Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό! αφού έστειλα mail σε όλους τους παρόxους του εξωτερικού βλέπε O2, Orange κλπ. και τους ρωτούσα πόσο θέλουν και αν μπορούν να μου ξεκλειδώσουν το iphone 4 που έφερα από αμερικα. σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο την μαμά Apple. πήρα τηλέφωνο έδωσα τα στοιχειά μου καταγραφικε η κλήση μου έδωσα και το ΙΜΕΙ με βάρια καρδιά γιατί σκεπτόμουν ότι μπορεί να το έχει κλέψει ο αμερικανός και μετά με έβλεπα στη στενή, αλλά όλα καλά. Και μου λέει το τοπάκι εκεί που ήταν πολύ εξυπηρετικό, Off the record η vodafone είναι υποχρεωμένη να σας ξεκλειδώσει το τηλέφωνο αν το ζητήσετε άπλα δεν ξέρω με ποιο κόστος.
Παίρνω λοιπόν την Vodafone τηλέφωνο μιλαω με το τεχνικό τμήμα του iphone 4 ειμαι και VIP πελάτης (μην χεσω) και του λέω του ανθρώπου εκεί ότι...το και το. Και θέλω να μου το ξεκλειδώσετε.
παύση......
παύση......
Ναι Κύριε μου η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε άπλα αυτό θα πρέπει να γίνει από άδω και όχι από κατάστημα ή το τηλέφωνο.
ΩΡΑΙΑ! του λέω το κόστος για αυτό ποιο είναι

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω κύριε μου αλλά βέβαια θα μας στείλετε το τηλέφωνο και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και αν συμφωνείτε θα ξεκλειδωθεί.
Λοιπόν εγώ θα προσπαθήσω να βρω άκρη για το κόστος πριν το στείλω. αλλά αν δεν το καταφέρω μέχρι το μεσημέρι θα το πάω για να δω κόστος της VODAFONE.
Αυτά προς ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω.