηκα να προσπαθώ να εξηγήσω ότι υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες για κάθε άνθρωπο και έχει δικαίωμα να τις διεκδικεί και να ενοχλείται όταν του λείπουν, οπότε σταματάω εδώ.

Πάλι καλά που ασχολήθηκε και κάποιος (AvgoustisP) να βρει πατέντα για να δουλέψει το bluetooth και να βρεθεί έστω κι έτσι κάποια λύση για το θέμα που το κάναμε μπάχαλο... :P

#171   tgnikit

tgnikit

    iPH Contributor

  • 1.137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/08/2011 - 09:20

Δεν είσαι άτυχος. Τυχερός είσαι που μένεις ... μακρυά απο εδψ... και ας μην έχεις 3g και γρήγορο internet που λές...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες