Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

redsn0w 0.9.6rc15


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
320 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   Yiorgos

Yiorgos

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/05/2011 - 09:27

Κατεβασε το απο την αρχικη σελιδα, εχεις κανει update απο το itunes και δεν το βρησκεις εκει?

Nai δεν βρισκει καν το path αυτο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   mindlord

mindlord

    iPH newbie

  • 30 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/05/2011 - 09:56

Καλημερα σε ολους,
εκανα και εγω αναβαθμιση σε 4.3.3 (iphone4) και jailbrake (καιροσ ηταν αφου ειχα μεινει στην 4.0.1)
ολα πηγαν καλα με restore from backup, το μονο προβλημα ειναι οτι οταν πεφτω για υπνο το βραδυ το κινητο εχει 60-70% μπαταρια και μολισ ξυπναω το πρωι ειναι κατω απο το 20%.. εχω κλειστο το wifi και δεν εχω τιποτα απο cydia που να τρεχει στο backround... εχει κανεισ παρομοιο προβλημα? επισης ειναι το ιδιο προβλημα που ειχε η μπαταρια σε προηγουμενα firmwares?

Τελευταία επεξεργασία από: mindlord, 16/05/2011 - 09:57


#288   parex

parex

    iPH Elite Poster

  • 3.137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/05/2011 - 10:02

Καλημερα σε ολους,
εκανα και εγω αναβαθμιση σε 4.3.3 (iphone4) και jailbrake (καιροσ ηταν αφου ειχα μεινει στην 4.0.1)
ολα πηγαν καλα με restore from backup, το μονο προβλημα ειναι οτι οταν πεφτω για υπνο το βραδυ το κινητο εχει 60-70% μπαταρια και μολισ ξυπναω το πρωι ειναι κατω απο το 20%.. εχω κλειστο το wifi και δεν εχω τιποτα απο cydia που να τρεχει στο backround... εχει κανεισ παρομοιο προβλημα? επισης ειναι το ιδιο προβλημα που ειχε η μπαταρια σε προηγουμενα firmwares?

το πρόβλημα φιλέ μου είναι πως έκανες restore απο backUp γι΄ αυτό έχεις πρόβλημα μπαταρίας
... προετοίμασε το κινητό σου να κρατήσεις αντίγραφα αυτά που θες, επαφές, μηνύματα και καντου restore as new δε θα έχεις κανένα πρόβλημα

#289   mindlord

mindlord

    iPH newbie

  • 30 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/05/2011 - 23:43

το πρόβλημα φιλέ μου είναι πως έκανες restore απο backUp γι΄ αυτό έχεις πρόβλημα μπαταρίας
... προετοίμασε το κινητό σου να κρατήσεις αντίγραφα αυτά που θες, επαφές, μηνύματα και καντου restore as new δε θα έχεις κανένα πρόβλημα


γιατι μπορει να φταιει κατι τετοιο? δεν μου ακουγεται λογικο.. ανεκαθεν μετα απο update εκανα restore from backup..
και δεν ειναι το προβλημα μου μονο οι επαφες και οι φωτογραφιες, αλλα ολα τα υπολοιπα δεδομενα που θα χαθουν απο τις εφαρμογες, τοποθεσιεσ που εχω στο navigon, scores etc.

#290   spykspiros

spykspiros

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/05/2011 - 01:24

Γεια σας παιδια!Εδω και μια εβδομαδα εκανα jb σε 4.3.3 απο jb 4.2.1
Δεν εκανα set up as new να δω πως παει το κινητο που οντως δεν κολλαει καθολου.Αυτη τη στιγμη προσεξα οτι δεν εχω καθολου σημα.Το carrier μπορει να εχει καποια σχεση?cosmote εχω

#291   spykspiros

spykspiros

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/05/2011 - 01:44

Μετα απο ρεσπρινγκ και μια επανεκινιση δεν εγινε τιποτα!Εβαλα την σιμ σε αλλο κινητο κ εδειχνε φουλ σημα κ μετα την ξαναεβαλα στο iphone(4) και πιανει μια χαρα σημα.Μπορει ναναι θεμα επαφης τησ καρτας σιμ η jb χωρις set up as new?

#292   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 19.651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/05/2011 - 06:30

Αν πριν το κινητό σου είχε σήμα καλό είναι να δοκιμάσεις να αλλάξεις την κάρτα sim σου με μια νέα και να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται.

Αν έφταιγε το jb δεν θα είχες σήμα από την αρχή..

ps.Tην καλημέρα μου ..;-)

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#293   steli00s

steli00s

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 20:03

γεια σας παιδια...να σας ρωτησω λιγο απο την 4.3.1 πηγα στην 4.3.3 και μου εχει το cydia λευκο παω να μπω και με πεταει...τι παιζει..?

#294   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 19.651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2011 - 20:09

1.Δοκίμασε να κάνεις hard reset.

2.Δοκίμασε να ξανά τρέξεις το Redsnow αλλά χωρίς να έχεις τικαρισμένο το install cydia αλλά την προτελευταία επιλογή..

3.Αν έκανες όλα τα παραπάνω και δεν έγινε κάτι τότε ξανά από την αρχή φίλε μου ...;-(

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#295   steli00s

steli00s

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:24

1.Δοκίμασε να κάνεις hard reset.

2.Δοκίμασε να ξανά τρέξεις το Redsnow αλλά χωρίς να έχεις τικαρισμένο το install cydia αλλά την προτελευταία επιλογή..

3.Αν έκανες όλα τα παραπάνω και δεν έγινε κάτι τότε ξανά από την αρχή φίλε μου ...;-(



#296   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 19.651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:25

:huh: :huh:

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#297   steli00s

steli00s

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:26

Υπαρχει περιπτωση να φταει που δεν εκανα το εκανα με τον ενα πυρηνα.;;

#298   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 19.651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:27

Στέλιο δεν σε κατάλαβα τι εννοείς..? ???

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#299   parex

parex

    iPH Elite Poster

  • 3.137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:29

Υπαρχει περιπτωση να φταει που δεν εκανα το εκανα με τον ενα πυρηνα.;;

δε κατάλαβα, που έκανες jailbreak? iphone i ipad ? έκανες στο ipad2?

#300   steli00s

steli00s

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:36

Iphone 3gs.. Δεν εκανα αυτο που λεει στις ρυθμισεις να τρεχει με τον ενα πυρηνα οταν εκανα την εγκατασταση..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες