iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Από
Yannis
, 30/07/2009 12:08
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 01/12/2009 - 08:50
Καλημέρα. Δυστηχώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο της Vodafone. Εδω και αρκετό καιρό έχω παραγγήλει από Cosmote το δικό μου (Θεσσαλονίκη - Βενιζέλου) και δυστηχώς ακόμη καμία ενημέρωση. 2 φορές έχω πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα και το μόνο που μου λένε .... "Θα σας ειδοππιήσουμε". Καμία ενημέρωση έστω για το πότε περίπου θα παραλάβουν. Αφήστε που τις 2 φορές που πήγα με κοιτούσαν σαν να λένε .. "ωχ τι θες πάλι εδώ!". Φυσικά στην αρχή προσπάθησαν να μου πουλήσουν το 32gb που είχαν διαθέσιμο... Μ'αρέσει που σε ρωτάνε αν θέλεις το άσπρο ή το μαύρο.. Λες και έχει διαφορά αφού δεν έχουν κανένα από τα 2. !
Ad
Δημοσίευση 01/12/2009 - 09:03
Γενικά η Cosmote δεν έχει τόσες μεγάλες ελλείψεις όσο η Vodafone. Σου προτείνω να κάνεις μια βόλτα σε μαγαζιά της Cosmote και μπορείς να σταθείς τυχερός. Αν μάλιστα πρόκειται για καινούργιο νούμερο η καλύτερη λύση είναι OTESHOP.
Εγώ περίμενα 1,5 μήνα για να το πάρω αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί κατά πολύ.
Εγώ περίμενα 1,5 μήνα για να το πάρω αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί κατά πολύ.
Δημοσίευση 01/12/2009 - 22:08
Μάλλον το iphonehellas.gr και το πρώτο μου post σε αυτό ήταν γούρικο. Μία ωρίτσα μετά το post, με πήρανε τηλέφωνο και επιτέλους είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος iphone 3G S 16GB!.
Δημοσίευση 02/01/2010 - 22:29
Δείχνει πως δέχεται παραγγελία .. Τώρα εάν σου δινει 12 άτοκες δεν γνωρίζω γιατί δεν πας σε ένα oteshop να ρωτήσεις; Φαντάζομαι πλέον διαθεσιμότητα υπάρχει!
Δημοσίευση 04/02/2010 - 07:53
Παιδιά τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα τώρα? (Φεβρουάριος 2010)
Υπάρχει αναμονή? Αν ναι πόσο περίπου?
Ρωτάω διότι πλέον δεν ασχολούμαι μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πήρα το 3GS μου. Με ρωτάνε φίλοι αν είναι πλέον εύκολα διαθέσιμο και δεν ξέρω τι να τους πω?
Τα προβλήματα με την vodafone ομαλοποιήθηκαν?
Ρωτάω διότι πλέον δεν ασχολούμαι μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πήρα το 3GS μου. Με ρωτάνε φίλοι αν είναι πλέον εύκολα διαθέσιμο και δεν ξέρω τι να τους πω?
Δημοσίευση 04/02/2010 - 14:37
Παιδιά τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα τώρα? (Φεβρουάριος 2010)
Ακόμα υπάρχουν προβλήματα.. Αν δεις και στο www.vodafone.gr θα δεις ότι το 16άρι ακόμα μη διαθέσιμο το γράφει.. Επίσης και σε καταστήματα δύσκολα βρίσκεις.. Αν πάρεις τηλέωνα όμως σε κάποια κεντρικά σίγουρα κάπου θα βρεθεί..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες