όπα. άλλο είναι η βλακεία του beta tester που τα ήπιε και ξέχασε το Iphone στο μπαρ κι αλλό το γεγονός οτι συνειδητά πουλάς έναντι αμοιβής μυστικές πληροφορίες για ένα ακυκλοφόρητο προϊον το οποίο ξέρεις πολύ καλά ότι είναι best seller.
το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που το έκανε πρέπει να ήταν πολύ απελπισμένος που για 3 χιλιάρικα να ρισκάρισε τη θέση του και την ελευθερία του.
για μένα, όπως έστρωσε, έτσι ας κοιμηθεί.
πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι ότι τον εργοδότη σου και το έργο που σου δίνει να τρως εσύ και η οικογένεια σου πρέπει να το σέβεσαι!
είναι εντελώς αυτονόητα πράματα. κι αν δεν είναι, τότε γίναν όταν υπογράψαν NDA με τον εργοδότη τους με τρελές ποινικές ρήτρες.
Εγώ αντιθέτως είμαι υπέρ κάθε τέτοιας πράξης

..
Αν δεις πώς ζουν εκεί και πώς τους φέρεται ο εργοδότης τους (δηλαδή αυτά τα υπέροχα εργοστάσια ghetto) νομίζω θα άλλαζες γνώμη..
Επιπλέον οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν ευκαιρία να προσληφθούν πουθενά αλλού και είναι κάπως φυλακισμένοι , ξεχασμένοι απο την κυβέρνηση και δουλεύουν τρελά ωράρια ενώ ζούν σε ένα απίστευτα μικρό δωμάτιο με κάγκελα και σίτες για να μήν αυτοκτονήσουν ...
Επομένως πώς να έχεις motive να είσαι τίμιος όταν η εταιρία και τα εργοστάσια δέν είναι τίμια απέναντι σου..
Έτσι τους δημιουργούν ένα motive , τον φόβο.. Βάλε 3-4 στην φυλακή οπου απο αυτούς 2-3 μπορεί απλά να ήταν φίλοι του 1ος που έκανε την
μικρή ζημιά και μετά άντε να δούμε ποιός θα βγάλει info στην φόρα..