Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ο CEO της NVIDIA σχολιάζει την επιτυχία του iPad


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/05/2011 - 13:24

Ο CEO της NVIDIA, Jen-Hsun Huang, έκανε κάποιες δηλώσεις σε συνέντευξή του στο CNET σχετικά με τις υψηλές πωλήσεις του iPad και ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα Android tablet της αγοράς. Ο Huang θεωρεί ότι τα Android tablets έχουν αρκετά μειονεκτήματα που η Apple έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί προς όφελός της.

Αναρτημένη εικόνα

Συγκεκριμένα, για τα μειονεκτήματα των Android συσκευών δήλωσε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία πώλησης (εννοώντας τα δεκάδες Apple Store που υπάρχουν στον κόσμο) αλλά ούτε και η εμπειρία/γνώση που έχει η Apple για αυτά, δεν διαθέτουν καλό marketing, δεν είναι τιμολογημένα σωστά και δεν διαθέτουν την πληθώρα εφαρμογών του iOS. Πρόσθεσε ότι η Apple δεν είναι απλώς καλύτερη στο να εξηγεί το προϊόν στους καταναλωτές μέσω των πωλητών αλλά μπορεί και αποκτά περισσότερο κέρδος αφού δεν υπάρχουν μεσάζοντες.

Όλα αυτά είναι γνωστά και υπαρκτά προβλήματα που δεν αφορούν, όμως, τη Google αφού αυτή παρέχει μόνο το λογισμικό. Εκεί, όμως, βρίσκεται και το πρόβλημα αφού οι κατασκευαστές από μόνοι τους δεν έχουν τη δύναμη ούτε τα μέσα να ανταγωνιστούν την Apple που χάριν στο «κλειστό» σύστημά της διαθέτει τον απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας και των χαρακτηριστικών των προϊόντων της.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες